Jag ser det snöa .

Jo , jag satt vid köksbordet o kka när ja ser hur det börjar snöa .. Första snön ! Och av ngn konstig anledning så kändes det kul . ja gillar ju inte vinter o snö så mkt så att jag blev helt enkelt överlycklig över det var lite svårt att förstå .

Idag i alla fall är min moster här och hjälper till med alla förberedelser inför festen i morron . o det är sjukt mkt att göra kan ja lova . det är ett under att ja ens kan sätta mej här en stund . men men .
Senare ikväll smiter jag o min mamma upp till ateljén för att testa klänningarna . hoppas att det blir bra nu då . men det tror ja att det blir . Tim är sjukt duktig på att sy verkligen + att han är jävligt dyr men det är det värt fan ..

xoxo / lollo .

stadigt

Jag hatar när folk alltid ska ta det jag " håller i " ..

Eye of the Storm

Jag ber så mkt om ursäkt för den dåliga uppdateringen men ja har haft så mkt annat för mej .
Vistelsen tsm med brudarna i uppsala i tisdags blev ju inte riktigt som planerat vilket jag vet sanna blev irreterad över oxå . kallt som fan var det ute o hade ingenstans att ta vägen .. stackars oss . men det va en bra början på kvällen i alla fall .

sen va det min mammas födelesdag igår så hela familjen drog till västerås o hade en mysig dag helt enkelt . orkar inte skriva allt men kan säga att resturangen vi åt på var fantastiskt . Tusen och en natt heter den o är en libanesisk resturang . åh så gott dte vra . men dyrt haha .

nu sa ja nog ta en storstädning av mitt rum tror jag för det känns som om det behövs .

xoxo / lollo .


     


Vad är det för fel på dej ?

Visst är det härligt väder ute idag ?! Sånt väder som får en på skit bra humör och gör att man bara vill sätta sej ute o njuta av det vackra vädret .. Eller så var det så det inte va . Jag blir så fucking jävla deprimerad av detta pissväder som ja skulle vilja kalla det . Trött o grinig är vad jag blir o jag vill helst inte kliva upp ur sängen . men jo det fick hon göra kl 7 i morse för att upp o jobba , Vilket har gått jätte bra och fort . Så nu är jag klar med det .
Sen drog jag upp till Tim i ateljén på vägen hem för att testa ja vad kan man säga , som en typ skiss för min klänning . bara s han vet precis hur det ska sitta på kroppen o vad det ska vara för bredd på band o sånt där . + Att ja skulle få välja typ oxå . Så det kändes bra faktikst .

Väl hemma sen gjorde jag lunch till mej o min systar för att sedan braka ut till ett helvetes bråk . Syrran tyckte att jag skulle ut med hunden vilket jag inte orkade + att jag ska åka snart o det va ju så fel av mej att säga så . visst kanske det men jag var ju ärlig . Sen blev hon arg för att jag ska åka bort på fest i kväll o tyckte ju att vi har så mkt att göra så jag kan ju inte åka bort .. o massa skit bara . Sen ska hon ju alltid på o kommentera "vad är det för fel på dej?" bra fråga carro för det vet vi inte svaret på va ?! Blir så less på na .

Ski samma , nu ska ja packa ihop mej o dra ner till elin för att sedan åka till uppsala o bada :)

xoxo / Lollo .



På spaning med Bridget Jones

Jag har alltid stannat här på samma plats och tänkt igenom . hahah nej det är en låt det .

Har sovit hos Joakim inatt så inte så konstigta tt jag e trött , blir jag alltid .
Uppe sent o sova länge .eller aa han sover länge o ja ligger o väntar på att han ska vakna . Har svårt att väcka folk . Tycker desutom att Joakim ser så söt ut när han sover så då kan han få sova tills han vaknar + att då har ja lite tid att ligga o tänka lite för mej själv så .
Så idag blev det hem o börja måla panel igen . Men efter 12 st så tog färgen slut . aj då .

I morron i alla fall ska ja måla ännu mer tidigt på morronen för att sen åka in till uppsala med sofia o elin o bada på fyrishov =)
sen på kvällen blir det fekke i uppsala hoppas jag .

xoxo / lollo .

fuck vad jag saknar mitt hår !


When u gave me that kiss , there was someting that went ohhh

Jag fattar inte att man kan vara så fucking jävla trött som jag är just nu . Fredagens uppe sittar kväll har gjort sej påmind jo visst .  Klockorna ställs tillbaka idag i alla fall så det betyder 1 timmes extra söndag haha .

Idag ska vi gratts min söta lilla kusin som fyller 1 år idag . Grattis Rasmus !  Sen bir det iväg till den stora staden o dansa .
Ngt är seriöst fel med mej , ja känner mej aldrig taggad på att dansa längre .. kankse för att det är på en söndag jag vet inte . men ja vill inte i alla fall . det e boring . ! Men betalat har man ju gjort så då e det ba att palla sej dit helt enkelt .




(L)

Vart e du baby ? Svara när ja ringer till daj hun !


when u look me in your eyes

Nu e det färdig jobbat för idag känner jag .
Gick upp halv tio i morse för då kunde ja inte sova mer . Kul att ja ba sovit i 3 timmar . Det tas igen ikväll i stället .


Kvällen igår var rätt så bra . då mena ja kvällen inte natten . Var med Sanna inne i uppsala och träffade matilda o hennes 3 kompisar som va mkt trevliga . sen drog ja matilda o sanna till emobryggan o hitta maja o felix o massa andra emosar , stannade ett tag o pratade med dom oxå .
Sen satte vi oss på sexbryggan bredvid o flummade satan asså . O ja undrar vem matilda ser komma då ?! Jo skolans heting , Pero hahah . Ja skratta så mkt att ja rammla haha . Det var kul .
Efter ett tag kom Klanish o Eddie o gjorde oss sällskap men drog sedan hem till klangish för att det var så jävla kallt ute .
Där blev det dricka o en del händelserika saker för vissa ; )
Hemgång blev själv med bussen som gick 5.45 .. då va ja slut sen . Men det va kul i alla fall . Många trevliga timmar med Massa snacka ute på balkongen med Klanish räddade min kväll . Inte för att den behövde räddas men vi säger så i alla fall hihi .

Nu ska ja ring till min baby , Caroline Jensen , som inte svarar på mitt sms så hoppas ja på att få träffa den gobiten oxå =) .

xoxo / lollo .

räkna får .

Ja se på fan . klockan är nu 06.34 och jag kan tala om för er att jag är inte uppe med tuppen utan jag har just kommit hem från "fekke" i uppsala med sanna , klangen o edvin haha . så när ja kom hem satt familjen i köker o åt frukost för att sen åka o jobba .
Så god morgon sa ja o god natt sa dom . så nu blir det sova för mej för att gå upp vid 12 o börja jobba =/ hårt . haft en mysig kväll i alla fall även om det blev lit struligt (men kul) i slutet o sanna har det nog väldigt bra just nu ;)

xoxo / lollo .

"jag är helt rakad"

haha interntskämt .
Sitter för tillfället hemma hos sanna och äter kladdkaka , eller aa bara jag gölr det för det e ba jag som e tjock så haha xD .
Snart blir det utgång till uppsala o fest i guess . Sanna ska ju träffa sin lover boy ;)  så då e lollo där som stöd haha .
hoppa det blir fett nice .

Idag fick vi skolkatalogerna , o heta grabbar i skolan eller vad då .. Spec  Pero haha .


" Som ett hjärta på msn du vet . "

Äntligen hemma ! 
Lång skoldag , känns det som i alla fall . Trött o hungrig är jag nu i alla fall .
Matte , som är mitt favvis ämne , var första lektionen o gick väl ganska bra ändå . Mkt prat bara men det är trevligt det med . Men under datakunskapen så kände ja hur min ork rasade samman o ja orkade nästan inget alls .
Så nu är det härligt att vara hemma o inne i ett varmt hus .

Den resterande dagen består av massa pluggande . I morron ska mitt referat i svenskan vara inlämnat o en hel del andra saker . Känns som om det blir till att stenhård plugga hela helgen så kommer inte ha tid med att sova ens en gång typ . Fan ! Lollo o alla hennes måsten . Men utan dessa måsten hade mitt liv varit ett kaos tror jag ...

Men nus ka ja ner o ta lite o stoppa i magen sen ska ja nog börja med ett varmt bad eller en härlig dusch , sen är det plugga för fullt !

xoxo / lollo .


Hahah . Carro o lollo bodins humor ..


I never thought that this is how i hit the floor .

Jag kom o tänka på nu när ja skrev mitt andra inlägg att fan snart är det den 3 december .. o det innebär ju ngt stort !!
Jag o syrran ska ju till sthlm o kolla mina älsklingar .. Bullet for my valentine !
Fy fan vad jävla kul det ska bli . Ska fan kolla med moster om hon kan fixa fram svart spray färg till håret så man kan se lite cool ut haha .
A som sagt fan vad jag längtar .



you are my hope .

Sitter hemma nu efetr en ganksa bra gudstjänst o lyssnar igenom alla mina nya skillet låtar . Skit bra , Skillet är nog en av dom grupper ja gillar mest . Men Bullet for my valentine står mej närmast hjärtat haha .

Idag har vi haft våran första foto lektion i skolan . Det var ganska kul måste jag säga . Men måste på peka att peppe var sämre än mej faktiskt om det nu är möjligt haha xD . Nej men det gick bra . Fick ju inte lika bra bilder som Sanna o Johanna men det är väl inte så konstigt , dom fotar ju rätt mkt privat oxå så . Men bra blev det i alla fall .

Imorron är det matte direkt på morronen =D o alla vet ju hur mkt lollo älskar matte , o ja e inte ironisk heller haha .

xoxo / lollo .








i've been burning in water

Min kropp värker och värker ..  Jag vette fan vad som har hänt men men i morse när ja vakna , vilket var alldeles för sent , så fick ja kramper i benen o mina benfästen värker så mkt att jag inte vet vad jag ska ta mej till .
Hoppas att det går över i alla fall .

På tal om sova , så lyckades jag försova mej idag .. skulle upp vid typ 11 men vaknade när johanna smsade mej vilket var vid 12.50 aj aj aj .. Men gud vad ja har sovit bra ;) haha . Och jag hade en mysig kväll med hyffsat bra filmer o en mysig famn att ligga i .

I morron blir det upp tidigt för att åka med mamma till enköping . Har ett efterlängtat möte med cissi på BUP i morron bitti . Så det blir tyvärr lite sent till första lektionen men då har ja en timme på mej att läsa på bussen eller sova om ja känner för det .

Nu ska ja i alla fall kolla klart på Desperate Housewives med la familja .

xoxo / lollo .

this walls are falling down and i need you .

Nu har jag faktiskt varit skit duktig tycker jag . Lilla lollan har tvättat mammas bil . Okej Syrran hjälpe till men ändå . Så vi var duktiga . Hatar att tvätta bilen för man får så konstiga russinfingrar som är så sjukt snyggt haha .

Nu ska ja snart åka in till Uppsala men mor o syster för att dansa o dom ska handla . På senaste tiden har jag inte kännt mej så taggad på dansen alls men måste juh . Det är bra träning + att vi har ju betalat för lektionerna så å e det ba palla sej dit helt enkelt .

Snart är helgen slut i alla fall vilken känns mkt tråkigt . Fast å andra sidan så e det ju skola o ja kan allvarligt säga att ja gillar att vara i skolan för man har så kul där men alla nya o gammla vänner . Känns toppen . + alla heta killar haha .
Jag har väl inga direkta veckoplaner heller förutom att jag ska vara med Joakim på Måndag men annars inget spec tror ja . Plugga måste jag göra i alla fall .

men nu ska ja dra o dansa .

xoxo / lollo .

burni'n up

Det här är hel galet . Jag vaknade för 10 minuter sen . Jag sover ALDRIG så här länge . Nog för att jag var uppe sent igår men ändå .. Men skönt som fan var det i alla fall .

Just nu sitter jag och lyssnar på Jonas Brothers som jag faktiskt lyckades ladda ner på min data *överlycklig* . För en annan har ju gått o blivit kär i Joe Jonas xD Nej men han e grymt söt och sjunger faktiskt bra . Satt o kolla på Camp Rock med han igår tsm med carro och michelle . Då blev jag kär , fast har har för stora ögonbryn men annars då haha .

Nej men nu ska jag ner o äta frukost .

xoxo / lollo .


härliga höstdag .

        


Det är faktiskt en mkt fin höst dag måste jag säga även fast det är lite kallt . Så idag är det massa jobb hemma att göra men har lyckats smita ifrån en lite stund haha .
På morgonen har jag o pappa varit o mustat äpplen i veckholm typ , 100 liter blev det . så jävla gott kan ja tala om för er .

Har varit ute på en promenad med min hund o det var så skönt ! Jag som hatar att ut o gå med hunden lixom , men det är var riktigt mysigt . bara jag o min hund o fågelsången . så stannade till vid fårhagen o klappa fåren oxå . Dom luktar så gott tycker ja .
Måste ta med mej Louise Lande nån dag o åka upp till min faster o hälsa på henne o fåren . Lola har inte träffat mona på typ 4 år heller så hon va på .

Senare idag blir det lite guitar hero med min syster sen blir det att träffa Joppe .

xoxo / lollo .


producerad i sverige

Sitter kvar hemma hos sanna och kollar på tsatsiki , första filmen .
Asså jag älskar tsatsiki för han e så söt , för att inte tala om måret då , hej snygg haha . det tycker ja fortfarande fast han bara går i sexan i den filmen haha .

Sanna står just nu i duschen så slänger in ett inlägg till tänkte jag + att jag väntar på att steffie ska komma ner o kolla på film med oss .  As nice .

Det som inte är så nice är att jag håller på att dö , jag har inte rökt på hundra år känns det som så jag är så fett röksugen . Fan köpte ja inte när ja va i uppsala för haha . Som man bäddar får man ligga .

xoxo / lollo .

just me

Sitter hemma hos sanna just nu .
dagen blev ju inte riktigt som jag hade planerat  och då menar jag att jag skulle åkt till jesper idag , men nu är det ju så att jag är nybliven singel idag då . =( tomt , ja visst men ja kan inte låta bli att säga att det känns ändå bra .
så ja tröst äter o sanna firar haha .

I morron blir det jobba hemma sen på kvällen ska ja träffa carro <3 .

xoxo / lollo .


uppsala är juh störtkul

japp där hör ni , Poja påstår att uppsala är störtkul så bland annat därför flyttar han tillbaka från sthlm haha . underlig männsika .

En annan kan juh inte sova för ja drack kaffe lite sent i guss så det blev datan o tur va det för då fick ja sncaka av mej med mina goda vän poja då . som förövrigt har snaggat av sej håret . Passar rätt så bra men det va finare innan tycker jag .

Nu har jag så ont i min rygg o mina axlar att ja dör . suttit vid datan aldeles för länge känner jag . ska göra ett nytt försök att sova i guess .

xoxo / lollo .



safe ride ?

Can you cry me a river ?


panic ! at the disco .

Jag älskar mina päron känner jag ! Nej visst ja dt var ju det jag inte gjorde ja .. Jag tycker att dom är snälla som säger att ja får inte åka till bjk i veckorna för att ja ska tänka på skolan o det blir så mkt åka o så .. okej visst det är väl okej . Men nu får ja inte åka på helgen heller .. Så mina päron låter inte mej träffa min pojkvän . Grattis lollo ! 
Ne för lollo ska va hemma o plocka äpplen som seriöst tar 15 min max !  Asså så jävla cp .

Så i morron blir det skola med matte svenska o engelska sen så blir det fan bjk i alla fall så fuck nettan o peter kan ja säga haha .
Dom kan inte säga att ja inte får träffa min kille på över två veckor det är juh cp !

...


kan du se att du skadat mitt hjärta ?


Me loves you ..

 .. and it's true .
Jag älskar dej Nias och kom ihåg att du ska aldrig låta någon klampa ner på dej för den du är eller hur du ser .
Inte för ngt okej ? Vi alla dina vänner älskar dej som du är och det vet du !
Jag finns här för dej gubben !
<3<3


kiss me good night

Mamma lyckas ju " alltid " på mornarna ..
Hon skulle väcka mej kvart över sju men nej i stället kommer hon in kvart över 6 . Konstigt nog så blev jag inte ens arg , jag som alltid blir det när nån förstör min skönhetssömn ..
+ att jag vaknade i natt typ halv 3 av att jag fick ett sms (mkt låg signal så ja fattar inte hur ja lyckats vakna dock . ) Så självklart blir ja nyfiken o måste kolla o då va det från Poja som bara helt plötsligt skrev att han bara ville säga god natt sötis .
Jag ba ; ehh ja god natt gubben o tänkte varför skriva det så här sent haha . men men , snällt o gulligt i alla fall .

Men men , pigg är jag nu i alla fall , inte som igår då mina ögon var helt uppsvullna för att jag var så jävla trött . Höll på att somna på genomgången i tryckteknik och det var ett under att jag ens klarade skriva provet utan att falla ihop över bänken . Lollo klarar allt hon . 
Så jag har till och med lyckats trycka i mej chili con carne till frulle hahah .

Nu ska ja bara vänta på att min pappa ska komma hem från jobbet en snabbis för att sen kunna köra mej till bussen . Palla moppe hehe .

xoxo / lollo .

Prepress

Fy fan . Hatar tryckteknik verkligen . Ska ha prov i det i morron (om ja ens är där , har annat att gö i morron haha ).

Har i alla fall varit uppe i Tims ateljé ikväll och visade skissen på klänningen så vi har pratat material och tagit mått nu så nu börjar det närma sej . hopps hoppas .

Idag har jag varit med frida annars . trevligt att träffa min lilla knäppis igen och som vanligt alltid jätte mkt att prata om . <3

men nu ska ja plugga vidare tyvärr .

xoxo / lollo .

Änglavakt .

Det blev tidig morgon idag tyvärr . På tisdagar annars så brukar ja ju kunna sova till 10.15 men idag ska ja till min moster o fixa håret innan ja dra till skolan och har styrketräning i en av studierna . Kan ju inte säga att ja e jätte taggad på det och det va hårt att gå upp i morse men det blir nytt friskt hår i alla fall att vara glad över .

Jag hade i alla fall änglavakt inatt , det är säkert ja lovar . Det kändes så mysigt . Jag var lite ängslig över ngt när jag gick o la mej o kände mej ledsen o orolig men ja vet inte vrf . kan väl vara för att jag var jätte trött oxå vem vet . Men då i alla fall så kommer min hund in och sätter sej nedanför min säng så ja kan klappa honom . Sen la han sej där och sov bredvid mej hela natten .
Då kan ja lova att jag älskade min hund . Han brukar aldrig sova hos mej och då menar ja aldrig så det kändes så speciellt att han gjorde det just när ja inte mådde bra . Han var min lilla ängel i natt som vakade över mej =)

Men men , efter en utvilad natt så ska ja gå och borsta mina tänder och sätta i gummisnoddarna som ja glömde igår kväll (aj aj aj ) sen bär det av till bussen till uppsala och till salongen .

uppdatering senare .

xoxo / lollo .


Inte världens bästa bild men den visar i alla fall hur mkt jag egentligen älskar min hund utan att veta om det =)
Brasse . <3


Hate .

How can I hate you now ?

Måla .

Idag är jag på så jävla dåligt humör känner jag . Blir så när jag e uppe sent dagen innan .

Igår var vi ju nämligen hemma hos carros mamma på inflyttningsfest . Lite tråkigt i mellan åt men mkt trevligt sällskap . =)

Sen sov Michelle hos mej så idag belv vi uppkörda för att sättas i arbete så klart . suck .  Har fått lov att hjälpa pappa att måla verkstan . ja skit kul .. not ! efter ett tag flydde vi därifrån , så nu sitter ja ensam på mitt rum och e skit sur på min mami helt utan anledning . Hon bara irreterar sönder mej idag .

Snart blir det åka till uppsala o dansa . skönt att få skaka loss lite haha .

xoxo / lollo .

Can you se my smlie ?

TRÖTT !! Ja det är exakt vad jag är idag .

Hade en riktigt mysig dag tsm med min pojkvän igår . Det blev kolla på film o sen köpa godis för att sen gästa Krisse och Malin ett tag .
sen blev det utgång och träffa lite folk vilket vi tröttnad på efter ett tag och gick hem .
Väl hemma smocka vi i oss godis o starköl till filmen Mirrors . Trött som jag var så somnade jag ett flertal gånger under filmen haha .
Var även ute och åkte lite med Jaguaren igår oxå . Nice nice .

Idag blir det slappa i entimme till typ sen kommer marika o michelle o hämtar mej så drar vi till bro för att gå på inflyttningsfest hos Monica och Micke . Trevligt .


xoxo / lollo .

Crazy Train .

Fett skönt att bara får slänga sej i sängen nu efter en lång dag i skolan .
Bara pluggis ämen idag . Fösrt på morgonen hade vi matte , sen engelska och svenska .
Engelskan måste nog fan vara den lektion som är mest boring fan . + att jag hatar jenny .

Men men . Fick beröm på min svnska lektion idag igen för att han tyckte mitt refaerat var så bra . tack så mkt tänkte jag då hah . Börjar fan komma bra överens med den där staffan  .

Nu sitter jag hemma hos jeppe och ska väl slänga igång en film eller ngt annat o ba slappa .
sen blir det ut o träffa malin =) .

Vill tack min bästa vän joppe för en skit mysig kväll igår . love u <3<3

xoxo / lollo .



World GP

Har just suttit och kollat på TV4sport med min pappa däe det var ett prgram om Michael Schumacher . Jag blir seriöst helt galen när ja kollar på Formel 1 bara för att jag vet att ja aldrig kommer komma dit upp .
Att bli Formel 1 förare är min största dröm .
Jag vill oxå tävla med Micheal och Ralf Schumacher , Kimi Räikkönen , Mark Webber , Frenando Alonso , Jarno Trulli , Lewis Hamliton och alla dom .
Men men . Det är underbart att sitta och titta på i alla fall . Förstå att stå vid sidan av banan och höra ljudet från dom olika V motorerna live . *Rysningar* Det vore ngt det . Själv är jag mest facinerad över Fernado Alonso . Han e bäst om du frågar mej . Och Kimi Räikkönen är grym + att han e het haha . Synd att han e gift fan . Men det e klart att nu har ju finnarna tagit sej upp på toppen och det ser ut som om dom kommer stanna där haha .
Det är sjukt egentligen att Den närmaste Formel 1 förare vi kan komma i Sverige , eller aa i norden över huvudtaget , är Räikkönen och Häkkinen . Visst att vi har ngr svenska oxå men hur stora är dom då ? Not so big . Nej det är ngt som ja skulle vilja göra . Åka o kolla på Grand Prix nån gång . i Australien vore ju inte helt fel haha .
Nej det här blev nog boring för er som inte gillar F1 lika mkt som jag gör . Tur att jag ska hem till min bilgalna Pojkvän i morron då så ja kan snacka bilar haha .

xoxo / lollo .

 
McLaren/Mercedes


Micheal Schumacher


Fernando Alonso


Kimi Räikkönen

i have a feeling

Nu är det stopp i mitt huvud . Har jobbat matte skit länge idag men känns som om ja inte kommit nånstans alls . Fuck vad dåligt det kommer gå på förhöret i morron asså . Men skit samma . Det är inte ett prov i alla fall och man kan inte göra mer än sitt bästa ändå =)

Jag har i alla fall ätit chokladpudding ikväll så ja e nöjd xD

Skola i morron och sen hem till Joppe . <3 .

xoxo / lollo .

Egypten v 47

Japp , nu har det varit bestämt sen länge att vi ska på familje semester nu när mamma fyller 40 . så det skulle bli till egypten . Men sen e det ju så att vi inte har så bra ekonomi så då skiter dom i oss barn o åker själv till egyptem . fittor ! jag blev så arg att ja troddde ja skulle spricka . vem e det som har längtat och tjatat mest i alla år om att få åka ? jo jag . sen får ja inte ens åka med .
nej då ska mamma o pappa åka nu sen ska hela familjen spara pengar igen för att åka tsm nästa gång . jo men visst . vi har ju sparat så mkt vi kan i ett år nu o bara kommit upp i den summans så dom kan åka hur fan lång tid kommer det inte ta att spara till hela familjen nu då .
Så varför inte bara förtsätta spara så kan vi åka om ett halv år eller a nästa år hela familje . nej det går ju inte .

fuck it då . !

Together we run the show .

Sitter hemma och är magsjuk idag tyvärr =/
så jävla typiskt .

Jag hade i alla fall en jätte härlig höstdag igår tillsammans med mina vänner . Tog en fika tsm med Johanna och Sanna sen gick ja ner till ån vid varma gubben och träffade mina fetton ! <3
Måste säga att jag hade mkt trevligt tsm med er Jennifer och Emma . Och som vanligt målade Jennifer på mej med siona pennor . =) aa bra dag alltså , och det va ju jävligt varmt och skönt igår .

På bussen på väg hem blev jag magsjuk . Så mamma fick slänga sej i bilen och hämta mej fort som fan . Men men , det går över snart . i hope .

xoxo .
Louise (L) Jesper

     

Bring the fall in to our day .

Idag har det varit en jätte härlig höst dag verkligen . Solen stod högt på himmlen och det va lita lagom kallt .
Fick beröm av min svnska lärare idag för att han tyckte att ja va duktig på svenskan , så man tackar ditt rövhål typ .

Expon var ju soft som vanligt , för det blev en tripp ner till vaksalatorg för att kika in höstmarkanden . Rikgigt mys . Köpte dock bara en godisrem , men med goda vänner och fint väder så hade jag det bra i alla fall . Men jag håller mad sanna om att det sakades en klasskompis . Vart var Peppe om ja får fråga ?
Fler bilder från dagen kommer upp senare .

Sedan blev det ner till stan tsm med sanna ayo o johanna . pommes på max o sedan drog ja o ayp till vox och ungdommenshus . Jag kände mej dock som en outsider där pga av att ja inte sg ut som alla andra där . haha . men det va trevligt att se hur det såg ut oxå .

Filmkväll hemma till kvällen här då vilket blev helt som vanligt , syrran som alltid kommer försent o en pappa som alltid går för tidigt . men det var trevligt i alla fall .

Dagen stora händelse måste väl ändå vara att det är ngt som saknas på mej just nu . Mamma har nämligen tagit ut mitt löshår och jag saknar det redan kan jag säga . Ska dock sätta i det igen nästa vecka efetr att ja klippt och förgat mitt egna hår .

I morron blir det Idrott och klassråd sen blir det hem o plugga matte . men innan det ska ja ju så klart ha en härlig sovmorgon oxå .

xoxo / lollo .

 

Mickelsmäss 2008 .

Mickelsmäss idag då folket , hur var det ? Jo det sög tyckte ja . Det regnade som fan så man blev genom blöt sen va det nästan inga stånd alls för dom flesta hade plockat ihop o dragit för att det va så dåligt väder . Värt tänkte ja då .
Gick tsm med Carro , Michan o Erkki en liten stund bara .
Sen drog ja hem till Sanna som planerat o köpte med mej 2 bästaklämmor till oss som vi skulle äta hos henne , o efter en stund ser ja hur dressingen har runnit ut över hela min jacka o mina nya jeans .
Panic at the disco ! kände ja då . Så det va ba försöka rädda situationen genom att torka med ett löv sen blev det mjukisar hemma hos Sanna .

Senare blev det Uppsala för att dansa vilket gick väldigt bra måste ja säga . Men det e nå fruktansvärt vad svettig man blir asså . Hade som en syndaflod på ryggen sen haha . Men men , måste ju märkas att man gjort lite nytta lixom .

Nu ska ja gå ner o glo på tv med min mor .

xoxo / lollo .

I never thought that this is how i hit the floor .

Ja som vanligt blev man ju väkt av ngt i det här huset o det här gången var det telefonen som ringde . Ja fattar inte att man aldrig kan få sova ut asså . Skit samma .
Idag är det mickelsmäss , vet inte om ja ska gå på det . Ska kankse ner o ta en voffla bara sen ska ja Sanna och Alexander åka in till Uppsala för att ja ska dansa o han ska hem till sundsvall igen .

Sen blir det skit mkt plugga när ja kommer hem efetr dansen vill ja lova . Ska ha matte förhör nästa vecka på hela kapitel ett o ja e inte klar med det . har typ 15 sidor kvar att göra så blir stenhård pluggning .
Och vad kan man göra bättre än det när det regnar ute , så jävla hemskt . Typiskt att det ska regna på mickelsmäss eller vad säger ni örsa bor ?! Tillåtelse att bli skit arg tack !

Nej nog med klagande för nu ska det bli frukost .

xoxo / lollo .

2008

Ja här va man skillad .
Älskar comviq haha .



coke is dead .

Känns så skönt att vara tillbaka . 

Min helg har varit underbar . vad mer kan man begära av 3 härliga vänner . Fredagen var nice och den spenderade vi hos Sanna o kollade på film tsm med alexander och jesper .

Dagens aktiviteter medförde ett avsnitt av Heros i morse , (som sanna o alexander somnade till) och sen fixa sej för att dra in till uppsala och äta . tyvärr så åkte Jesper hem vid den tiden så det var synd .
Men vi andra knalla runt på stadens gator och lät tiden flyta förbi medans vi väntade på att klockan skulle bli sex så vi kunde gå på bio och se Mirrors .
Väl inne på bion trodde ja vid ett flertal tillfällen att jag skulle skita på mej för det var så jävla läskig . Klart en av dom läskigaste hitills . men fan vad bra dne var . Tobbe du missade verkligen ngt haha .
Min hand var hårt klistrad i Sannas vid ett flertal tillfällen .
Efter det blev det slappa sönder hemma hos Sanna och sen hämtade mina päron upp mej .

Så hur sammanfattar man en helg som denna ? Ass nice !

xoxo / lollo .


  

       
   
 
 

Cry me a river .

hör o häpnad , ja kom in på min blogg . ja har tröttnat som fan på min andra . så det e skönt att vistas på denna igen . hahah .

just nu sitter ja hemma hos sanna med min pojkis o alexander . skulle ha varit på bio igår men nej så blev det inte för alexander kom lite för sent så det blev ingen bio utan hem, o äta godis o kolla på film istället . men det va mysigt det med .

idag blir det nog en soft dag, ska hem lite senare för mamma vill "ha koll på mej ikväll" pga att ja har fått doshöjning på min medicin så då kan ja må dåligt . in her ass haha . nej men det blir lugnt idag så blir det kankse bio på eftermiddagen med dessa personer .

xoxo / lollo .