bodineriksson


bodineriksson.blogspot.com


don't let me down baby, don't go

soft helg det har varit då. har juh varit hemma hos carros pappa i upplandsväsby i helgen o det va riktigt kul att komma tillbaka. inte för att vi har gjort ngt spec men det va mysigt att ba få va där igen.
o nu sitter ja hemma hos joakim o bloggar igen =) kom hit runt 12 i morse sen har vi haft sjukt skön dag. kollat på film hela dagen typ. så skönt att ba få lägga sej o dö typ haha. nej men det va nice. har kollat på massa avsnitta av morden i midsommer, sen har vi sett indiana jones - ny oxå och seven med brad pitt. nice. =)
måndag i morron vilket betyder skola. börjar 9.55 o slutar runt 16.30.. surt

xoxo /lollo.

Konsert igen <3

AAAAHHHHHHHH!!!!!
jag har just bokat 2 biljetter till mej o min syster till bullet for my valentine konserten 3 december på sthlms arenan =)
shit ja ska verkligen få gå o se dom. helt sjukt. ja fattar inte att det e sant. =) det ska bli så sjukt jävla roligt. tack mamma. fick faktiskt det av mamma så det va eftt snällt av henne, + att hon vet hur mkt ja älskar dom o hur länge ja längtat efter att få se dom. så nu äntligen ska ja få se dom bästa i världen. helt ofattabart asså =)

Bullet for my valentine <3



the winner takes it all

shit va trött ja e idag. ja carro o mona var juh på mamma mia i globen igår, vilket var skit bra. förra året var vi på den svenska veriationen, sen va vi på en konsert med abba låtar o nu iår blev det mamma mia på engelska. kan nog inte säga vilken veriation som va bäst, den svenska va juh bra för man fatta lite mer vad dom sa, men o andra sidan så va låtarna omgjorde till svenska då vilket inte va lika kul. o nu på den engelska så va det juh dom engelska låtarna vilket va mkt roligare men sen va det juh lite svårt med att fatta vad dom sa ibland för dom prata juh självklart engelska oxå. men det va ändå inte så jätte svår engelska så jag fatta mer än va jag trodde att ja skulle göra. men i alla fall så va det skit bra. älskar mamma mia den e så jävla kul. det va flera ggr som ja satt o chippa efter andan för ja skratta så mkt. aa det va bra. =)
innan så åt vi pizza o gick runt i shoppingcentret vid globen vilket oxå va kul. ja har alltid kul tsm med mona o carro =)
sen hittade ja i reklambladet man får inne i globen att B for M V (bullet for my velentine) ska spela den 3 december på sthlms arenan.. ja blev helt galen. klart som fan att ja ska gå o se det. med syrran så klart hon gillar dom oxå =) så hoppas man får biljetter. ska in sen o kolla. men nu ska ja göra mej klar för ja o joppe ska till upplandsväsby med hennes pappa. skit kul. det va ett tag sen man va där nu så det ska bli nice.
spec nu när det e fint väder oxå - minnen! a det blir kul
så ha en bra helg.

xoxo /lollo.


i'm falling behind

det här måste varit en av årets jobbigaste o värsta dagar någonsin asså. ja e helt död idag o ja som ska på konsert snart juh. it sucks so hard! trött, ledsen, dåligt humör, hungrig, mens o massa bråk. viss låter det som en skit bra dag va?! not. vill ba att den ska va över o sen så jakan åka bort några dagar. behövs nu känner ja. har mått skit dåligt hela dagen idag o ja vet fan inte varför, men det e juh typ skit samma nu i guess.
nu e det ba ladda upp o dra till sthlm på mamma mia sen blir det väsby i helgen o sen hem o dö hemma hos joakim på söndag. jävligt skönt. kan ja få prata av mig lite oxå. han o carro jensen e typ dom som ja kan prata om allt med. saknar dom båda 2. men men. nu måste ja dra ja.

xoxo /lollo.


only u and me, and the fucking cold enköping!

ja idag efter skolan så drog ja johanna o sanna ner på stan o käkade på bk. as gött asså. det e så sjukt jävla vidrig mat i skolan så det va välbehövligt. för då var vi skit hungriga. dom hade juh fan inte ens pannkakor till johanna i skolan så hon fick ba macka o sallad. gott o mättande va?! dumt! men men. sen blev det lunde Q för dom skulle köpa block o så sen blev det ba hem. men ja har haft en trevlig dag ändå.
sen efter maten hemma så drog ja o min syster caroline in till enköping o solade. så jävla nice. men fett varmt haha. men ja blev ganska brun i alla fall =) kul att man lyckades få med sej syrran oxå, det händer lixom aldrig. hon e den som alltid klagar på att ja kommer få cancer lixom. =p men ja lyckades ändå =) grattis till mej, för då slapp ja åka själv =)
men men.
nu sitter ja o snackar lite med jonas willmer =) trevlig kille frå sthlm som ska flytta hit till uppsala i september =) nya polaren.. det blir kul. så pratar ja med hassan för en gång skull. asså för en gång skull så kan vi prata =) kul faktiskt. han har ju just komit hem från libanon så det ekul att få prata lite. =) kan inte hjälpa att sakna han lite. men men.

helgen bjuder på roligheter eller? jo då det blir det väl, hoppas ja. men kul har ja juh alltid tsm med joppe <3. ska hem till hennes pappa i upplandsväsby o ha det nice =) vet inte vad vi ska göra än men det visar sej. man måste inte gö ngt spec heller =) i morron ska ja syrran o mona på konsert igen. mamma mia i sthlm, det lär ju bli bra :) var på det förra året med men det va på svenska o nu e det engelska =) sen på söndag ska ja hem o sova hos joakim tror ja. börjar 9.55 då så det blir bra det :)


men nu ska ja dra mej ja. ha det bra så kanks evi hörs i morron.


xoxo /lollo.


kommer alltid älska min stora syster för hon e den bästa <3<3<3


3 kulor i en bägare!

ja orka inte vänta tills ja kom hem så ja skriver nu för nu har vi fri tid att surfa på så. 
aa igår så shoppade ja lite med sanna o johanna, men johanna drog efter ett tag så ja o sanna tog en fika. sen hittade ja ett par jens på bik bok för 499 kr. as coola tycker jag i alla fall. kan lägga ut bild sen. sen skulle ja vara med emil o joel men nej självklart så hittade inte joel sitt busskort så han kunde inte komma till stan, så ja o emil gick o köpte glass på stan. 
"3 kulor i en bägare"  sen börja jag as garva.. o emil likaså. asså det va så jävla kul så ja trodde ja skulle dö haha. 
så mkt som ja o emil skrattade igår, hade skit kul. sen träffade vi nattha o emma o roger o ngr fler =) sen åkte vi hem.
bilderna kommer upp på bdb ikväll
bodineriksson @ bdb

xoxo /lollo.

data

sitter i skolan i en av datasalarna nu, så nu sk vi ha datakuskap i guess haha.. ja det e klart. asså ja vet inte va ja ska skriva men ja skriver ba ngt hah. efter skolan ska ja johanna o sanna upp på stan för sanna ska köpa en väska + att ja e så jävla hungrig så äta ngt vore juh inte helt fel. typ världens vidrigaste mat i skolan här asså. slår ju örsa lätt med hästlängder asså. 
men men. ja kommer hem senare så då ska ja blogga lite om min dag på stan med emil i går oxå =)
så ses sen.

xoxo /lollo.

slut på rubriker?!

ja faktiskt, fick hjärnsläpp där o visste inte va ja skulle skriva haha. nu ska ja gå o lägga mej i alla fall. annars lär ja juh aldrig komma upp i morron haha.
i morron ska ja kankse vara med joel, emil, krisse o malin efter skolan =) de blir nog bra i guess.
men nu ska ja prata med mamma.

xoxo /lollo.








överaskningen

här kommer lite bilder från syrrans fest i helgen


johan, kattha, emelie

syrran. freddie, elin

syrran<3

brorsan. edward, jag

edward, jag

holmarna


fler bilder finns på min bilddagbok
bodineriksson

grafiskt utbildningscenter

första dagen på nya skolan idag, GUC, vilket gick rätt så bra. inte för att jag hade förväntat mej att det skulla gå dåligt men ändå. skolan var sjukt stor o ganksa fin. ja o emelie ekh åkte med bussen in tsm vid 9 o väl inne i stan när vi väntade på stadsbussen så träffade ja Mido, hassans kompis. det va kul, har inte sett han på 100 år typ. kan fortfarande inte så mkt svenska menva fan, i don't blame him hehe. nej så det va kul.
sen när vi kom till guc så checkade vi in oss vilket tog ett tag sen va det fotografering, som va till för att lärarna skulle komma ihåg oss bara, sen bar det av till matsalen men där hoppade emelie av för hon ville inte gå kvar idag för hon kom inte i samma klass osm oss andra så då åkte hon hem o kommer tillbaka igen på torsadag av ngn anledning :P men men. sen träffa vi klassen o satt där o gick igenom häftet vi hade fått.. boring!! ja trodde ja skulle somna ja haha. sen halv tre så slutade vi o då åkte ja hem med pappa.
så nu e ja ba hemma o sitter o pratar med michelle på msn. =) så snart ska ja gå ner o äta ngt konstigt som mamma lagat ihop haha :P
men ha det bra

xoxo/ lollo.

jag sa "baby skit i vad ryktet säger..!"

ja har just kommit på att ja skriver typ aldrig ngt kul i den andra bloggen. asså inte på samma sätt som i min den här. kallar den här för sanna bloggen för att det va hon som gjorde den senaste designen så därav namnen. ganska logiskt. men i alla fall back to the problem, då har ja suttit o tänkt lite. för det ja vill att folk ska läsa skriver ja juh i sanna-bloggen för den har ja haft längst o det e den som dom flesta läser. ja vet inte om nån läser min andra för att vara ärlig. men som ja sagt innan ja bryr mej inte om hur många som läser eller kommeneterar för ja e bara ute efter att blogga för att det kul. men ja så då tänkte ja hur fan ska ja göra, för ja vill juh inte skriva exakt samma inlägg som på den andra lixom då e det ju ändå ingen som kommer läsa den andra så ja tänkte som så, att ja skriver i den här varranan vecka o den andra bloggen varranan vecka. great va =) det tyckte ja va smart. för ja vill ha den andra bloggen för ja gillar den men som sagt det e fler som läser den här bloggen så. men så då tänkte ja att den här veckan kör ja på den andra bloggen.
så vill ni läsa om min dag idag så får ni göra det på;

bodineriksson.blogspot.com



Norrland sommar -06

080810

if only walls could talk
Listen to the words
I'm head over hills for you
Cause it's us agense the world
I know what i want and thats all i need
will u bee there and help me if i break down?
U make a smile, pls stay for a while
but what am i gonna say?
When i wake up, i'll hope u'll bee there kissing my neck and tell me u wanna stay here all day
Cause it's us agense the world.

Jag ser smutsen och mörkret i Gamla stan, känner doften av rädsla från stureplan

igår var jag mona o carro på konsert i ängsö. fan va bra det va. hörde massa låtar som ja aldrig hört o som ja ba älskar just nu. men det va trkig publik för övrigt =( synd fan. + att ja hade en skit lång gubbe framför mej som gjorde så ja inte såg så mkt. men men. ja hörde juh =)
idag har vi grattat min syster som blir 18 på onsdag. så vi har ätit massa mat o fikat en massa =) mkt trevligt. emn ja e så konstig för ja blir alltid jätte trött av sånt så nu håller ja på o somna asså det e helt sjukt. ska nog seriöst gå o lägga mej snart. ska nog upp o jobba i morron igen så det e nog en bra idé. ska ringa ngr samtal ikväll bara sen e det sova som gäller. jätte skönt.

xoxo /lollo.


"IFK!! nej nu tror dom juh att ja hejjar på IFK!"

igår var ja i bjk igen o va med malin krisse emil o samme. samme hade juh självklart tagit fel på matchdag o trodde att det va igår som IFK spelade så han va utrustad med IFK flagga o tröja. haha samme i ett nötskal. så han stod uppe på krisses balkong o viftade med den där vettu haha. krisse blev skit arg för han hejjar juh på AIK så klart. men emil o samme stod o fula sej där juh så skulle emil härma samme så han skrek ur IFK, sen ångra han sej eftersom alla trodde då att han hejjade på det när han e bajare xD ja det va kul det. sen drog vi till lillskolan o träffade joel o ahmed. sen kom det massa andra oxå så där satt vi o hade väldigt kul. aa ja kan inte förklara allt vi gjorde o sa för detva så mkt men ja hade jätte kul i alla fall verkligen. Jag, Emil, Samme och Jeppa satt o fulade oss med bilarna som dom hade där. det va så kul, Jeppe skulle förklara va det va för skilnad på en V6 o en rak 6a i bilen..
"Ja asså en V6 har ett V ingraverat i bak o dom raka &orna dom hade inte råd att göra det där V:et så dom blev raka i stället"
Fan va ja skratta.. kanks einte så lätt att fatta nu mend et va så överdrivet kul. fan va vi garva haha. a det va kul.
sen åkte vi in till stan på kvällen några av oss. dels för att joel skulle få skjuts hem o ha skulle med bussen. det va oxå jävla roligt. spec när vi va i bjk innan vi åkte, så sköt vi smällare, vilket en av dom kom precis mellan mina fötter o smälldedär. fuck va ja blev rädd kan ja tala om. men det va juh en smällare så det va ingen fara men ändå. aa i alla fall. där såg emli ufon uppe över träden. seriöst det va fan lite små vidrigt för detva inte flygplan o inte stjärnor o vi kunde verkligen inte komma på va fan det va haha. emil blev juh helt nojjig över det sen haha. men det va kul =)

sen missade ja bussen i stan så ja satt i en timme på skolgatan o väntade på min buss.. inte så kul. så ja va hemma halv 4 i morse o kom iknte i säng fören 4 o sen va det upp o jobba i morse.. =( kul eller inte. men men..

nu ska ja på konsert ikväll. ja mona o carro ska dra dit. det ska bli kul right?! =)

xoxo /Lollo.


Ja o malin <3

Samme

Malin<3


080807 and really off

helt sjukt, sitter just nu o lyssnar på radion när ja äter o hörde just att det var ett knivrån i luthagskiosken igår kväll.. =O hej det va där ja va igår.. underligt att man inte märker ngt fast men e så nära. ja menar Joakim bor juh inte så långt ifrån där men vi har inte märkt ngt alls.. underligt så säg..

halvdag med mamma

ledig idag! det har juh regnat så då kan ja inte jobba så ja o mamma drog in till västerås och handlade. mamma skulle köpa present till syrran som fyller 18 på onsdag o då ville hon att ja skulle komma med. Tänker inte säga vad det va vi köpte för ja vet inte om carro läser min blogg så =p men det blev ju som vanligt inte bara det utan en massa annat oxå. smink o mat o så. det e som vanligt då asså haha.
nu står mamma o bakar kakor, jag bloggar och sen så lyssnar vi på Camilla Läckbergs Olycksfågeln. ganska bra om ja ska va ärlig. snart ska ja dra o måla tavlor =) min nya hobby haha. nej men moster ville att ja skulle måla en till henne så ja får väl göra det då =)
sen e det packa lite o dra till Joakim igen.

xoxo /lollo.

Kräftan - förfrågan av Carro Jensen


(21juni-22juli)

känner sig fram i tillvaron



De som är födda i kräftans tecken är det under en tid när naturen är som mest fruktsam. Tecknet styrs av Månen som också är en fruktbarhetssymbol - en symbol för själva moderskapet.

Du som är född i Kräftans tecken är kanske det mest feminina av alla zodiakens tecken. Du är mycket mottaglig och känslig och ditt handlande styrs av din mycket starka intuition med andra människor och du har så mycket fantasi att du lätt kan sätta dig in i vad andra människor tänker och känner.

Utåt sett kan du som är Kräfta förefalla blyg, kylig och reserverad eller mjuk och vänlig. Vilken av dessa sidor som för tillfället är dominerande beror på din sinnesstämning. Ditt humör är mycket känsligt och förändrar sig snabbt. Du är sårbar, ett enda litet elakt ord kan få dig att dra dig inom ditt skal och gömma dig för andra. Men du kan också bete dig som den stora givaren. Det gör du genom att du styr och ställer till andras bästa på ett mycket moderligt sätt. Dina vänner betraktar du som om de tillhörde en enda stor familj - din.

För dig är ditt hem och kärleken det allra viktigaste. Familjen är ditt hjärta. Du lever med och genom dem. Du vistas för det mesta i ditt eget omsorgsfullt ombonande hem. Du håller på traditioner. Hos dig är de stora helgerna, som påsk och jul, mycket betydelsefulla högtider.

Den som är född i detta tecken har svårt att frigöra sig från det förgångna. Bundenheten till modern släpper inte ens när vid vuxen ålder. En Kräfta är hellre intresserad av religion och mystik än av naturvetenskap, data och annat som hör framtiden till. Du lever i en värld av fantasier och lyckas du förmedla dem till andra så finns chansen att du blir en stor författare eller liknande. Kräftan har ett mycket gott sinne för pengar och får oftast ekonomin att gå ihop. Det händer att du hamstrar men det är inte för att du är speciellt ha-galen. Snarare beror det på att du är så förtvivlat ängslig för framtiden. Trots allt tillhör du de människor som är ganska generösa av sig.

Du är en sann vän. Du förstår andra människor väl, oftast bättre än dig själv. Du kan snabbt ändra sinnestämning och dra dig undan. Men du kommer tillbaka och uppträder som om ingenting har hänt.




   YRKESVAL
Du som är född i detta tecken är mycket pysslig, känslig och estetisk. Dessa karaktärsegenskaper kommer bäst till sin rätt om du kan ha nytta av alla samtidigt.
Hantverk, syslöjd, konstnärliga sysselsättningar eller arkitektyrket är sådant som du kommer att trivas med. Du har fint affärssinne och känsla för det antika.
Arbete med barn och djur kan ge dig framgångar. Även arbete med sjuka människor, som du kan förstå bättre än de flesta, är ditt område.




Kräftans negativa sidor


Du är ombytlig i humöret. Du visar ditt missnöje bland annat genom att fly. Kräftan kan som ingen annan tiga ihjäl sina motståndare. Du drar dig inom ditt skal och låtsas som om fienden inte finns. Först när fienden bönar och ber, ursäktar sig och visar dig alla sina omsorger, öppnar du dig igen och är vänlig. Om detta hände bara ibland vore det kanske inte så farligt. Men det gör det inte. Kräftan blir i sina dåliga perioder lätt sårad för ingenting och kanske kör med den här taktiken dagligen och stundligen. Det kan bli ganska påfrestande! Även om du förlåter den som gjort orätt mot dig, så glömmer du inte.

Du tycker om smicker och suger det till dig som en kompensation för den stora osäkerhet som du då och då rycks in i. Tyvärr är du inte kapabel att avgöra smickrets art och kan då lätt falla i en fälla.

Du är dessutom otroligt konservativ till din läggning och värjer dig mot alla förändringar, även sådana som skulle leda till det bättre. Speciellt drabbar ditt "sluta sig inom sitt skal-teknik" Väduren som aldrig lyckas få grepp om Kräftan. Och i kampen med Vågen om en partner vinner Kräftan som förför med sin gåtfullhet.

Försonande drag:
Du plåstrar gärna om dina offer.




Med smak av tårars sälta...... är Kräftkyssen.
Du som är född i Kräftans tecken kan väl inte förneka att antingen har du gråtit dig till den stora försoningens kyss, eller också gråter du av glädje när dina intensiva känslor tränger sig fram ur själsdjupet. Du vill gärna hålla kvar kyssen i evigheter...

Du är mycket sårbar och antagligen var det just det som gjorde att din älskade blev förälskad i just dig. Du vädjade till beskyddarinstinkten.

Du ger allt i kärlek. Inte för att du är generös utan för att du är djupt engagerad i den du älskar. Det gör dig mer sårbar i kärlek än någon annan människa. Minsta lilla tecken till att din älskade skulle tvivla på ert förhållande så försöker du därför dra dig inom ditt skal. Mest som ett skydd för dina egna känslor.

När en Kräfta blir olyckligt kär, ja då är hon verkligen olycklig.

Välj en partner som är hänsynsfull!

FRITIDEN
Eftersom Kräftor älskar antikviteter och att samla kan du ägna åtminstone en del av din fritid åt att gå omkring på loppmarknader i hopp om att hitta något intressant att köpa. Om din hobby är mer seriös kan du vara ett välkänt ansikte på auktioner.

Mat lagning är ofta en av dina favoritsysselsättningar, och du älskar att bjuda hem nära vänner på middag. Kräftor lägger ofta ner mycket kreativitet på sin matlagningskonst, och du gör gärna om recepten efter eget huvud. När du känner dig spänd och stressad har matlagning en avslappnande inverkan på dig och hjälper dig att varva ner. Kräftor tycker också om att segla och vara ute på sjön eftersom de har en naturlig frändskap med vatten, och många tycker om att ge sig ut och fiska.

Du är visserligen mycket hemkär, men du är också förvånansvärt pigg på att resa. Många Kräftor har husbilar eller husvagnar så att de kan ta med sig sitt hem när de reser! Kräftor har god kontakt med sina släktingar och älskar att tillbringa fritiden tillsammans med familjemedlemmar i alla åldrar, i synnerhet vid semestrar i utlandet.




SPORT och TRÄNING
Det är bra för dig att träna regelbundet eftersom det hjälper dig att koppla av och motverkar din oro. Kräftor tycker om vatensport, särskilt simning. Du tycker om om lugna miljöer och föredrar kanske att gå till simhallen tidigt på morgonen innan alla andra dyker upp. När du väl har hittat vanor och rutiner som passar dig håller du fast vid dem i många år.

Att vistas i naturen är populärt, och många Kräftor tycker om camping och skogsvandringar, ofta i orörda och avlägsna områden. Kräftor behöver perioder av ensamhet eftersom det hjälper dem att ladda batterierna.




   HÄLSOTIPS
Kräftor är mycket känslosamma, och immunförsvaret påverkas starkt av dina känslor. När du är nöjd och glad är din hälsa utomordentligt god. Men en släng av depression och nedstämdhet kan göra dig mottaglig för alla baciller i din omgivning.

I grund och botten har du en stark och robust fysik och kan med lätthet återhämta dig även från allvarliga sjukdomar. Kräftor lider i allmänhet i tysthet och klagar sällan trots att de kanske har mycket ont. Omsorg och tillgivenhet har en positiv inverkan på dig eftersom din kropp och ditt sinne är så nära förbundna med varandra - att du känner dig älskad är viktigt för att du snabbt ska bli frisk.

Se till att klä dig varmt, speciellt under den kalla årstiden. Brösten, som kvinna och underlivet är dina känsligaste punkter. Men den kroppsdel som framför allt förknippas med Kräftan är magen och risk för magsår föreligger. När du är upprörd kan matsmältningen påverkas negativt, och det kan vara klokt att vänta tills du är lugn innan du sätter dig ner och äter.

Kräftan behöver dock äta på ganska regelbundna tider eftersom du lätt blir på dåligt humör när du är hungrig, vilket kan göra det svårt för dig att behålla ditt inre lugn.

För de flesta Kräftor betyder glädje och lycka mer än något annat för att de ska hålla sig friska långt upp i åren.

http://www.aha.nu/


Joel's - ren njutning !

Jag och Joel var inne i uppsala idag o strosa runt lite =) o ja menade inget udda med rubriken men vi hitta en skyllt som det stod så på xD så jävla cool. ja vi har inte gjort så mkt idag inte, vi satt nera vid ån o pratade o kollade på ankorna. sen börja det regna så då förflytta vi oss in till bänkarna under träden. mysig liten plats det. o där satt vi o pratade ännu mera. sen så gick vi upp till stan o träffade sanna som va på stan med krille o adde, men dom skulle köpa present till henne så hon fick inte va med så då höll ja o joel henne sällskap. men joel blev lite småblyg =p hehe så söt!
sen så ja gjorde vi inte så mkt mer än att åka hem till varsit håll o ja åkte o jobbade på en gång, så nu har ja just kommit hem från jobbet. =( så ja har lite ont i min rygg nu men det e skit samma. i morron har det nog gått över ska du se =)
ja i morron blir det jobb igen om det inte e dåligt väder sen efetr jobbet så ska ja väl hem till joakim i guess o slappa av sej lite. skönt.
men nu ska ja va lite social på msn igen.

xoxo /lollo.





kankse lite liten joel xD

Från en sjkut bra hemsida. vill du ha text om ditt horoskop så skriv bara här så publicerar jag det.



(21maj-20juni)

som ett blomblad för vinden



Tvillingarnas tecken är det tredje i zodiaken. Där Väduren, det första kan liknas vid födelseögonblicket, Oxen vid det späda barnet och Tvillingarna vid ungdomen.

Du som är född i Tvillingarnas tecken pendlar hela tiden mellan att vara barn och vuxen. Nyfiken och snar att pröva allt som kommer i din väg lär du dig ständigt nya saker, men åker också på den ena blåsningen efter den andra. Men det tar du gärna och glömmer förresten ganska snabbt alla olyckor som drabbar dig för att ge dig i kast med nya upptåg. Du är mycket aktiv och rörlig. Både i att ge dig av på upptäcksfärder i tankens värld som att resa. Nya idéer och arbetssätt lockar dig, och du har ingen svårighet att finna det nya själv. Ett lugnt och stillsamt liv är ingenting för en Tvilling. Det skulle bara göra dig sjuk.

Den som råkar en Tvilling blir ofta konfunderad. En del tycker nog du är ombytlig i dina åsikter. Ena dagen tycker du kanske en sak, nästa dag en annan. Men det betyder inte att Tvillingen inte står för vad hon säger. Du gör det nämligen precis i det ögonblicket du säger det. är du fullt övertygad. "Man kan väl ändra sig", tycker du.

Den lekfulla och mycket intelligenta Tvillingen tillhör luftens element. Du behöver mycket syre och stora ytor att röra dig på. Dina rum är alltid ljusa med så få möbler som möjligt. Du är ingenting för att samla på dig en massa onödiga prylar. Detsamma gäller även det själsliga. Du låser dig inte vid någon bestämd åsikt.

Du är mycket intelligent, men det visar du inte alltid. Du kan ibland tala om en sak så att man varken vet ut eller in, somliga upplever dig nog som bara ett skal utan innehåll. Ditt nytänkande gör dig dock mångsidig, samtidigt splittrar du dig själv genom för många projekt. Stress kan då bli ditt problem, för du jäktar verkligen runt i livet.

Du är ett rörligt tecken, obunden av det förgångna med sikte på framtiden. Därför är du för det mesta ett steg före när det gäller trenderna. Först med senaste modelooken. Först att läsa de nyutkomna böckerna, att uppmärksamma nya musikstilar och att snappa de senaste uttrycken. Du är förresten oerhört verbal och har lätt att uttrycka dig. Det är nästan alltid en Tvilling som får sista ordet, som vinner diskussionen.




   YRKESVAL
Att få jobba med andra människor är ett måste för dig. Som journalist, författare eller lärare har du nytta av din förmåga att förmedla ord och kunskap till andra.
Som försäljare kan du prata för din vara som ingen annan. Och inom PR och reklam kommer din uppfinningsrikedom till sin rätt.




Tvillingarnas positiva sidor


Du är en människa med många skapande intressen. Du är idé rik, klar i tanken och verkligt duktig i att lösa även de mest invecklade problem. Du har också en fin intuition som talar om för dig att du kan vara nära en lösning, även om du inte vet lösningen ännu.

Du har goda förutsättningar för att överföra kunskap till andra.

Du är en glad natur, ibland rent av sorglös och tycker om att synas. Du bör arbeta för att göra det, för det mår du väl av. Du är känslig och mottaglig och umgås helst med personer som kan mer än du. Personer som kan ge din kunskapstörst näring.

Omväxling betyder mycket för dig, liksom att känna friheten att göra det du själv vill. Eget ansvar bör vara en självklarhet för dig, då du är energisk, duktig och klarar även de svåraste föresatser väl.




Tvillingarnas negativa sidor


Man bör akta sig för att bli osams med en Tvilling! Blir man det kan det nämligen hända att du gör en skandalhistoria av saken. Antingen för du den vidare från mun till mun eller också lyckas du få den på pränt i svart på vitt. Skvaller och elakt förtal är Tvillingens specialitet när hon sätter sin sämsta sida till.

Du har svårt att erkänna misstag. Du utnyttjar den självklara rätten att byta åsikt, men vill inte låtsas om att du ändrat kursen.

Tvillingen saknar ibland helt takt och ton. Du kan vara vansinnigt påflugen och det kan hända att du stjäl din tilltänkta mitt framför näsan på någon annan.

Nyfikenheten hos en Tvilling kan ibland ta sig smått abnorma uttryck. Du frågar och frågar, ibland om de mest intima detaljer i en människas liv i total avsaknad av respekt för andras personliga integritet.

Värst drabbad blir Fisken som utan att tänka sig för gärna blottar hela sitt känsloliv för denna frågvisa Tvilling. När du hör Jungfrun gnälla blir du väldigt uppretad och biter ifrån dig ordentligt.

Ditt stressande genom livet gör dig nervös och lättretlig. Du kan uppträda reserverat och kallt, ja, till och med okänsligt. Fast inte mot din partner.


Försonande drag:
Du har lätt för att be om ursäkt.




Snabbkyssen...
Undra på att det måste gå snabbt. Du som är Tvilling sprider kyssar omkring dig som om de vore blomblad för vinden. Respektlöst och lidelsefritt.

Du vill gärna pröva på nya partner hela tiden eftersom du tröttnar så fort. Det som i första hand driver dig till kyssen är nyfikenhet. "Jag undrar hur den smakar?" tänker du och så kysser du till. Oftast riktas din nyfikenhet mot någon partner som inte passar dig alls.

Men den dagen du blir verkligt förälskad, då kysser du inte. Då pratar du. Prat är nämligen din stora passion här i livet och du föredrar att tala om känslor, i stället för att ge dig hän och känna dem. En vacker dag är förmodligen förhållandet alldeles sönderanalyserat och din älskade har givit upp. Eller också sticker han för att du var otrogen. Otrogen mot vad, kan man förresten fråga sig. Kan man vara det mot något som bara var prat?

Välj en partner som lyckas tysta dig med sina kyssar!


FRITIDEN
Tvillingen älskar att kommunicera och pratar ofta i telefonen, vanligen i en mobiltelefon eftersom du vill vara tillgänglig var du än befinner dig. Att läsa och skriva tilltalar dig, och du kan sitta timmar och skriva brev. Ord fängslar dig, och korsord och Alfapet är några favoritsysselsättningar. För många Tvillingar är fritiden en möjlighet att studera, och du har talang för att lära dig språk snabbt.

Att gå ut tillsammmans med dina vänner ger dig mycket nöje, och du har oftast ett livligt och aktivt umgänge. Barer, dansställen, biografer och gallerier - du uppskattar många olika slags nöjen och du älskar att dela dem med andra stimulerande människor. Du intresserar dig för medierna och håller dig à jour med de senaste nyheterna. Med din smak för variation och mångfald är du en idealisk abonnent på kabel-TV och satellitkanaler.

Du tycker om tekniska och elektroniska redskap, och många Tvillingar har stort nöje av sin dator, i synnerhet av att surfa på Internet. Global information 24 timmar om dygnet är drömmen för en Tvilling.




SPORT och TRÄNING
Tvillingar lever vanligen i ett hektiskt tempo och försummar därför ofta sin hälsa. Av den anledningen har du mycket att vinna på regelbunden fysisk träning. Segling bör vara en idrott som passar dig. På vintern kan du skridskosegla. Du gillar tennis och squash, och du tycker bäst om att träna med människor omkring dig. Att bli medlem på ett gym och träna tillsammans med andra är mycket roligare än att ge sig ut och springa på egen hand.

Du är mentalt mycket aktiv, och ibland kan du ha svårt att stänga av tankeverksamheten. Meditation och mjuka former av österländska rörelser, till exempel yoga eller tai chi, kan hjälpa dig att varva ner och finna ett inre lugn.




   HÄLSOTIPS
Tvillingar är mycket vitala och har massor av energi. Din ämnesomsättning är snabb och du förbränner många kalorier under loppet av en dag. Förutsatt att du är uppmärksam på kroppens behov har du en medelgod hälsa.

Tvillingar har ett känsligt nervsystem, och ibland är ditt liv så hektiskt att du riskerar att bli mycket spänd och stressad. Det är viktigt att du kommer ihåg att slå av på takten och ta dig tid att koppla av och att du lägger dig vinn om att äta på regelbunda tider. Du behöver antagligen mer sömn än andra eftersom dina känsliga nerver måste få tid att återhämta sig ordentligt.

Du i Tvillingarnas tecken, röker du? I så fall finns det bara en sak att göra. Fimpa omgående! Du har nämligen mycket känsliga lungor och stort behov av frisk luft. En enkel förkylning kan resultera i ett otäck, ihållande hosta. Håll dig varm när det är kyligt väder, och börja gärna ta vitaminer när vintern närmar sig. De andra kroppsdelarna som styrs av Tvillingarna är axlarna, armarna och händerna, så ta det försiktigt med alla häftiga, ryckiga och stötiga rörelser! De kan lätt råka ut för skador, och du kan ådra dig stukningar eller brutna ben under någon period av ditt liv. När du blir sjuk så är du en mycket motvillig patient och du gör ditt bästa för att bagatellisera ditt tillstånd. Tvillingar återhämtar sig relativt snabbt, och det krävs en allvarlig sjukdom för att dämpa din rastlöshet.

When love and death embrace


Photo by marie-louise bodin eriksson
copyright

my baby loves me

nu har ja suttit här ett bra atg asså så nu e ja fanimej trött asså. ja satt uppe lite extra för att hålla Johanna sälle tyckte hon o det va juh trevligt tänkt av henne eller vad säger ni =) ja det tycker ja. jo du den jäveln surru hehe nej skoja. ja den där Johanna vettu, hon påpekande mitt bloggande! jo du det ska ja tala om för dej att hon sa att ja inte uppdaterar så mkt. hur kan hon påstå en sån sak? jag lixom. ja skriver juh alltid blogg.. haha nej nu driver ja bara igen. ja e sjujävla rolig prick ibland du. jo då så e det vettu haha. fyfan va trött ja e hehe. nej men så ja tänkte det när den där visslande Johanna sa det där att jo ja skriver väl nu innan ja sover oxå då =) bäst så, så slipper hon klaga Johanna lilla =) hehe. inte för att ja har skrivit ngt så kul men vad gör det då, eller kul va juh inte ens ordet ja sökte, intressant va det juh ja sökte men det hoppa ur huvvet på mej som vanligt hehe. men va fuck gör det att det inte e intressand då, ja bloggar juh i alla fall eller hur Johanna panna.? o ja. så va dte ja. så va det den där ekan ja joel.. o den du haha. nej nu jävla. haha.
nej om man ska sova nu is tället för att sitta här o tråka ut folket. inte för att det e så många som läsre men det e skit samma. det e typ ba mamma, mona, johanna, sanna och carro som läser fan =) men va fuck gör det. ja skriver juh inte blogg för att få många läsare ja e juh ingen jävla Ebba vonsydov här eller va fuck hon heter, ja skriver för att det e kul att skriva o för att ja njuter av det. =) men det skulle va kul om varje person som läser det här inlägget skrev det i en kommentar så ja vet hur många som läser =) bara så man vet lixom hehe.
nej men som sagt att sova vore juh inte helt fel. ja ska ju upp o springa på stan mej Joel Månsson Wadlund i morron ja. så va det ja. ja men ni får ha det bra nu då o ja hoppas på åtminstånne ett inlägg här sen då =) hoppas går juh haha.
så kan ja juh bjuda på lite bilder här oxå. tänkte detatt ja bjuder på bilder på alla som ja nämt här nu ja.
Alltså; Carro, Lollo, Johanna, Joel, Mamma, Mona och Sanna (grattis i efterskott)

xoxo /lollo.

                  

I'm everything i am, beacuse u loved me!

Idag har ja varit med Joppe min baby. saknat henne riktigt mkt. vi satt o kollade på film o satt vi datan o så som vi brukar göra + att vi åkte om kring på moppen o letade fter deras katt som sprungit bort, achmed. synd, för den e så jävla fin o vi hitta den tyvärr inte =( hoppas den kommer fram tillslut.
och idag har ja haft otroligt ont i mina tänder fan. helt sjukt va det värker. glömde ta ipren idag så ja får juh skylla mej själv i guess =( men men. nu gör det inte så ont längre =)
i morron ska ja in till uppsala o vara med joel =) great, miss him a little bit =p hehe. o på lördag ska ja nog på konsert med mona o syrran =) Jöback o Dahlgren. det ska fan bli kul. sen e det juh inte långt kvar till the voice 08 =D längtar!

xoxo /lollo.


Min kräfta har bajsat, kolla!

Ja va hemma hos Krisse på kräftskiva i björklinge i fredags, fy fan va kul ja hade =) vi va inte så jätte många men ja hade kul. vi var, krisse o malin så klart, joel, emil, veronika, becca, samme, nathalie, bella, jeppe, david o ahmed.. sen kom det fler men ja har ingen aning om vikka dom va haha xD vi hade mkt trevligt i alla fall.. somliga hade kankse lite mysigare än andra haha. som veronika o ahmed xD nej nu ska ja inte va dum. men vi va ngr som inte åt kräfter. ja åt inget alls ja för ja kunde inte men det gick bra ändå. malin satt o drev som fan med emil o samme för dom hade inte ätit kräfter förr så malin satt juh o drev med dom o så. + att hon helt ur ingen stans skrek rakt ut; MIN KRÄFTA HAR BAJSAT, KOLLA! fy fan va jag garva, o ja va inte ensamm haha. ja kul hade vi i alla fall. men sen på kvällen skulle ja ta bussen hem, o när ja sitter på bjk bussen till uppsala kommer ja på att shit när fan går den andra bussen o får reda på att den får ja vänta på i mer än en timme. fitta tänkte ja då.. så ja ringde till joakim o fick slagga där.
men ja gick juh från stationen hem till joakim ( o för dej som vet vart han bor så e det en bit ) så ja gick där helt sj i mörkret o lyssna på musik. men det va lite vidrigt att ha hörlurar i mitt i natten så ja stängde av den i stället o tur va väl det för då upptäckte ja att den utländska medelåldersmannen som suttit på samma buss som mej förföljde mej. när ja stanna stannade han, när ja svängde så svängde han. o ja blev sjukt kissnödig så ja tänkte att ja väder in vid några hus o sätter mej i en gömd buske, nej då gick han oxå in där o när ja vände så vände han. skit vidrigt så ja blev helt panikslagen så joakim kom susande på sin cyckel o mötte mej o det va fan skönt känsla asså. fy fan va vidrigt det va. men men. ja överlevde juh haha.
ja men min kväll hade varit bra ändå så ja mådde inte dåligt över det haha.

xoxo /lollo.


Malins bajsande kräftor

Bella, Nathalie, Becca, Samme o hans som ja glömt namnet på haha

Ahmed och Joel