cause i am what ever you say i am

bodineriksson.blogspot.com


Softly

Igår var ja på fest hemma hos Joel i bjk. Jag hade mkt revligt emn det va väl några som spårade den kvällen tyvärr. men innan det så av det jätte trevlogt måste ja säga. tacka alla för en mysig kväll. sen skulle vi gå in till bjk av ngn anledning från joel, o ja skulle juh sova där så ja lämnade min tröja som joel hade lånat tidigare så j ahde ju hans, o så lämnade ja min jacka. men väl inne i bjk så orkade ja fan inte gå hela vägen hem till joel senare igen + att ja va skit trött o ville ba lägga mej nånstans o sova fan. så ja fick sova hos jesper i stället. vilket gjorde att ja hade ju ba linne sen när joel ville ha sin tröja. så ja hade tur o fick låna jeppes tröja i morse när ja skulle ner till fotbollsplanerna på hundutställning med carro michelle liisa johan o erkki. efter ett tag kom jesper ner han med för han hade tråkiugt så vi satt o kolla på massa hundar. Michelles hund foxy vann hela tävlingen idag. men det tog fan tid. va va där från 8 på morgonen typ till 16 på e.m o det regnade så vi va lite blöta och alla sen haha.
i morron ska ja o carro på dans sen ska ja till stan o träffa Jesper för att byta lite kläder =)
så nu sitter ja hemma o ska snart ner o göra taco med min syster =)

xoxo /lollo.


Jocke och Ahmed

  
Ahmed och Joel

 
Foxy Lady


Jesper <3

HiittaFiisk

asså det e helt sjuk, ja bevakar en tjej på bdb, jesy jane, och den tjejen e nog det snyggaste jag sett alltså. så jävla skön stil och gymt snygga bilder. aa ja e helt kär i hennes utseende. Hon e sån tjej som får andra snygga tjejer att tänka, fan ja vill ta livet av mej för ja kommer aldrig kunna möta mej med henne. + att hon ser ut så som ja alltid velat gjort men inte vågat. aa ja blir galen för hon e så snygg.....

 


can u feel the pain bitch!

jo nog fan kan jag det i alla fall. Vaknade i morse vid halv 7 av att ja hade så jävla ont i magen, men lyckades soma om i alla fall. sen väckte Niklas mej vid 8 med sms o Joaki blev lite smått sur märkte jag. Men det va ju för att han blev väckt haha. Så ja knalla upp o gjorde mej klar o sen kommer Joakim upp o joinar mej efetr ett tag. O han såg väldigt trött ut kan jag lova. =) så söt så. Och så trodde jag att jag var väldigt hungrig bara, men ja brukar aldrig vara hungrig på morgonen och i så fall inte på det sättet. Det kändes verkligen som om nån stuckit kniven i mej asså. Sen gick jag ner o tog en macka men det har fortfarande inte gått över så jag tog bussen hem i stället så hämtade pappa mej i örsa.
Och när jag sätter mej i bilen i fram då så hejjar ja på pappa o så säger han ngt o ja hör ngn mummla till i back, så ja kollar bak o där sitter nån dräng från gården o det värsta va ju att han va rätt så söt. jag höl juh på att sätta hjärtat i halsen för fan haha. Men men. så dom körde hem mej o ja la mej i sängen på en gång och somnade. Så jävla skönt.
Så nu sitter jag o små pratar lite med Ayo på bdb som oxå e sjuk idag. Maja har typ smittat henne hehe.
men men. nu ska ja ner o se om det finns ngt gott att stoppa i magen för ja börjar bli hungrig ja.

xoxo /lollo.


Julia "Ayo" Andersson

timmar på dagen e allt vi äger

fy fan va ja e trött idag.. helt sjuk. vaknade av sms i morse då niklas väckte mej när han skulle till jobbet. inte helt fel ändå att vakna av gulliga god morgon mess =) så söt han e. så kunde ja inte somna om så låg o messa med han halv sju i morse haha.
sen va det skola där ja o mamma skulle ha möte med nån antette som skulle hjälpa mej förbättre skolan o sånt shit.. sen blev det BK istället för data på eftermiddagen med sanna o johanna. sen skulle dom hem o ja skulle vänta i 2 timmer tills joakim sluta jobba så ja drog upp till mosters jobb o hjälpte henne lite så hjälpte ella mej o noppa till mina ögonbryn så nu e dom snygga igen =) skit bra. så ja satt i en timme o snacka massa skit med ella o nina. jätte trevlog.
så nu eja hos joakim o har just tagit en väldigt skön dusch. o du väntar ja på honom så blir det film o dö i sängen. =)

xoxo /lollo.

gallery

God broke the mold,
When he made this one I know
She's breathtaking but so much more
She walks in the room, your lungs closed
Making you never want to breathe again
Her boyfriend has got so much dough
So much ice his neck and wrist froze
Is he faithful to her? Hell no
But she chose to be with him, shorty

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
*Got to* be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Because I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be,
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
But his money's hard to ignore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on,
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
*Got to* be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

You're a masterpiece
I know that he
Can't appreciate your beauty
Don't let him cheapen you
He don't see you like *I* do
Beautiful not just for show
Time that someone let you know

I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art

I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery
In his gallery




118100 tror att

nu ska vi ha data snart o innan lunchen hade vi media där vi nu håller på att göra våra egna kollegeblock. kan juh inte direkt säga att mine skit snygg men det e ju ba för att ja jämför mad sanna o johanna o dom kan juh ps o det kan inte ja så därför blir deras mkt bättre. men men. det e skit samma tycker jag. jag kommer nog lära mej tillslut ska ni se hehe.
på lunchen har vi suttit o skickat sms till 118110 o frågat massa saker. jag e i alla fall en trevlig och charmig kvinna som har barnasinnet kvar. hon gillar att pilla i sitt trädgårdsland och aga mat..
haha allat stämmer ju inte kan vi juh säga haha. men det va kul i alla fall o kosta vad det kosta vill för det va kul =)
men nu ska vi ha data

xoxo /lollo.

Chalotta Anette Irene Bodin

idag fick jag en känsla i magen på bussen till skolan. vi hade inte åkt långt men ja kände att fan va jag slulle vilja krama min mamma just nu. jag saknade verkligen min mamma. asså ja brukar inte få sånna panik känslor. ja kan juh sakna mamma eller pappa men inte så som idag. ja höll på att få panik för ja ville ha en kram av min mamma haha.
så nu ska ja spinga ner o krama min mamma =)
FÖR JAG ÄLSKAR MIN MAMMA!!


you're not in love this time.

kom just he från skolan, o det känns ju helt underligt att jag e cp trött fast ja hade hyffsad sovmogon i morse. men men. det blir väl sova om en stund.
iadg skulle vi ha idrott men det sket vi i, palla idrott lixom. så jag o johanna gick på stan en stund o käka lite sen drog vi till skolan o satte oss o prata med maja, ayo och pulina. och det kändes juh löite ironiskt måste ja ba säga, för johanna hade nackspärr, jag hade ont i ryggen, sanna och maja ont i magen och ayo hade ont i fotoen. så ingen av oss skulle va med på idrotten haha. undra vad han hade sagt om vi alla kom o sa så hehe. i alla fall så hade ja mkt trevligare i lusthuset med tjejerna än att gå på idrotten lixom.
maja hade med sej en kub, sån som man ska flytta klossarna för att färgarna ska bli lika på alla sidor, så den lånade jag o försökte klura ut. jag e helt förundrad över att ja inte fick ett utbrott på den för det gick verkligen inte. ja tror ja satt med den i nästan en timme men det funka fan inte. sen kommer maja o klara den på typ 4 minuter. helt sjukt. haha.
ja ska fan låna olssons den o öva så ja oxå blir bra ska ni se haha =)

xoxo /lollo.

fucking bodins family

Ja det här känns ju roligt eller hur? ja börjar inte skolan fören 12.50 och behöver inte gå upp fören 10.30 egentligen men om nån inte visst det så tillhör juh jag bodins familjen o där e det omöjligt att få sovmorgon!
För det första sa jag till min syster igår att hon fan skulle vara knäpptyst i dag när hon går upp o hon får fan gå ut o duscha om hon ska göra det annars vaknar jag. aa men det skulle hon göra. jag vaknar i dag av hennes jävla väckarklockar men lyckas somna om. och just som jag gjort det så hör jag att hon duschar inne i badrummet och spolar vatten som om hon försökte rädda hela afrika, och inte nog med det så var hon juh tvungen att mörda ytterdörren på väg ut oxå. självklart. och där var min morron förstörd! sen kommer mammas jävla väckarklocka o ringer som fan o sen kommer hon juh självklart upp o väcker mej kl 8 för hon trodde att ja skulle upp då. jävla senila tant tänkte ja då, ja har sagt 100 ggr att ja börjar 12.50 så ge fan i mej.
så då va hela min morgon förstörd! och det ändå som skulle fattas idag då var om ja spiller ngt i matsalen o får mens. då skulle mn dag vara perfekt. nej så ska ja inte säga då kommer det säkert hända haha.
nej glada tankar nu lollo.
och när jag gick upp btw så kändes det som om nån brytit av mej ryggen - mina ryggsmärtor har kommit tillbaka igen o dom är inte lätta att gömma eller glömma bort. det är helt sjukt. låg och kolla på film med mamma och carro igår o ja hade så ont att ja ba ville gråta, vilket ja gjorde hos pappa sen. så det blir väl tid hos marita igen för massage o träna upp ryggen lite. oj oj oj.
aja, skit samma nu e ja hungrig o måste fan äta idag om ja ska palla dansen senare.

xoxo /lollo.


sena kvällar o tidiga mornar

idag ringde dom från dansakademin o sa att min dansgrupp som ja anmält mej till var full.. ja fick panik kan ja tala om för dej för ja klarar inte ett halvår utan dansen, ja kommer ju fan bli smällfet då. så ja blev panikslagen. emn då hade hon ju några lösningar dårå som tur va. att det fanns andra kurser innom street men det va ba en som va med karin, o det va ju street dance F men den e ju på kvällen, tisadg kl 19.15 o då kommer ja inte va hemma fören efter 22 o så ska man duscha oxå + att vi börjar kl 8.35 på onsdagar. fuck tänkte ja då. men men det e så livet e. fuck.

American Dreamz

Så jävla bra film, skratta flera ggr. älskar omar och bögen.. haha så jävla coola.. värd att se.





i'll leave when i wanna

 1 september, erkki 23 och ytterligare en dag närmare julafton. jag tänkte på det idag när vi hade slutat o gick till bussen, för då prata vi o snö (sanna o johanna) att fuck va ja vill ha sommar året om, men nu kom ja på det att då blir det ju ingen julafton o det vore ju trist. det är ngt som man ser fram emot hela året. så det e ju typ bara 3 månader och 23 dagar kvar nu juh :) under va fan man ska önska sej? jag tror inte jag ska önska mej ngt från familjen i år med tanke på att vi inte har så mkt pengar o ja vill ju kunna åka utomlands. så det blir nog inte mkt i så fall. nån dvd kankse eller bok ja vet inte. sen kan man önska sej saker från släckten i stället haha =p
idag har vi haft svenska o media. på svenskan fick ja o johanna utskällning av våran mentor staffan, för att vi hade gått innan han sagt trevligt helg i fredgas.. så jävla underlig. men det värsta va ju att ja hade sagt i början på den lektionen att vi behövde gå ngr minuter tidigare för att hinna med bussen o då va det okej, men sen har han väl glömt det. så han blev arg på oss o då blev ja ju arg tillbaka vilket kanske inte var världens bästa att kaxa sej mot mentorn men skit samma. han gjorde mej sur så. men men.
sen va det media vilket vi inte riktigt hade ork för spec när vi inte hade ätit lunch typ, så vi drog tidigare och åt på BK. mums!
i morron ska ja nog till bjk med malin i guss, nice nice. men nu ska ja dra igång en film på datan.

xoxo /lollo.