löving frajdejs

Ja, det är nu när man gjort klart nästan alla Dreamweaver uppgifter och när axlarna börjar kännas av som det är skönt att tänka att det e ju fredag! Då kan man satsa lite extra för man vet ju att man slipper i helgen. 
Efter skolan så tänkte jag ta mej in till Enköping och sola lite, känns som om det behövs. Vem som helst är fri att haka på hehe. 
Sen ska jag faktiskt hem till mitt nystädade rum! Fick ett ryck igår att städa lite och fan vad skönt. Nu kan jag se min data igen! (och den är stor så ni förstår hur stökigt det var!) Bäddade rent i sängen gjorde jag oxå vilket gör att rummet är ännu mera najs ;). 

Nu ska jag snart dra mej vidare till dagens bästa lektion - Matte! så c u


 
Grattis till min Ayo som blir 17 idag <3

M I S S I N G



Ja asså han e inte borta, 
utan jag saknar min baby som ligger hemma och väntar på mig!

Burn out

Jag kan faktiskt erkänna att jag tröttnat lite på att blogga. Inget intressant att skriva vilket gör ju att det inte blir ngn intressant läsning så. 

Back to multimedian som vanligt då, multimedia tre dagar i rad. inte så kul. 
Jag längtar till sol och värme. varma dagar då man bara kan glassa på stranden och inte göra ngt alls. Jag har faktiskt även tröttnat lite på min navel piercing av ngn anledning så funderar på att ta ut den nu.. men vi får väl se hur det blir!

Ta plats i min snöhög =)

Nu sitter jag i skolan igen tsm med Johanna på multimedia. 
Gårdagen var ganska bra då jag fick veta att jag fått godkänt på mitt matteprov och till o med 4 poäng från VG. Sen blev det pilates på idrotten som idag känns i min rygg hehe. hmm. 
Enköping nästa blev det sen för att träffa Jennifer och Emma. Fick tillbaka min lur som faktiskt var ganska efterlängtad. 
Sen blev det nedgång till Caroline där jag spenderade natten. 
Jag, Caroline och Liisa gick en lång promenad sent igår kväll med hundarna vilket faktisk var väldigt skönt och kände oss sedan väldigt trötta så då blev det sängen =)

Godaste frullen i morse då jag åt min semla som jag inte orkade äta igår. Smaskens! Caroline tyckte dock inte att det såg lika gott ut hehe. 

Nu blir det plugg! Ciao!




Det finns vissa saker som botar ensamhet


Rasmus Bodin
Min superängel

Varje människa har en svart sida

Lovets sista dag! Det känns ju trist. Tragiskt för att vara exakt.
Lovet har jag spenderat helt rätt annars, varit hemma rätt mkt och bara slappat. Sen har jag varit med Carro nu i slutet på veckan. Skit kul.
Ja jag har väl ngr bilder från lovet jag kan slänga upp oxå.
annars har jag inte mkt att säga utom att jag inte vill till skolan i morron!


      Tjejkvällen hos Caroline <3

   
Pulkaåkning hos moster

Hip hop abs

Oj oj, dålig uppdatering. Syrran har haft projektarbete så hon har varit vid datan 24/7 vilket har minskap min chans att låna den. Men nu e jag här. Mkt har hänt sen sist men ändå väldigt lite.
Tjejkvällen hemma hos Carro i söndags var underhållande och mkt trevligt att få träffa alla tjejer tycker jag. Slutade kankse inte så jätta bra men jag hade det trevligt i alla fall. (bilder kommer sen)

Igår var jag hemma hos min moster med familjen + michelle, marika och jerry. Myspys med barnen och sedan blev det pulka åkning. Och fy fan vad roligt det var. Jag hade fan glömt bort hur jävla kul det var haha. Mkt snö innanför kläderna dock men det hör till.

Idag blir det att dra mer till Carro i örsa, kanske en liten promenad med kiizo oxå nu när det e så fint väder. =)

Don't bother

Den romantiska dagen på hela året har äntligen kommit (tyvärr). Och jag har nog aldrig känt mej så ensam som nu för tiden. Livet kan inte alltid vara på topp och vad gör man åt saken?
Ikväll blir det i alla fall ut och äta Kinamat sen hem o kolla på melodifestivalen. Jag hatar Alla hjärtans dag! Det är då man kollar på alla andra och känner sig så värdelsös och ensam, me jag lär ju inte vara den ändå som känner så. Bortglömd haha.

Igår spenderades dagen en stund på stan med snygga brudar för att sedan dra till Harbo med Malin och Rasmus. Där hemma lekte vi lite med hans lillebror och kusin (dryga coolingar) och sedan till ungdomsgården och träffade rapparen Zin Kim och hans polare Robin. Sköna grabbar. Lite fekke och roligheter. Tidig hemgång sen och sova ut riktigt ordentligt.
Och ja här sitter jag nu då. Där ser ni vilkte händelserikt liv jag har.. *host* not. Så nu blir det väl lägga sig i sängen igen och fälla ngr tårar för att sedan dra till Enköping.


Så jag säger väl till alla er som har ngn att fira denna dag med, good for you! have a nice day!
Fuck this day säger jag till alla andra....

Fredag den 13de

Jag har en tendens att alltid råka ut för underliga och djävulska saker på fredag den 13de och dagen har bara börjat så låt oss vänta och se vad som händer. 
Olycksdagen började i alla fall med att jag lyckades kliva i en liten kisspöl på övervången, då nån liten sötsak inte kunnat hålla sig längre. Nog för att det blev varmt om foten men det luktade vidrigt! Mer än så har inte hänt än i alla fall, men om jag får säga min mening, så tror jag att det kommer mer. 

Matte prov snart, pga dagen så får vi se hur det går, men jag o pappa satt och pluggade ganska mkt igår i alla fall. Sen efter skolan blir det en sväng förbi Caroline med Johanna sen blir det sola i enköping. Kan behövas en liten varm avkoppling och låssas att man är i typ spanien eller ngt. Det e ju så kallt här hemma så. 
Så med andra ord så tycker jag att det e dags för sommar nu!




Crazy Taxi

Skolans nätverk är helt segt idag så funkar ju inte att göra sina flash uppgifter fan. jag blir så arg. jag som tänk jobba på bra med det idag. men men.
Slutar kl två sen blir det nog matte stiga med Johanna då vi har prov på fredag. Jag kommer inte skriva IG va? jo för det e fredag den 13de så det skulle inte förvåna mej. 
Nu e jag helt stel efter att ha spelat crazy taxi. fan ja har fastnat så hårt vi det nu. måste få igång datan hemma så man kan nöta det där med haha. 

Satt uppe till strax över ett i natt (olikt mej) för jag o carro satt o kolla på Changeling o den va ganska lång o ja hade inte stake nog att stänga av den heller. Den va klart värd att sitta uppe sent för att se på i alla fall =) Men ganska hemsk historia måste jag säga. Se den!
Så nu har ja sett massa nya bio filmer som ja ville se.

Benjamin Buttons
Bolt
Seven Pounds
Changeling

Nu är det bara ngr kvar att se hehe =)

Seven ways to say "I love you"?

Sitter nu hemma hos Carro som tsm med Liisa flummar så mkt att dom kommer gå i bitar snart. Dom ska ut med hundarna på långprommis och ser så jävla kul ut i sina kläder xD (En annan e så lat och stannar i lägenheten hihi)
"Älskling, jag ska ut och leka i snön. Jag är redo för det!" (Carro till Erkki)
Ja det finns mkt roligt folk, haha.

Veckan har just börjat och vad kan jag säga, jag längtar redan till helgn MP1D behöver lov just nu, som nån i klassen sa idag. Och jag håller starkt med.
Men med helgen kommer även 14 februari, alla hjärtans dag. Kan ju alltid hoppas på nån härlig alla hjärtans-dag dejt med ngn betydelsefull, men i vanlig ordning så e det väl för mkt begärt!
jag får gotta mej i andras smaskiga helg planer. Men det kommer säkert ngt bra med helgen ändå.. kan man hoppas, haha!

Nej nu funderar jag på att ta en dusch och sen sätta mej i soffan och kolla på film =)

I wanna make you stay


Ljudteckniker

Sitter just nu sal B100 och har radio... vänta dt e kul. nej nu var jag ironisk. JAg är så fruktansvärt trött och hungrig är jag oxå + att jag har en finne i pannan som gör fett ont =( oliwer mobbar mej för den =( haha. 
Nu ska vi planera vårat radioprogram så måste kila. 
Ikväll kommer olsson och hjälper mej med datan. äntligen! haha

a i kvadrat ggr b i kvadrat = c i kvadrat

MATTE SUGER SÅ JÄVLA HÅRT JUST NU!


let it be snow

Trots Migränen så tog jag mig ut i snön tsm med syrran i alla fall. Kändes ganksa skönt och befriande. Men nu känner jag att den kommer krypande tillbaka så det hjälpte väl bara en liten stund i guess.
Syrran hjälpte mig att göra en snölyckta för jag blev så förbannad över att den gick sönder hela tiden haha. Men nu står den där, så ska sätta ett ljus i den ikväll o ta en bild så får ni se hur trevligt det blev =).

Men nu borde jag kanske plugga Matte då vi har prov på fredag :S Palla!








God Morgon bloggen..

.. och alla min läsare.
Vaknade faktisk av att ja grymtade i sömnen nu på morgon haha. Så kolla jag ut genom fönsteret och såg att det snöade jätte mkt. Lite mysigt men ändå deppigt väder fan.

Söndag och det e sista lediga dagen på helgen nu, suck! Men det har varit rätt skönt kan jag säga.
Planer för dagen då:
Läsa i min bok.
Läsa på till Radio förhöret i morron.
Plugga matte.
Städa vardagsrummet.
Leka i snön ;).


Uttråkad!!

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x]Jag vill ha en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har haft sex med en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn någon dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har minst ett syskon.
[ ] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[/] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[/] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[/] Jag har brutit ett ben.
[/] Jag tränar regelbundet med något.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Finland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i England.
[ ] Jag har varit i Schweitz.
[x] Jag har varit i Skottland.
[/] Jag har varit i Spanien.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Paris

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har kört motorcykel.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ ] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[/] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en laptop.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.
[ ] Jag äger en kamera.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är ett träningsfreak.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått MVG i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Det är en hård värld vi lever i

Min mage är så jävla full just nu..! Jag ställde mej och gjorde Chili con carne när jag kom hem så ja o syrran har just ätit så mage står i fyrkanter. Fan vad gott det blev. U go Lollo!
Seg Lördags kväll men oxå skönt, slappade i sängen en hel del i Väsby i morse. skönt att få sova ut riktigt ordentligt. Sen tog jag tåget hem och handlade med Jessica och träffade mina kusiner ett tag. sötisar!

Ikväll blir det fett mkt chips och ma Big siss ville göra kladdkaka så varsågod Caroline =) Och självklart kolla på melodifestivalen.
I love weekends! 




 

Look

Bara tvungen att visa vad Johanna just lärde mig =)
se på fan haha



I was praying that you and me might end up together

It's like wishing for rain as I stand in the deser


A drop in the ocean

Nu sitter ja på den där jävla multimedian igen.. Suck!! 3 ggr i veckan har vi multimedia nu, inte världens roligaste men man lär sej ju en del kanske. 
Idag kommer förhoppningsvis Nias och hälsar på i skolan, miss him! Sen blir det stan lite med Johanna för att sedan dra till Väsby där jag spenderar kvällen.

Mamma och pappa drar till Dalarna ikväll så det blir FF ända till måndag kväll. Stackars lilla pappa blev lite besviken att jag inte ville åka med och kolla på hockey med honom, så ja gjorde honom den äran att sitta o kolla på tre kronor som spelade mot Ryssland igår på tv. Inte världens roligaste men pappa gillade de. Och vi vann ju med 4-2 så det va ju bra=) eller av det 4-3? minns inte just nu men vann gjorde vi i alla fall. 
Grattis till oss<3

Hörde du jetplanet!! =o

Det var min mage hihi!
Jag tror jag tar livet av mej snart.. Multimedia till halv fem och jag e så jävla hungrig att jag skulle kunna äta en hel häst! Sen har jag helt tappat lusten vid alla flash uppgifter som knullar mig. 
Nu vill jag hem till min säng.
Det värsta med att jobba med data är att men blir så jävla trött, både i kropp och ögon. Så när man går härifrån i dagens slut så kan man lika gärna ramla ihop.


       
Fuck vad gott!

beffo

Jag har blivit lite dålig på att blogga ser jag. Men alla har vi våra stunder antar jag.

I tisdags var det boxning på idrotten, och det va så fett jobbigt men så befriande. Kände sig så duktig efteråt. 
Sen blev det gemensam åkning ner på stan med Amanda och Lovisa för att sedan ta bussen till Ekeby och träffa en efterlängtad vän som jag inte träffat på mer än ett år om inte ett och ett halvt till och med. Så det var mkt trevligt i tell u.
Sen hemgång och missade precis Örsa bussen så det blev vänta i kylan i 30 min till nästa buss för att sedan lägga mej bekvämt på soffan hos Carro och Erkki. Övernattning blev det oxå och det var så mysigt i deras nya lägenhet.

Gårdagen blev som den blev, skit skön med andra ord! Sket totalt i skolan då jag ändå bara hade multimedia så jag stannade i Örsa hos Carro och hade en jätte mysig dag/kväll.

Så min vecka har varit riktigt bra kan jag medge.
Helgen för med sig FF då päronen bestämt sig för att dra till Dalarna, skönt med lite privatliv på hög nivå. 
Men ska nog även plugga lite matte i helgen kanske då det e prov nästa vecka.
suck..!


  
Haha, det e ba en så härlig bild på Paulina så var tvungen att publicera den.