Valborg!

Underbar dag! Me love it.

Sista helgen i April

Känns konstigt att det snart är valborg. Tänk vad fort allting gått. Sista helgen i april var denna helg som var super.
Fredagen spenderades hemma hos Caroline på Verkstadsvägen med härliga vänner och en del dricka. Dunder!
Lördagen spenderades på Kålmärden tsm med mina tre mammor och Michelle. Dock var både jag och Michelle trötta som fan sen kvällen innan men vi hade sjukt kul i alla fall och ett mycket bra väder. Tyvärr hade men ju glömt kameror hemma så inga bilder alls!
Igår var jag bara hemma och vilade upp mej vilket inte gav resultat för idag ligger jag hemma och är sjuk =( men det e så det e ibland.

Ljumsken mår bra och ser mycket fin ut måste jag erkänna och jag är fortfarande nöjd.
Snart Valborg och då drar man hem till Caroline och ska grilla med henne och Tobias bland annat. Blir lyckat hoppas jag. Klart det blir.

Make it two?

Shit, gårdagen var Crazy! Men dock på ett bra sätt.
Känns skönt att vi ligger bra till i planeringen när det gäller eventbyrån i skolan. För er som inte vet det så har jag, Sanna, Angelica och Josefin börjat på något som heter eventbyrå som vi alla i Expo 1:an ska göra. Det är som ett event företag kan man säga. Spotlight heter vårat lilla företag. Så som sagt skönt att ligga bra till, vill ju inte bli utkastad från min linje lixom.

Sedan drog vi fyra bruds ner på stan och satte oss med en fika på storkisch där jag träffade Nias - evigheter sen <3. Efter fett mycket strul så drog vi i alla fall till en liten lägenhet vid de fyra mackarna och gjorde massa bus ^^ Känns så skönt att ha den klar. Blir en till det här året skulle jag tippa på. När har jag inte bestämt än ;)

Nu ska jag gå och smörja in mig lite i guess.



Make a star



Trust in what you can't get

Dagen har varit lång även fast multimedian på morgonen är borttagen, vilket jag jublade högt för.
Händelserik och rolig har den också varit, men det bästa måste nog ändå vara att det har varit ett underbart väder.
We love it @ GUC's framsida.

Efter skolan bar det till Enköping för en tripp i solariet. Azad ville gärna haka på så jag mötte honom på free sun. Väl där hade han tagit med tvål och handduk så jag kunde tvätta bort sminket och när det var gjort la jag i mina 60 kr i 4 och 5 (dubbelsolariet) men nej då skulle inte han sola helt plötsligt för han hade ju redan duschat! Suck tänkte jag och lyckades ju inte få honom att ändra sej heller så han satt på stolen och drack sin smoothie medans jag låg och solade med det andra lysnade oxå. Aja, så nu e han skyldig mig en solning haha. Men känns så fruktansvärt ovärt att lägga 60 kr på att sola 20 minuter när jag annars solar 40 minuter för den summan. Men men, blir sola på Söndag också och sen bjuder Azad mej på en solning nån gång nästa veckan så dags att sluta klaga ändå.


Kusinerna Elin och Fanny, och Moster Annika har kommit över på besök från Länna (vilket gjorde att min mamma glömde bort mig och det e inte första gånggen det händer) för att sova över här och i morgon bär det av till Den Stora Staden - Stockholm!

Måste ha med mej kameran så jag kan fota mina underbara kussar.




17 April 1992...

Föddes en liten flicka som heter Sofia Nanna Holm. Sofia och jag råkar fatiskt vara släkt typ. Hennes pappas brors frus kusin är min pappa.. Oj oj. Vi tar det igen; Hennes Pappas bros frus kusin är min pappa. Det var inte svårt ändå ;) haha.
Jo så för 17 år sen föddes Sofia och det firar jag med att hon får ett helt eget blogginlägg!

  

A see a friend in you and i always have.
You make me laugh like no one els.
But you never make me cry.
That's what friends do.

DoggyFace not DoggyStyle

Min faster har bestämt sig för att köpa en nya hund. Eller ny kanske man inte säger utan en till hund. Blir då en liten valp. Jag tror att det kan vara bra för henne att göra det med tanke på att hon bor själv i ett gulligt hus på en gullig tomt vid en gullig liten sjö. Hon bor där med sina får och sin hund, Timmy som är hennes allt! Just därför tror jag att det e bra att hon skaffar en till för Timmy är ändå 10 år nu och Mona älskar verkligen sin hund. Vet faktiskt ingen som älskar sin hund så mkt som hon och jag vill inte se henne helt ensam. Jag älskar min faster och tycker att hon gjort ett bra val!




Cold Heart Stone Sun

Tror att det är dags att vakna nu. Sitter i skolan på multimedian och jag känner hur ögonen rullar ner hela tiden! Jag borde egentligen fortsätta med hemsidan som jag håller på med, men orkar inte. Har inte ork för ngt känns det som. 
Känns ändå lite kul att komma tillbaka till skolan och träffa klassen igen. Sen fick vi faktiskt träffa våra nya klasser igår. Hoppas att det blir en bra klass, men det känns fett tråkigt att byta nu eftersom jag trivs så bra med alla tjejerna i klassen. Men det blir som sagt bra i alla fall tror jag. 

Sov över hos Caroline i tisdags och hade det trevligt som sjutton. Efter skolan igår drog jag ner på stan med Sanna och Josefin från klassen och satt i en timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktig kul var det. Buss hem med Sanna och Robert för att sedan träffa Caroline igen som hade Frida på besök oxå... Vi säger så här för att slippa skriva så jävla mkt om gårdagen - Den var kanon kul!

En annan bra sak med att börja i skolan igen var att jag fick tag på Louise oxå som jag inte fått tag på under ett bra tag, så kul att träffa stumpan igen =D 

It's sad when things disappear

Gårdagen hos Moster var ganska mysig, Mycket sol och god mat. Dock väldigt trött men det får man vara.
Sen blev det hem och kolla på Good Luck Chuck. Skit bra film, satt jag skrattade som galningar, speciellt i slutet.

Idag har brorsan varit här och fixat med bilen och kollat på min data. Men det värsta är att han har ingen aning om vad fan som e fel. Jag har fan inte kunnat använda sen i typ november tror jag så det e ett tag sen. Men men, än så länge har jag överlevt fast jag saknar den.
Min mobil har fuckat sej som fan oxå. Tror det e dags att köpa sej en ny kanske. oj oj. Utgifter, fan vad jag hatar dem.

Igår beställde vi i alla fall mina nya glasögon. 600 kr kommmer det kosta! Inte dåligt det inte haha. Sen e dem ju stört coola oxå.
Men nu ska ja sätta mej med matte boken och plugga lite. Skolan börjar ju i morron igen =( *suck*



Den osminkade bilden bjuder jag på =)

... Ska du ha förnekat mig 3 ggr

Hemma i sin egna säng för en gång skull, låter som jag varit borta länge man det har jag inte.

Läger nere i Biskopskulla har det varit - En riktigt påsk - som det så snyggt heter. Kan medge att jag har haft så fruktansvärt jävla kul att det inte e sant åt det. Kortspel, dans och syndat språk för fulla muggar, det e det vi vill ha haha.
Steg upp halv sex i morse efter 3 timmars sömn. Första gudstjänsten skulle äga rum i Kyrkan kl 6 vilket alla visste, men sen fanns det e hel del konfirmander som inte kunnde hålla käften på natten så somnade som sagt inte föen halv 3. det var mindre roligt. Så man var ju lite död på morgonen.
Men men, kul har jag haft i alla fall.


  

När jag kom hem väntade det två paket till mej i köket. Det ena var frånLensway och det andra från DirektOptik. Tre par glasögon var det som skulle prövas och jag hitta dem rätta på en gång. De rosa så klart. Jag har kommit fram till att de flesta av de glasögon som jag har testat och verkligen gillat är rosa. Jag ska helt enkelt ha ett par rosa glasögon. Billiga var de oxå (inte som D&G brillorna i alla fall =O) så jag tror fan att vi ska beställa dem så fort så möjligt! Halelulja för det!

Nu blir det bingen och i morron blir det massa påskmat, först hos min älskade faster (nej jag smörar inte) och sen hos Mamma #3. Fan vad tjock jag ska vara efter den här helgen =D
God natt!

Hjälper det att säga det 33ggr?

Dystert väder vi fick helt plötsligt då. Det gillar vi inte nej.
Idag tänkte jag bara sitta hemma och göra inget alls.
Gårdagen var bra, drog med Elin och Sofia till enköping, köpte glass och solade. Sen åkte jag och Elin hem till henne och kollade på film =) Åt kinderägg gjorde vi oxå haha.

Jag känner lite att man inte har ngt att skriva lixom, vrf vet jag inte men får väl hopas att det kmr tillbaka.

I turn my head to the east, but nobody is by my side

Vilken dag!
Vaknade med andan i halsen och sprang upp då jag hade försovit mej. Duschade, fönade och fixade håret, sminkade mej, åt frulle och gjorde mackor att ta med på en halvtimme. Ganska bra gjort tyckte jag. Sen blev det buss med Håkan, Linda och Skagen in till Uppsala och besökte André idag.
Jag kan erkänna att jag grät ordentligt när jag såg honom för han var inte så fin. Jag kan inte beskriva hur det känns att se sin bästa vän ligga där, men vi ska vara glada att han mår bra och är vid medvetande i alla fall. Knäskålen är krossad så den ska han få operera nästa vecka samt ansiktet. Men som sagt han är vaken och han pratar som vanligt med oss så han mår bra.
Jonas är det ju värre med. Hoppas på att han vaknar snart så man kan få träffa honom, men vis ka nog vara glada om han vaknar överhuvudtaget.


Smärta att se sina vänner ligga där helt hjälplösa
Ber till Gud att ta god hand om dem
Lämna oss inte för tidigt, det klara vi inte av
<3


Enköping and a movie

Gårdagen var skit bra. Huvudvärken försvann när jag kom hem och sen blev det ju som sagt sola lite med Elin (som inte klarade värmen så bra (; haha ) och sen drog vi till Joar Blå och kollade in Kenny Begins.
Asså den var så jävla bra och fan vad jag skrattade haha. 
Tack för att du övertalade mej Elin! (a)

Om typ 8 timmar börjar påsklovet! Jippie!




Sommar känslor.

Huvudvärk och trött i ögat är ngt som jag är vanligt i min vardag. Men snart är det lov så då kan man få ta det lugnt och jag funderar på att bara ligga i sängen då och inte gör ngt alls. Men vi får väl se.

Igår tog jag årets först fika utomhus tsm med min syssling Elin på fågelsången. Klart värt och jätte mysigt. 
Sen lyckades Tobias lura ner mej till tingan (endast för att jag ville köra cross). Tyckte ju oxå att det var ett tag sen man träffade Ann och Roffe + att jag har inte sett hur det ser sen dem flyttade tingen så jag sa okej. Men jag kom snabbt på varför jag har hållt mej borta från tingan.. i kuddrummet låg ngr grabbar och örsa fjortisar och praktiskt taget hade sex! Fy fan tänkte jag och höll mej till att prata med Roffe.
Jonas cross fick jag köra oxå och hej vad det gick (aa inte när jag körde dock men) men jag e rätt stolt över att jag faktiskt vågade ;) haha. Jag e lite feg av mej.
Sen drog jag jonas och skagen hem och sov. väl behövligt typ.

Så nu e det multimedia som man hatar och håller med Sanna om att jag inte bryr mej om jag får IG. 
Sen blir det Enköping med Elin för att sola och kanske Kenny om hon har tur ;) haha.




Sommar -08 i Bjk var Guld.
Men det var ju inte bara Bjk som var bäst den sommaren 
utan oxå Väsby med carro var dunder!