good shit

oj det va ett litet tag sen nu ser ja. skit samma ja lider inte så jätte mkt av det haha. i helgen har ja varit med joppe hos hennes moster i sundbyberg. jätte mysigt hade jag =) tack gumman. vi grillade på kvällen o sen bada vi i deras jacuzi eller hur det stavas =) mysigt va det i alla fall. dom hade ett jätte stor o lyxigt hus. det va lixom, tobbe släng dej i väggen typ haha.
sen i söndags va ja i björkling med malin, krisse, emil o joel. ja hade mkt kul :) fick juh några äpplen på sej men va fan ski samma. ska dit i morron igen =). nice det.
igår va ja med joakim. skit kul att träffas efetr typ 100 år haha. har inte träffat han sen ja blev tsm med hassan så det va kul o träffas. sov hemma hos honom så vi låg o kolla på simpsons hela kvällen o tjocka oss på chips o vindruvor = haha. ja det va kul i alla fall. sen drog ja till tandläkaren nu i morse o fick min tandställning =( HEMSKT.det gör juh jävligt ont nu asså. men ja överlever. ska in o spänna den om 8 veckor redan. ska ha den här jäveln i 2 år =(
men det blir bra sen =)

xoxo /lollo.

sjukt varm dag

ja idag fick ja måla själv eftersom fanny är i järvsö med sin familj igen. men det e opkej ja överlever =) mend et e så jävla varmt att ja bestämde mej för att ta sigesta eller hur det stavas haha. så ja drog hem o där höll carro o elin på att bada så ja hoppade i o badade i poolen med dom ja =) jätte skönt. sen så åt vi hos farmor o sen drog ja hit, till erkki med carro. mysigt. funderar på att gå ut i solen o sola lite ja =) skönt u know.

o för er som inte vet det så har juh jag sagt upp mej på mitt jobb på mobile connect ( i know u love it :@ ) eftersom att det kostade mej 1000:- att åka till o från jobbat verje dag så kände a att nej fuck heller. men det va synd för ja hade så kul där o ville gärna va kvar men det e fan 4000:- i månaden o det går inte ihop sig tycker ja. samuel (min chef) tyckte det va jätte synd eftersom han ville att ja skulle v kvar vilket ja oxå ville men som sagt det gick inte. så ja ska kankse få extra jobb där syrran jobbar + attd et blir väl gymnasiet i alla fall =( suck. fast ja vet inte om ja vill gå GUC längre. men men. 
men vill ja komma in på ngn annan linje e det ju ba fälla ngr tårar har ja hört så det löser sej nog haha. =p nej fuck heller. har ja inte pluggat till det ja vill göra får ja skylla mej sj som alla andra eller hur? skit samma. ja överlever nog. men det hade juh ionte varit fel att va teöefonförsäljare för ja tyckte det va lite små kul haha. men det e juh jag det haha. 
ksit samma nu ska ja va med carro.

xoxo /lollo.   

i kissed a boy and i like did it

i kissed a boy and i like did it.. but i think i lost him now. call me pls honey


vrf litar du inte på mej?

idag har ja o fanny jobbat igen. men det blev inte så mkt med tanke på att det börja regna så vi sket it. i morron ska hon jobba med niklas så då tänker ja fan va ledig. måste juh vara det oxå. har jobbat hela veckan annars så nu e det dags att koppla av lite eller hur :) fan va skönt det ska bli med sovmorgon dessutom. i morse va så dag då ja verkligen inte ville gå upp. ja va helt slut sen igår kväll. ja va juh hemma hos carro o erkki o drack igen. blev lite för mkt för min del. hade fortfarande alkohol i kroppen kvar sen dagen innan så klart så det slog väl ut varrandra lite haha. sen tog vi bilen in till enköping (erkki drack inte ja lovar) o köpte cheesburgare =) så jävla gott asså. sen åkte ja hem o sov.

så på lunchen idag så åkte ja o fanny hem till mej o åt + att fanny passa på att sova lite i soffan. såg så jävla skönt ut haha. men påvägen hem så körde vi förbi ett gäng cyklister, asså sånna här tävliingscyklister, o så börja dom cyckla efter oss. ja ba dumma jävlar typ haha. men det som va det värsta va juh att dom cyckla ikapp oss o dessumtom körde om oss.. haha o då åker vi i 50.. så fatta fort det går på dom där jävla cycklarna haha. men det va lite pinsamt måste ja säga haha. men det va kul =)

sen nu på e.m så börja det regna så vi behövde inte måla så mkt. skönt för ja va så jävla slut haha. + att nu när ja kommer hem så får ja en fet utskällning av min kära storasyster vettu.. hon har juh inte varit hemma på typ 2 dagar. men när hon va hemma så öppnade hon datan till mej, sen har ja hållit den vid liv tills nu helt enkelt, för stänger ja av den så kommer ja inte in igen eftersom ja inte har lösenordet men det vägrar hon tro på. så hon blev juh helt jävla galen på mej. men vem e det som ska va mest arg?? du tror juh aldrig på vad ja säger ditt jävla vider. men visst gör inte det då ja bryr mej inte. ja vet vad som stämmer i alla fall om du e dum i huvudet carro så e inte det mitt jävla fel så fuck u...


painting his wall

nu e det lunch o ja o fanny har just suttit o ätit här hemma. gott surru. förutom att vi inte har så mkt till mat hemma eftersom ja e ensam hemma. men men. då drar man ner till farmor o hittar ngt där lixom haha. så snart ska vi dra iväg o måla igen. måste juh bli klart nån gång oxå. så det blir måla hela dagen sen ska ja nog titta förbi hemma hos carro o erkki på vägen hem tror ja. sen e det ba slappa. om det blir finare ska jag nog hoppa ner i poolen en stund. så hoppas hoppas. =)
men nu ska ja gå igen. ska ringa robin a. oxå innan ja åker. om han har vaknat. haha.

xoxo /marie.


Fanny Hallberg

zzZZzzZZzz

Ja nu sitter man vid datan igen. jävla data fjolla typ. men det va juh skönt att sova den lilla stund men fick. gick o la mej vid 5 o gick upp nu halv 9. lite jobbigt men ändå inte så som ja trodde. det e ju mkt jobbigare att gå o lägga sej 22 o sen gå upp halv 8. mycket jobbogare. men ja kan förklara vrf det  e så. det va chrille som sa det till mej så det lät riktigt bra så ja tänkte att ja för det vidare..

jo det e juh så att man sover som en cyckel. när du går o lägger dej så börjar du cyckla i en uppförsbacke, det är då du sover tungt, sen cycklar du ner för backen vid 5-6 tiden, då du sover lättare, o om du går upp då så e det juh ändå i nerförspacken så då e der lättare att vakna, sen cycklar man upp igen.. o så där. men går man då upp i en tid som ligger i uppförsbacke.. då e det svårt..

aa lite svårt att förklara men det lät bra när han sa det hahah. sen är det juh olika från person till person vilka tiderna är oxå. men men.
nu ska ja dra mej till jobbet o göra lite nytta tsm med fanny. ha det bra i solen gott folk.

xoxo /marie.

Helsingborg

asså kan ngn fråga mej va fan ja gör vid datan nu när ja ska upp jobba om 4 timmar?! har varit hos carro o erkki ikväll o druckit lite, fast det va ba ja som drack men det gör ingen för ja ahde bajs kul i alla fall haha., så nu sitter ja vid msn o pratar med min kära vän robin asklund från helsingborg.. så söt liten kiss.. haha. men ja ahr aldrig pratat med han i tele så han ringde mej ikväll o tjata om att ja ska komma ner o hälsa på  .. men det som e pinsamte juh att ja har så jävla svårt att förstå skånska så ja fatta juh typ inte vad han sa ngr ggr :P men men. ska ner o hälsa på han nån vecka tror ja :) det e juh kul att träffa en ny vän + att ja har aldrig vari därnere.. så han sa det att ja får utforska lite när han e på jobbet haha. så vi får se. men nu ska ja snacka med han som kallar mej för snäckan haha..
ha det bra..

xoxo /marie.


Robin och hans systerdotter - så söta båda två haha.

17/ - 30/7 Horoskop från Amelia

Tvillingarna

Dax att håva in.
sommar med all ära men din högproduktiva hjärna kan inte sluta snurra.
Hetsiga Mars driver dig in i en fas då du lätt når snabba resultat som varar ända in i augusti.
Du kan få fördelar, få en befordran eller byta jobb i höst.
Du kan påverka din livssituation till det bättre, så tveka inte att ta tag i saker som du länge funderat på att göra.
Ta det allvarliga samtalet med din partner exempelvis.
Det krävs att ni bägge investerar lika mycket i relationen om det ska fungera.



Broken

Samma som igår, sitter på jobbet o surfar lite. har inte sålt ngt idag heller, men aj hoppas att ja kan göra det i e.m. samuel skulle hjäpla mej sa han så det blir nog bra :) hoppas jag. vore juh inte så kul om ja inte säljer ngt. men men. det kommer. Ahmed fick sparken idag för att han inte kunde varken prata eller sälja. stackarn. :( men men.
sitter just nu på lunch, det e inte så många här, det e ba ja micke o leo som sitter här alla andra e ute, ganska skönt för då e det lugnt o skönt. haha. lovisa e ledig idag, tyvärr. känner mej lite ensam, men ja har juh max o micke som pratar en del med mej så det e bra :) men nu ska ja nog äta upp min sallad så ska ja ut o röra på mej innan ja börjar ringa alla igen haha.

xoxo /marie.




I hate to miss someone this mutch...

sleeping pls

sitter just nu på jobbet o försöker sälja lite, men det går inte så jätte bra än så länge. men det kan ju ta lite tid så det e bara att hålla ut haha. gick upp kvart i 6 i morse för att hinna till jobbet där ja börja 10 så det tar tid att åka men den gör mej inget haha.
men men nu har ja lunch så.

xoxo /marie.

Det är vi som översätter världen!




Gumman min du vet att det är du som är bäst och jag är så jävla glad att jag har dej som en så nära vän. du betyder mest för mej. och i morron ska vi spendera ännu några dygn ihop eftersom vi börjar jobba på måndag. känns så sjukt kul att få dela det med dej. hoppas verkligen att vi får med oss erkki nu när vi flyttar för din och eran skull sötnos! älskar dej joppe!

xoxo/Lollo.

för att det är dej jag älskar sötan!


blogspot.com

nu har ja skaffat mej en till blogg..
kolla gärna in den med.

bodineriksson.blogspot.com

varför?

Varför röka när man kan supa?

Varför supa när man kan knarka?

Varför knarka när man kan dö?

Varför dö när man kan leva?






 


mobile connection

jag o carro har varit i upplandsaväsby i några dagar nu igen. har haft det mkt trevligt som vanligt. var på en anställningsinterjuv igår, på mobile connection, som är ett företag som säljer mobil abonemang från 3. det gick jätte bra o stället verkare hur schyst som helst. vi fick jobbet =) heltids jobb, så nu blir det utbildning måndag o tisdag. skit bra juh =) så då när vi har fått pengar så e det ba flytta till sthlm =). eller väsby då. får se. fuck va bra vi e joppe ! haha
så ja o carro har hållit till där i alla fall. hälsade på niklas o christian i onsdags o kollade på film ett tag sen hem o sov hos hennes pappa, sen drog hon hem på torsdag kvällen o ja va hemma hos christian o kollade på i am legend med dom så sov ja där, så ja e helt död idag haha. men ja har haft kul i alla fall =)
nu ska ja snacka med mamma så bye!

amoniak my face!

idag har ja o fanny jobbat igen, för det va juh bra väder så då va det ba köra =) men i slutet tog målartvätten slut o jessica hade köpt en annan en den vi haft hittills o den nya va det amoniak i.. det gick bra i början men sen in under tak o så, så blev det ju fyllt med amoniak i hela luften så vi blev helt vimmsiga. inte kul =( så vi slutade lite tidigare för det gick inte att hålla på mer tyvärr. men men.
nu sitter ja hemma hos carro o erkki o väntar på att erkki ska komma hem, o det gjorde han just. men nu ska ja umgås med min älskade carro =) sp ha det bra
o du johanna, ha det bra i thailand =).

Pussar <3




Jag älskar dej Joppe <3

don't cry you're heart out.. but thats what i did!

JAG TOG UR MITT LÖSHÅR IGÅR!!! vrf fuck skulle ja ha ett jävla löshår för, halva mitt egna hår har bara rasat av så ja har typ inget kvar. ser helt sjukt ut. a jag säger bara det ALDRIG MER FLÄTAT! ja fattar inte. när ja duschade efter så ba rasade allt. ja grät hela kvällen för håret ba föll av. helt sjukt. ja har aldrig varit med om liknande. nästan så ja trodde ja fått canser eller så. a det va helt hemskt. så nu går ja inte utanför dörren på ett tag det kan aj lova. men mamma har fixat piller till mej för att fixa till håret så tack mamma. a ja rekomenderar i alla fall inte flätat löshår, om du inte vill ha världens jävla håravfall sen. ja ska nog fan köpa peruk. haha. nej ja kankse överreagerar, men för er som känner mej så vet alla att ja e så jävla rädd om mitt hår, o varje gång ja varit o klippt mej så mår ja jätte dåligt för att det e kort. ja hatara att ha kort hår, det e fint, men inte på mej o ja vill ha långt hår, men grejen e den att ja ahr så slitet hår eftersom ja ahr lockigt så ja akn inte få det så långt o då tyckte ja det va smart med löshår som ja betalade 1100 kr för. dyrt jo jag vet men ja kan se det så här, hade ja betalat för inflätningen oxå ahde det kostat mkt mer. men skit samma. så från att ha långt löshår till att ta bort det o massa hår bara rasade av, blev alldeles för mkt för. ja trodde seriöst att ja skulle svimma där i duschen men som ut e så gjorde ja inte det. nästa gång aj ska ha löshår tror ja fan att ja kör på sanna stile. då slipper ja tappa allt mitt hår i alla fall. Bild på mitt nuvarande hår kommer upp snart, så fort syrran kommer hem.



men visst fan saknar jag det. det ser inte ens ut som innan förlängningen nu. typ 4 cm kortare o mkt tunnare.

Rain is the shit, for real

visst fan älskar vi regn.. eller inte. sitter nu hemma hos erkki med carro. har ätit sallad =) jätte gott, tack för maten erkki =) idag har ja o fanny jobbat hos brorsan, men det regnade så mkt så vi fick dra hem efter lunchen. skönt. haha. men i morron ska det bli bättre så då blir det mer jobb ska du se. så nu som sagt e ja hemma hos erkk med carro o har sökt jobb, eftersom vi vill flytta nu så fort som möjligt. ja o joppe =) <3
men snart ska ja hem o fixa mitt rum o så ska mamma hjälpa mig att fixa mitt löshår igen för det lossnar seriöst snart. jobbigt. ser helt förjävligt ut nu. men det e lätt fixat, eller aa det tar några timmar men ändå. =p haha.

o så vill ja ge sanna ett stort tack för bloggen, ja e skit nöjd gumman =)

pussar <3

Sanna gästbloggar

Här har ni Louise nya design, gjord av mig ;-) Enjoy.


Jag och Louise, midsommar 07.

Don't rip out the wings of a butterfly

Vad jag säger till dej spelar ingen roll, för du lyssnar inte!
Vad jag ger dig spelar ingen roll för du använder det inte.
Det jag säger visa spelar ingen roll för du tittar inte.
Att jag älskar dej spelar ingen roll för du kommer väl inte tillbaka...


And all that i can see is just a yellow lemontree

Ja du, har juh inte varit hemma på ett atg så har inte kunnat skriva. i måndags drog ja o mona till norrland. jag hade det jäte mysigt måste jag säga. men det va jätte mkt mygg där uppe tyvärr =( men va fan, lite myggbett skadar juh inte. så vi har haft det trevligt. har varit uppe vid sundsvall, sollefteå, järvsö o massa andra ställen.




Sen nu i helgen har jag o joppe varit i upplandsväsby hos hennes pappa och hälsat på. har haft det så jävla kul. visst allt var väl inte toppen (u know joppe) men mkt annat har varit trevligt. bara av att spendera tid men min söta bästis är underbart. jag älskar dej Joppe ! <3