Spinning Jenny

Här sitter jag helt själv i skolan och väntar på min far eftersom vi ska ha utvecklingssamtal idag.. Kl fem! mm jätte kul! Slutade lixom kvart över två så det e ba vänta då. *suck* 
Men jag och Amanda tog tag i tillfället och satte oss och pratade om allt mellan himmel och jord för att få tiden att gå lite. Trevlig flicka det där måste jag säga =) Hennes Mamma med! Haha. 

Idrotten idag och vi hade Yoga, ganska skönt eftersom jag inte alls var taggad på att  träna (säg nån gång jag e det?) istället höll jag på o somna och drömde om hur mina förlovningsringar skulle se ut.. hur man nu kommer på det men aa..

I morron är det foto prov som gäller så det blir till att plugga ordenkligt ikväll då. Jag som älskar att plugga. 
Sen kommer även Jonas och André ikväll och hämtar crossen som fick sova hos mej ett tag så blir kul att träffa dem ja. 

nu ska ja ta o plugga lite matte o få tiden att gå lite tror jag =)

Prisa Gud och säg farväl till mens!

Äntligen! Efter 19 dagar mens så är den äntligen över.

Igår lyckades jag sitta uppe till halv fyra innan jag gick o la mej, inte likt mej alls så det var pain att gå upp kl 9 i morse då jag var så fruktansvärt trött. Skyll dej själv evt jag ngn som sa. Aja.
Gudstjänst och massa kakor i Giresta blev det sen och massa skratta och polly följde upp på parkeringen. "lollo vill ha Polly!" Haha jävla jens xD
Plugga borde jag göra idag oxå, men jag orkar fan inte. Har RTV prov i morron och även tandläkar tid o så i morron. Kul kul. Not.


Studenternas IP Uppsala

Kall och härlig dag i Uppsala med Peter, Robert och Alfons. Var inne och kollade på finalen i isracing. Fan vad kul det var! Det fick mig att sakna speedway sesongerna ännu mer! Mästaren blev ju självklart Posa, men det visste man ju redan innan så det var ingen överaskning.
Ganska lugn helg ändå vilket är väldigt skönt för jag orkar typ ingenting längre. Jag går och lägger mig typ 8 varje kväll för jag pallar inte mer. Hej slutkörd! Men nu är det inte långt till sommarlovet så det är bara hålla ut i guess.



Summerflow

jag älskar solen! Synd att det blåser idag för annars hade det nog varit riktigt varmt och skönt. Satt och åt min frukost ute på altanen i morse och det var guld.
I-valen är i alla fall gjorde nu, eller a igår och jag tror att det känns bra. Det tog dock ett tag innan jag ens vågade trycka på spara knappen men det blir nog som sagt bra.
Sen drog jag ner på stan och mötte upp Malin och Simon så jag traska omkring med dem ett tag på stan och fick mig skoskav på köpet. Tack för den nya skor! Sen blev det hem till Christian och dyka ner i soffan. Skönt att få av sig skorna.

När jag väl skulle hem sen så var det sent och väldigt mörk och moppen hade jag ställt i skogen hos Malin för att ingen ska se den. Så när jag kom fram så hade den jävlen ramlat så jag ställde upp den och började klä på mig i mörkret. Då kan jag tala om för folket oxå att jag är sjukt jävla mörkrädd!! 
Då ramla den jäveln igen och typ gick sönder eller ngt och det läckte bensin, Jag blev rädd och visste inte om jag skulle våga starta den för det kanske kunde sprängas vad vet jag lixom. Och så var det så jävla mörkt så jag fick panik och ringde mamma och skrek och grät som en 6åring asså *pinsamt* men sant. Sen kom pappa och rädda mig, så guld till pappa!

Nu blir det engelska och sen multimedia.


Murder

Här har vi filmen som vi gjorde i skolan jag, ayo, josefin och liisen. Synd bara att det blev ngt fel på den så kvalitén blev cp =/

 

Sätt en rubrik där...

Skola skola skola.. Största delen av ens liv går åt till skola/jobb och sova. Surt egentligen. 
Tro det eller ej men jag har lite träningsverk i mina vader idag från idrotten igår. Hur går det ihop sej eftersom jag typ inte gjorde ngt där?! 
Nu ska jag försöka få fart på SYV så jag kan göra mina I-val satt jag slipper stå där utan till sist. Kan vara bra lixom. 
Idag tog jag årets första åktur med moppen faktiskt. Det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara heller men det var lite halt på sina ställen. Men det fick mig att sakna sommaren ännu mer då man faktiskt kunde åka moppe i bara linne och shorts helt utan att frysa. Då var det varmt och skönt så det saknar vi nu. 


  

En stor applåd för mens & knivarna som medföljer...

... Som man nu haft i 15 dagar!! Ja men visst det är skit kul. Alla tjejer älskar väl mens?! Eller? Nej nu måste jag få ett slut på det här, jag hatar att ligga hemma på soffan och skrika av den här jävla mensvärken som smygit sig fram med tiden och som den här gången är värre än någonsin annars. Eller nej igår var värst ändå tror jag. Kändes som om nån tog i varsin äggstock och drog isär dem samtidigt som nån satte knivar i hela magen och ryggen på mig. Not Fun! Sen kan man ju prata om PMS oxå.. Men det har jag även om jag inte har mens så det kvittar.

På tal om PMS och CP ryck så fick jag ett jävla uttbrott här för en liten stund sen och det var inte vackert alltså. Ja jag skulle ju gå in och göra mina I-val till åk 2 och 3. Ja och jag ahde ju bestämt mig för Matte B, Engelska B, Trafik Kunskap, Webbdesign A och kanske Psykologi A, men när jag väl kommer in på sidan så fattar jag ingenting och jag blir så jävla frusterad och vet inte vad jag ska göra och blir bara allmänt skit förbannad!
Jag som aldrig säger fula ord hemma förutom Fan och Jävlar slänger då ur mig Fitta, Hora och Jävla Kuk personer! Till min förvåning så sitter Anette och Peter helt tysta och säger ingenting om de fula ord som just slank ur min mum. Förvånande! Men nu har ajg släppt den där skiten och satsar på att gå till SYV i morron och prata med henne sen får jag väl ta hjälp av Larry oxå med de där jävla cp sakerna!

Idag började vi med statistik i matten, sista delen av Matte A sen blir det Matte B för min del. Efter det blev det gymmet på Idrotten och jag säger bara det;
- Hallå Lollo!!! Vakna till liv! Du ska bygga muskler och bli snygg nu så sätt fart och träna då! 
Fungerade inte så bra. Jag var så lam och gjorde typ inget alls (men så var vi ju alihop) så jag och Lola drog ner på stan där jag tog bussen till mamma i enköping så gick vi och köpte nya skor till mig. Känns bra. Så nu kan ju Malin få tillbaka sina skor om hon vill haha.


  

Bas-solo och triangel

Jag är nog lite dålig på att blogga, men det e nog mkt för att syrrans data är så seg och det är inte alltid jag har tillgång till den. Ja och med det sagt så kan jag oxå säga att min dator funkar fortfarande inte! Eller jod en funkar men det är ngt fel på den så det går inte att koppla upp på internet och det gör mig så jävla arg om jag ska vara ärlig. Jag tror inte jag har använt den sen i november eller december typ. Oj oj. Olsson kom och hjälp mig!

Solen sken som fan i morse vilket gjorde att jag inte kunde sova så länge så jag gick upp för typ en timme sen. Ganska skönt ändå.
Så ja jag är ganska nöjd med vad jag fick fram. Och det kostade mig endast 896 kr (inräknat varm choklad på wayns) så det var ju ännu bättre. Jag fick ett av jeansen billigare än förväntat oxå, det stod 399 kr på lappen och ställningen, men hon drog på 319 kr i kassan. Tack, tack sa jag. Jag blir alltid lika glad när ngt sånt händer.

Idag funderar jag på om jag ska ta mig in till Enköping och simma kanske?! Har inte bestämt mig än men om någon känner att han/hon skulle vilja pusha mig till att göra det så varsågod!




Happy Birthday

Idag har jag två goda vänner som fyller år så täkte passa på att gratta dem.


André Rönnmark 18

Robin Asklund 20

when we go down

Matteprovet avklarat och jag tror faktiskt att det gick ganska bra om jag får säga det själv. 
Skoltröttheten har krypit sig närmare än förut nu så jag funderar starkt på att leta mig hem snart. Pallar inte sitta här till halv fem. 
Men i morron är det freda vilket innebär ledigt!! Jippie... Så man kan väl säga att helgen börjar snart då =)



Multimedia knullar min dag.


Här har vi de nyinköpta kläderna...

en vecka senare haha!










kycklingsallad och en slotsbacke

Klockan börjar bli mycket, i alla fall för mig, och jag har fortfarande inte förmått mig att ta upp matteboken. Jag får skylla mig själv om jag failar på provet i morron då. Men så dåligt lär det inte gå i guess.

Våren var inte långt borta idag, så jag tog med mig min goda vän Emil och hans söta flicka Angelica till slottet och fotade och hade skit kul. Efter det blev det dommkyrkan. Hade så fruktansvärt roligt om jag får säga det själv. Sen blev det kycklingsallad tsm med mamma. En helt höjdar dag måste jag säga.
Vissa saker kan mätas med guld.

Men jag antar att jag måste plugga nu tyvärr =( men den här dagen lär jag leva länge på =) thanks for this day.




Sköna galningar



Broder Daniel

Nu sitter man i skolan men en axel som verkar och maja som lyssnar på sina kära Broder Daniel. 
Jag och Maja har så tråkigt så vi sitter och trackar varran på msn och jag trackar henne för BD haha. Hon e bra söt hon =)

Gårdagen förde med sig ett underbart väder med massa sol och värme. Våren är så på väg just nu. Först blev det lapa sol med Louise och Martin sen blev det tåget till Upplands väsby där det dock inte alls var lika mycket sol som hemma i uppsala (om jag nu kan säga hemma i uppsala då jag inte ens bor där).
På kvällen blev det film tsm Med Carro och övernattning på verkstadsvägen 63.  Mysigt! I morse kom Kiizo och gav mej en jätte kram och massa pussar och det gjorde hela min dag nästan haha =) nej men det var mys!


 
 

Håll om mig


Kom och håll om, för när du rör mig behöver jag ingenting mer.

Trappan till lugnet.

Nu har man slutat för dagen, eller det gjorde vi för typ tjugo minuter sen egentligen. Sista lektionen var idrott som idag innehöll djupavslappning. Kan lugnt säga att man känner sig som ett jävla wingummi i skallen efter det och det var fruktansvärt skönt. Dock lite hårt att ligga där efter ett tag men det löste sig. 

Nu sitter jag helt själv i GK salen och väntar på att klockan ska springa iväg i tid så man kan f ta sig härifrån. 
Kvällen för med sig lite film i Upplands Väsby i guess sen blir det hem till katten och sova så blir det nya tag i morron igen. 

Mordet av Liisen, Lollo, Ayo och Josefin

Nu har jag gett upp. Sitter på tv lektionen och vi har idag spelat in våran lilla film. Jag kan ärligt säga att den blev sjukt bra haha. Sen kommer man till klippningen i iMovieHD och då funkar inget som jag vill. Så efter en timme så har jag nu gett upp och gör ett nytt försök nästa måndag.
Men när den väl blir klar så kommer den lätt upp på bloggen =)

Nu är jag hungrig och ska snart leta mig ner på stan, och ja då får vi väl se om man tar sig ngt att äta eller om man förblir nyttig idag kanske. Återstår att se..

Opera?

Tidig morgon idag. Solen skiner så pass att det blev för varmt på mitt rum för att sova. - Morgonsol! Så jag gick upp halv åtta faktiskt. Känner mig ganska duktig ändå.
Men vad fan hände igår? Opera till Moskva? Jag var helt säker på EMD, Sarah Dawn Finer, Mums Mums eller Alcasar faktiskt. Men se, skenet kan bedra lixom.
Men det var en annorlunda låt och man ska väl inte säga ngt fören man ser hur det går därborta, men ärligt? Nej..

Heldag i kyrkan idag typ. Syrran tvingar med mej haha. Sen blir det plugga när jag kommer hem. Har förhör på Tv Histora i morron. *suck*

I still feel your touch in my dreams

Lördag kväll ja. Som sagt så sringer tiden ifrån oss. Fredagen bara flöt iväg som på en flotte i fyrisån lixom.
Kvällen spenderades i en lokal i Björklinge med mina nära och kära Bjk-bor.
Visst fanns det saker som verkligen förvärrade kvällen men jag kan inte säga att det var bara pest och pina utan jag hade kul. Emil vet verkligen hur han ska få mig på gott humör igen, så han drog upp mig, Millan och Maria på dansgolvet sen var det bara dansa till man inte orkade längre.
En hel del goda skratt fick jag mig oxå, även om två personer fick mig nära till tårar vid ett fler tal gånger. Men som sagt, Emil var där och torkade bort dem på en gång. =)

Mysig promenad med min syster och Brasse blev det idag och jag som är så fruktansvärt lat kan faktiskt erkänna att det var jätte skönt att få röra på sig.
Efter lite lek och träning med Brasse och god Pizza så saka ja krypa ner i soffan snart med Pappa och Carro för att kolla på melodifestivalen.
Må bästa man/kvinna vinna!

 
          

The Woods

Dålig uppdatering AB! Men så e det ju om man inte e nån datanörd vill säga.

Fredag idag och det känns så otroligt skönt, samtidigt som det faktiskt känns lite skrämmande. Då menar jag att veckorna har gått så jävla fort. Det är lixom två och en halv månad till min födelsedag. Not mutch at all.

Veckan har fört med sig en hel del. Både bra och dåliga saker. Men man ska alltid fokusera på de bra. Var i Enköping igår mad mamma på möte och sen drog vi ner på stan (om det nu kan kallas stan?) för att shoppa och äta. Jag trodde ju då att vi bara skulle kolla skor men ingenting köpa. Istället gick jag hem med fyra tröjor, en klänning, bh och trosa och en maskara. Men det bästa var att jag inte behövde betala ett skit haha. Nej men det var super gulligt av min mami. (Bilder senare.)
Sedan blev det ThaiVillage och åt så magen plomsade ut nästan och sedan ner till Westerlundska på föreläsning.
Ganska bra dag må jag säga.

Kvällens planer styr förhoppningsvis mot Björklinge hem till Emil. Om han har tur vill säga. Så håller tummarna för kvällen, och förövrigt för helgen med sig en hel del pluggande! *suck*



Stadsmänniskor asså!

home and sick

ahh.. jag både hatar och älskar att vara hemma sjuk. Det är fett skönt att bara glida runt och sova hur mkt jag vill, men å sndra sidan känner jag mig så värdelös som inte gör ngt alls. Dåligt samvete får jag oxå för att jag missar saker i skolan. Men å andra sidan så hade jag bara matte och idrott idag så det kankse inte gör så mkt ändå.

I dagens läge (samma som i tre år å andra sidan) känns allt så jobbit. Som om jag klättrar upp för ett berg men kommer bara längre och längre från toppen för varje steg. En känsla av inte höra hemma någonstans och bara längtar efter att få flytta nu. Tänk dej ett hus som du hatar och gjort i 7 år. och ett eget rum som du aldrig kan känna dej tygg i, utan det känns som om väggarna kryper upp intill mig och sluter sig runt mig. En familj som inte riktigt förstår vad jag menar och vad jag vill. Att alltid bli missuppfattad och inte veta vad som är fel. Att kanske förlora en nära vän på grund av svartsjuka? En kärlek till den vackraste själ i världen, men som man inte kan få och han ej kan förstå.
Ja inte är det bara jag som upplever den känslan det vet jag. Men jag ska kämpa tills kraften tar slut. Jag ska nå toppen!


Nog om det, i morron blir det massa snack om val för vad vi vill välja i tvåan. Oj oj. vad ska man göra lixom. Jag tror faktsikt att valet av gymnasium för mej var fel. men vem vet! det var ju å andra sidan den ända skolan jag kom in på så....

skit samma, det ska nog gå bra =)


pain



Can't sing cause i forgott the words
and I can't talk cause it hurts to mutch to say those things to you

Djursjukhuset

Ja, då var ännu en helg avklarad och söndagen är på väg bort för denna vecka. En dunder helg har det verkligen varit i alla fall.


Fredagen spenderades på stan ett tag med Matilda och Sofia, och jag försökte hitta nån söt tröja att införskaffa mej men det e ju inte så lätt om man hatar att shoppa satt ja det blev ingen tröja, men Sofia hitta söta underkläder i alla fall.
Senare på kvällen blev det fest hemma hos Joel i Björklinge och det var så jävla underbart. Hade sjukt kul och omgiven av massa underbara vänner så kvällen var bäst. Full och glad blev man oxå så det blev bäst att sova kvar hemma hos Joel och så blev det. Så tack grabbar för en bra kväll.

Lördag var bakis så det ba skrek om det! David och Joel skämta om att vi skulle ta oss en återställare och speciellt jag då eftersom jag såg ju så törstig ut haha. Neej tack sa jag då och så blev det.
Hem och vila nån timme och sen drog jag och Elin till salnecke för att kidnappa Sofia vilket blev enligt planerna och det var svårt att hålla sej för skratt kan jag säga. Melodifestivalen och skräckis bjöd vi på och sen somna vi ganska fort.


Ja, det var min helg det och söndagen förde med sej sömn, fika hos brorsans tjej och meditation i kyrkan.
 Nu är det djursjukhuset som står på menyn, så det var ett skönt avslut på kvällen.




 


Joakim hemma hos Joel


Pimp my TV hos Elin typ =p

Dagens outfit


Brallan?

Nej det e alrik, men jag har faktiskt oxå mjukisbyxor på mej idag! Första gången i skolan under hela tiden jag gått på GUC (borträknat idrotten) Och fan vad skönt.
p.s. jag har långfillingar oxå ;) hehe^^

Fundering?

Blodcirkulation
Koncentration
Aktion
Intresseanmälan

Ett ord ska bort vilket och varför?

Besatt


Scream Aim Fire
Turn to despair
Tears don't fall
4 words (to choke upon)
For ever and always
Heart burst into fire
The Poison
Crazy train
This is how i hit the floor
No easy way out



The Poison

Fredag-Fredag-Fredag!


Jisses vad den här veckan har gått fort asså! Hela året och hela terminen har gått jätte fort och det e ju inte långt kvar till skolavslutningen egentligen ju. Slutar den 3 juni om jag inte har ngt IG för då får jag sluta den 11 juni. Så hoppas att jag får allt gjort i tid och bra gjort så jag e ledig på min födelsedag =D

Igår var jag genomfrusen när jag kom hem. Dels så har mina skosulor tydligen spruckit så mina fötter var jätte kalla + att jag missade bussen och fick sitta ute och vänta i en halvtimme på bussen hem. Sen hade jag även ont i ryggen och var jätte trött så jag tyckte lite synd om mig själv kan jag erkänna, haha. Så det blev fotbad när jag kom hem, sen somnade jag framför brasan i köket efter maten. 
Sängen blev det halv 8 då jag somnade på stört så det e egentligen lite konstigt att jag är trött nu, men men. 

Me and my big sister.
Loving her so mutch!




Utmaning

Nämn 5 saker: Du tycker om, du inte tycker om, saker om din personlighet, fobier, sanningar om dig själv. Utmana sedan 5 personer som ska göra samma sak.

Tycker om
1, Sova
2, Gosa
3, Att bli kliad på ryggen/handmassage
4, Skämt
5, Värme

Tycker inte om
1, Anonyma samtal (fast jag dock har dolt nummer själv)
2, Dåligt väder
3, Fisk
4, Dryga och otroligt omogna människor
5, Konflikter

Personlighet
1, Lätt för att lyssna
2, Inte riktigt som alla andra
3, Ganska glad
4, Tröttmössa
5, Konflikträdd

Fobier
1, Spindlar
2, Att skära mig på papper
3, Mörker
4, Ensamhet
5, Hundar kan jag nog sätta in, fast de är inte direkt en fobi men nog e jag rädd för dom i alla fall.

Sanningar
1, Jag har ett funktionshinder
2, Jag är ganska bra på matte och siffror.
3, Jag är en mysgroda som inte har ngt emot att sitta hemma i soffan med familjen på en lördag kväll.
4, Jag kan säga att jag tycker ser bra ut.
5, Jag har svårt att "läsa mellan raderna"


Multimedia





Blond blond blond

Äntligen har jag fixat till mitt hår!
Så nu känns det fräscht igen må jag säga, tämligen kortare dock men det växer ut igen =)
Tack moster!



I hate to miss someone the most

But it can only get better
I have someone how's looking out for me
Don't worry
I'll be fine
But this pain is so hard to explain
Angels watching out for me

Bygga med stenar

Shit hör på den här, jag har fått MYGGBETT! 2 st till och med!
Herre gud dom jävlarna ska väl för i helvete inte vara framme nu..

Ganska lång dag men vi fick faktisk sluta 30 minuter tidigare, vilket aldrig händer annars på RTV lektionerna. Men jag måste säga att jag hade fruktansvärt roligt ett där ett tag då jag filmade Oliwer, Guntan och Matilda när de drog i Oliwers hår. Och jag kan seriöst säga att det var dagens höjdpunkt.

I morron blir det matte och sen ska MP1D faktiskt ha ett krismöte tsm med mentor Staffan, Rektorn och massa andra vuxna för att prata om våran situation med Staffan som är helt befriad. Som idag på svenskan talade han om ordagrant för Lovisa att lärare får vara störiga mot elever och att han är mkt bättre än oss och skit! Asså han e seriöst helt störd!
Så det ska bli skönt att det blir av.
Sen blir det simma med Johanna för att sedan fika med Elin =)

Toppen Tisdag med andra ord.
Nu får jag damp på bloggfittan så då e det dags att dra.

"Vi vill ha en taxi till tärnsjö!"

Trött idag kan amn säga, var på fest i Tärnsjö igår tsm med Malin, Hadji och Tim. Hade skit kul (förutom att jag blev fett full där ett tag, en annan som eldrig blir det typ så var inte planerat). Kom väl dit vid halv tolv och ja har inte så mkt minnen av vad i helvete vi gjorde hela vkvällen men ja mins som bäst att vi alla spenderade största delen av tiden på Grillen och hade sjukt kul. Sen vid halv fyra kom Mamma och Gunilla och hämta oss efter hundra försök att ringa till Taxi men ingen ville köra! That's bad.
Så hemma vid 05.20 och då va det bara slänga sig i sängen på en gång.
Så idag är man lite bakis men inte alls så mkt som jag trodde att jag skulle vara, gick upp 13.05 till och med. Jag som aldig kan sova så länge, inte ens när jag e bakis haha. Men se så skillad man kan vara.

Rensning av bloggen har det blivit på befallning oxå, men jag kan väl medge att det är rätt skönt. Så är du nöjd nu då så du kan låta mej va sen?
Nu ska ja städa lite tills mamma kommmer hem så blir hon nog glad. =)