6 dagar kvar .

Spänningen har inte släppt överhuvudtaget och jag har lite fjärilar i magen inför kommande helg . hoppas att få en mer lyckad helg än den som var . Förlåt !

Jag borde egentligen jobba just nu men ja har inga krafter alls . Förvånad över att ja ens okarde ta mej till Sanna tidigare idag . Men ja kan ju inte säga att ja ångrar det .
Snart ska ja o min syster kolla på film som dom två sjuklingar vi är och äta glass , om syrran vill vara så onyttig vill säga haha .
Första advent idag oxå , det går framot .

I alla fall så har ja börjar med nedräkningen nu så snart smäller det ; )
Kan knappt vänta , ja vill bara snabbspola till lördag o hoppas att det blir kanon .

6 December - 6 dagar kvar .
Julafton - 24 dagar kvar .

Örsundsbro

Sitter i skolan nu och har skit data ! Hatar datakunskapen asså . just nu ska vi göra en presentation på 6 sidor om örsa , ja för det är juh kul . kan man ens skriva 6 sidor om örsa ? det är ju helt fuckat asså . 
jag tänker sitta här o bara glo tills vi slutar vilket är om 1 timme och 25 minuter .. suck ! 

När jag kommer hem ska jag slänga i mej maten fort sen ska ja sticka iväg o jobba . Kommer ju inte ta så lång tid o det är ganska kul , kmr väl ta runt 1-2 timmar bara sen är det hem o kolla på gossip . 
VART ÄR MITT LIV?? 
Fan va jag saknar närhet . Saknar dej ! 
Ursäkta för min dåliga dag ni som råkat ut för det , men ja mår piss idag och är så jävla negativ asså . 
hungrig är jag oxå så det känns ju bra .  NOT ! 
nej nu ska ja bespara er allt skit ja bara skriver idag . 



In the night

Varför ?
Varför måste det vara så kallt och mörkt .
Det gör mej deprimarad ..

Idag är jag på dåligt humör !

Juletider närmar sig


Kokande känsla och pasta

Idag åkte ja o mamma in till skolan för att ha möte med staffan , ja skit kul va . för det första kommer han lite sent (men det ska väl inte ja klaga på) sen så sitter han ljuger mig och min mamma rakt upp i ansiktet o jag tror aldrig att jag har varit så arg på den männsikan i hela mitt liv . Utskällning är vad han fick i alla fall .Nu fick han igen för allt han har sagt till oss , ja skrev o ja kalla han omogen o patetisk o gud vet vad . Tur att man har en mamma som kan stoppa en när det blir för mkt ibland .
Men det jag blev så sjukt jävla arg över är att han sitter o säger att han bara har sagt en enda gång att vi har bettet oss som snorvalpar . ! ENDA GÅNG ! Fuck u heller sa jag då . så drog ja min historia för honom . Så var han ju tvungen att berätta för mamma hur omogna han tyckte tat vi var så sa han ngt som jag tyckte var fel så då tog jag upp de o då bara peka han på mej o kollade på mamma o sa ;
"ja du ser juh själv hur dom beter sej .. "
Gissa om mamma var arg då . Men men . Det lindrades med skit god Pasta på Little Italy senare sen åkte vi hem !

Nu ska ja sätta mej o plugga lite vilket jag har lovat mamma . Senare kommer det främmande som ska gratta min pappa som blir 44 år idag =)




snökaos

Fy fan vad det har snöat idag . Helt sjukt , såg massa poliser på väg till skolan och såg faktiskt en bil som sladda till ordentligt oxå .
Annars har ja bara haft GK idag vilket gick super bra , blev klar med det jag skulle + att vi fick sluta 2 timmar tidigare pga snön . så jag sanna och mathilda hängde i gallerian där vi ganska snart fick sällskap av Christopher och Pero .
Ja Mulad lyckades man bli idag oxå , ganska ordentligt haha . Jävla Pero ; ) hahah .
Nu blir det mat och sen ska jag nog sova , fortfarande trött efter helgen känner jag .



Skulle göra en Folder om en kompis i klassen så jag gjorde om Sanna .

why do i run from more

Fan vad skönt det var att sova !
Jag gick o la mej kl 19 i går o sov faktiskt till 9 i mosre . det var underbart . Men ja är fortfarande trött o skulle kunna ligga i sängen hela dagen men fan va tråkigt det skulle vara . Vill ut o träffa folk igen .
Helgen har varit så jävla kul som jag sa och ja ångrar inte att jag inte sov alls . Det som var lite dåligt med lägret var att det var många som var vakna hela nattan men det fanns inte så mkt att äta då . bara en skål med frukt . Vi var många som var fett hungriga kan ja lova dej .

Men en av dom aktiviterer vi gjorde var kl 4 på morronen ,  då vi skulle samla hela våran samtals grupp som vi haft tidigare på dagen , för att köra poängjakten . I mitt lag hade jag syrran , hanna (inte larsson) , sandra , herman , adrian , carolina , charlotte och cissi . Sjukt bra grupp och ja trivdes jätte bra med dom .
Så under poängjakten så skulle vi göra massa underliga saker .
- sminka en av killarna som charlotte pherelli . Adrian
- hämta vatten från sjön och koka kaffe på . jag , adrian och herman (fett kallt och mörkt)
- stå på händer och pussa ngon . jag stod på händer o pussade min syster
- kyssa någon . jag o sandra
- demonstrera en maträtt . köttbullar och spagetti
ja o lite sånna saker . Mitt lag vann ju så klart :)

För övrigt så var det juh superhjälte tema så alla var ju så fint tillfixade under middagen så haha . Jag och syrran var Bamse och Lilleskutt , Hanna Larsson var Dr Mugg , Rasmus var Stuffman (vit superdräkt från Tim men massa strumpor som pung) och Jens vann för att han va så jävla bra utklädd till Handcock .
Lyckad helg kan jag bara säga =)
Ska försöka kolla med Viktor ikväll efter fler bilder =)

       
 

27 timmars undersvik 2008

Äntligen hemma och trött kan ja lova att jag är . Dom flesta sov väl på bussen men ja martin och adrian höll oss vakna vi haha .
Har haft så sjukt jävla kul och träffat både gammla och nya människor , vissa som var mer intresanta än andra oxå haha . Superhjälte tema var det ju så alla var utklädda rikgtigt snygg , var runt 144 st . Jag var Bamse =)
Jag orkar inte skriva nu för jag är så jävla trött . har nu varit vaken i 35 timmar utan en enda blund kan ja lova . kämpigt . så nu blir det äta med mina päron som för övrigt är bruna ocg fina . fuskt . sen blir det sova som fan . Får se om det blir skola i morron oxå , eller ja det blir det men får se om ja går på svenskan , vill nog ha sovmorgon i morron känns det som .
aja det märks då .
Bilder kmr i morron .

U know u love me ...

xoxo gossip girl .
Japp har just nu kollat klart på första Gossip avsnittet . Thats great , sen kom ja på att ja reda sett det men vad gör det då . ja har nämligen bestämt att ja ska börja kolla om från börjar på den serien och Dirty Sexy Money . Så andra avsnittet av Gossip is coming men det får vänta tills på söndag för i morron halv åtta är det samling i örsa för att sedan ta bussen till Undersvik i typ 6 timmar . Tack , fan va kul ! Nej men det blir nog kul när man kmr fram :) har ingen kamera dock o det var ju trist .
Idag har jag o Sanna solat igen . Fett skönt , och ja hade sån tur att ja frös så mkt när ja väl la mej att ja hann aldrig bli så varm att jag svettades mkt så det va nice . Annars brukar man ju ha som en synda flod på ryggen o så haha .
Dagen har i allmänhet varit ganksa bra , en av mina bra dagar i dag och som tur var va den inte som igår då ja va på botten . I'm on my way up bitch haha .

Nej men nu ska ja sova om man ska upp tidigt satt säga .






...

Jag kan erkänna att jag har frågat mej själv dennna fråga varje dag i snart ett år , varför lever jag ? Vad har jag gjort för att förtjäna att vara här ?
Och det är dagar som denna då jag bara önskar att jag vore död ! Tyvärr är dom dagarna allt mer ofta nu för tiden . Huvudvärk och vaknar av smärt varje natt . Mage som kniper varje dag jag går upp ur sängen , o vissa dagar då jag har så ont och mår så dåligt då det är en kamp för mej att ens ta mej ur sängen .
En plats på botten kan det vara toppen ? För andra ja visst . För jag vet att du ler av min smärta din jävla hora ! Jag hoppas att du är nöjd , du har fått mej dit du ville !

one of this days i need you more


tänk dej en värld som rasar

sitter hemma hos Sanna nu och snackar lite , får skjuts till skolan idag av hemmes mamma . fett soft .
Hade typ världens konstigaste dröm i natt om en kille som ja aldrig brukar tänka på annars , sry sanna haha . helt underlig var den i alla fall .
skola idag , blir kul i guess , eller srännande kan ja ju hoppas på haha ; ) sen efter ska ja ner på stan o leta bunny öron till min syster =)
nice det .

Kom hem nu !

Nu har ja äntlgen fått ringt o prata med min mamma . Kändes så skönta tt få prata me henne . Jag börja faktiskt gråta lite då , saknar dom jätte mkt och tycker att dom kan komma hem nu . Varmt och skönt har dom i alla fall och ja är ju inte avundsjuk va . nej vad då . Nu ska klänningen beställas i alla fall .

Simmat har ja o sanna gjort idag ocå , dock inte så mkt men ngr längder blev det . Sen blir det skola i morron o det blir väl nice i hope hehe ; ) hahahhahahahaha . Jag dör !

nej nu ska ja prata mer men min mamma .


just fix whit it


jag har tänkt efter ..

... ja o bra var väl det . Våran idrottslärare fredrik kom och besökte oss på våran foto lektion och berättade att han hade lyssnat på oss och tyckte att han var för hård när han bedömde oss på idrotten så vi fick G i alla fall =) nej jag blev inte glad va . haha .
Nu har vi foto och vi ska typ göra en planch av dom bilder vi tog förra veckan , ett litet problem dock . Jag tog inga bilder förra gången så jag har inga bilder att jobba med . fuck !

Regnet bara öser ner .

Jag håller helt med Sanna på den här punkten om att fick man välja en sak i livet så skulle det vara sommar året om . För det som var idag var fan inte kul någonstans . Deprimerande är vad det är . Men det är klart , jag skulle nog inte vilja ha sommar året om ändå , utan ja vill ju ha kyla o snö en liten stund men ja vill slippa allt slask . På jul ska det vara snö och nyår sen kan den försvinna . För skulle det vara sommar året om så skulle det ju inte vara något som man längtar efter och de är det som är bra med somaren , att man väntar och längtar . Och hur kul skulle det vara med 30 grader varmt på julafton ?

Idag i alla fall så var jag iväg till Enköping på morgonen och spände min tandställning vilket känns väldigt mycket just nu . Kan knappt äta en fucking jävla banan . Skit samma . Sen tog jag i alla fall bussen till skolan och när ja väl kom in i skolan så var jag dyngsur . Helt otroligt asså .
IG på idrottsprovet fick jag oxå , asså jävla cp . Gränsen för att få G låg på fyra poäng under maxpoängen . + att han var fett hård på att dömma . Nästan alla fick IG i klassen . Det visar ju bara på att han var hård .

Skit samma .
Nya tag i morron då det är foto hela dagen och sen blir det simma med
Johanna och Sanna .
Fan vad skönt det ska bli .






the words i don't say

jag dör . att det ens kan finnas ngn som du är helt ofattbart . can't wait do get out of here and se you again . du gör min dag fulländad ... nästan ; )

kyss mina tuttar o håll käften sen , bög .

 Kom just hem fn enköping där ja har spenderat kvällen , vilket inte var världens häjdare men det var okej =) träffat nya trevliga människor så det va i alla fall nice . sen har ja inte varit på världens bästa humör så kan ju bero på det att ja inte va på hugget idag då . Kallt som fanders var det ute oxå men som tur var så kunde vi vara hemma hos Amandas Pojkvän så det var nice . Sen kom steffies bror Robin och hämtade oss och så när ja skulle ta moppen hem därifrån så dyker han upp bakom mej som en ängel o frågar om ja ville ha skjuts hem i stället =) underbara människa haha .

Men nu ska ja lägga mej i sängen o smsa med Azad och sen sova gott =)





I'm full of it .

Ja då sitter man ensam i ett stort hust på landet . Okej så stort är det inte och helt ensam är jag juh inte heller  . Syrran ligger dock och sover efter gårdagens krog besök och min hund är på kollo hos mormor o morfar . Och mamma och pappa sitter på flygplatsen och väntar på sitt  flyg ner till Egypten . Jag vet att ja tjatat skit mkt om att dom ska åka men ja är bara så  jävla avundsjuk .
Men jag ska nog få lite värma jag med . Om en timme typ ska ja möta upp Sanna i Enköping och dra till free sun för att sola lite . vad bruna vi ska bli =) .

Senare kväll ska ja nog besöka min finska granne för att han söta tjej kommer på besök och ja måste ju få träffa min underbara Joppe som ja saknat så mkt . <3






if only you


i'm not saying it .

Ja en slapp dag är vad det är men det knske är bra för då har ja tid att göra allt vid datan som ja inte brukar hinna med annars . som att läsa massa olika bloggar vilket jag aldrig gör annars . Jag brukar läsa Sannas , Johannas , Joppes och ibland när ja kommer ihåg och har extra tid som idag så brukar jag kolla in Van Semyan som är en coll kille som går på min skola . Och ja vet att jag o sanna kan få oss riktiga garvattaker när vi kollar in hans blogg . Han brukar nämligen videoblogga och det är så jävla kul .
Kollade på ett inlägg som han hade gjort för bara ngn dag sen där han bland annat snackade om att alla inte alls är lika mkt värda . Han sa till exempel att om ja fick välja mellan mitt liv och ett liv av en person som bor på gatan så väljer jag juh mitt egna . Det betyder ju att mitt liv är värt mer än hans .
Först tyckte jag att han var helt du i huvvet och bara en attention hore , men sen när ja fick lyssna klart på det han sa så tänkte ja att det stämmer ju till en viss del . Låter rätt dumt att säga så men för att fatta det som ja kände när ja hörde det så tycker ja att ni bör kolla in hans video blogg . han har så sjukt mkt bra att säga och aa ja blur mållös ibland . haha . En klart favvis blogg i alla fall .





here we go

Idag sitter stackars lilla jag hemma i feber . Inte för att det är så bad just nu men i natt därimot var det hemskt . Det var rätt så varmt i rummet när ja gick o la mej så ja drog igång min takfläckt på lägsta o det ska man inte frysa av , nej men ja vaknade på natten av att ja frös som en jävla .. aa ja vet inte vad . så ja stängde av den där jävla fläckten o kröp under täcket med hela kroppen o där låg ja i en timme o bara skakade . Men när ja kände på mej sj så var ja ju hur varm som helst . Sen nu på morgonen så svettades jag hur mkt som helst . Totaly sick .
Jag som skulle till Enköping och sola med Sanna idag . Får göra det i morron i stället då .

Igår därimot så var Ja o sanna jätte duktiga då vi gick till Centralbadet efter skolan och Simmade . 24 längder blev det sen palla vi inte mera . men det är en bra start . Sen får inte ja träna så hårt med tankte på att jag bantar så . men men duktiga var vi i alla fall . 

nu därimot ska ja hjälpa min mamma att packa sin väska sen ska ja göra ngt annat i guess hehe . 



 

Frostbiten

När jag vaknade i morse kände jag hur kylan från resten av huset högg mej i både ben och armar . Utanför fönstret ver det helt svart och nästan minusgrader ute .
Fuck vad jag e avis jag är på mina päron kände jag då . Dom jävlarna åker ju till Egyptem på Lördag och som jag sagt innan så får ju inte jag o carro åka med . Fy fan ! Nej men ja måste ju förstå också att dom vill göra ngt själva , vilket dom inte gjort på hundra år . Okej att dom har myskvällar hemma när ja o carro gör annat men det är inte samma sak . Ändå resan dom gjort själva med varran sen ja o carro kom till var när dom åkte till Tunisien . Tror jag . Så det kanske e dags att så det så att det är deras tur att åka iväg och unna sig själva . Grejen e bara att jag vill åka med haha . Nej ja och Joppe ska på språkresa istället , då får jag unna mej lite värme och fritid utan min familj och tsm med min bästa vän . (om hon fortfarande vill åka så klart .)


Nej nu ska ja packa ihop mej och dra ner till örsa o sen blir det skola där ja hade tänkt att
ge gärnet idag för en gångs skull .
Datan ligger jag ju efter i (vilket jag gör i engelska och svenska oxå kom ja på)
så det är bästa att jobba på nu så ja slipper IG .
Sen ska ja o Sanna vara duktiga och dra till Centralbadet ocg Simma lite .
Ska se till så hon inte äter ngt jätte onyttigt idag oxå ; ) hehe .










Pick it ..

Kände mig utmanad av petriiich att göra som hon och lägga ut bild på 5 snygga killar . ; )









              


1 . Nick Cannon

2 . Zlatan Ibrahimovic
3 . Joe Jonas
4 . Clifford Joseph Harris ( T.I )
5 . Pharell Williams



Spökflickan .



Shit , Jag hittade den på   Mikaela  och ja va ba tvungen att lägga upp den här med . Håller med dej Mikaela , jag skulle skita på mej i den sitsen haha . Frågan är bara om det är sant ? Men det ser rätt verkligt ut . Men av ngn anledning så har ja för mej att spöken inte syns i speglar och på film .. Eller det kanske bara är en skröna , jag vet inte . Rädd som fan skulle ja bli i hans läge i alla fall .

Kiss that sweet sixteen








Uppåt bruden haha .

I'm going up hell yeah ! 
Sitter hemma hos Sanna för tillfället och har  haft en skit bra dag måste jag säga . Msn har varit höjspunkten nu idag verkligen .
Om man säger så så har jag tagit över en stor del av honom gumman haha . Jag har ett stadigt tag om hans kuk haha .

På lördag åker mina päron till Egypten . kul , eller inte . Men en annan får juh kanske blatte sällskap delar av veckan så ja ska nog må bra ; )

Snart blir det Despetate Housewives tsm med Sanna så måste kila nu . Foto i morron med klassen . nice det .


xoxo / lollo .

My love has gone , but don't worry , i'll get it back and i don't cry for it ....


Cause i got your hands up

Morgonpigg idag =) . Känns bra att vara det för en gångs skull . Nej men ja gjorde det medvetet . Rätt smart egentligen . ju tidigare jag tar min medicin ju tidigae vaknar jag . Så i morse gick jag upp kl 8 så jag har hunnit träna och käkat frulle i lugn o ro .
Nu ska jag ner till Sanna om en liten stund och kanske hjälpa henne att göra frulla hehe . Sen blir det idrotts prov på eftermiddagen =/ fuck .

Jag måste säga att jag är nöjd efter dagens insatts på GKn . Gjorde allt det jag skulle utan större problem och blev klar så pass så man fick sluta tidigare . Fast det fick ju alla egentligen men det tyder ju då på att vi är duktiga .

I morron blir det Foto vilket jag ser fram emot enormt mkt och hoppas att det blir kul .

xoxo / lollo .






Take the fucking place and i'll kill you ...

Sitter i skolan just nu som varje dag typ . Ska ha GK änså till kl fem så det känns sjukt bra ... NOT ! Hungrig som ett svin är jag oxå . Maten i skolan är som vanligt riktigt vidrig och det måste fan få ett stop på det .
Åt bara en halv omelett till frulle i morse , ska ju vara lite nyttig har vi juh sagt vilket sanna inte klara av .. synd hun .

Hemma ska ja sedan plugga inför mitt jävla idrotts prov som jag har i morron och inte pluggat på . Känns lyckat må jag säga . Fuck it . Fan va negativ man kan vara då .

Nu ska ja chilla med Pau och ta en fny tills lektionen starts .

xoxo / lollo .



Du får mitt hjärta att slå dubbla slag men min hjärna att explodera


ring ring ring goes the telephone .

Ursäkta dålig uppdatering men jag har inte känt för att blogga . Och ngt speciellt har väl inte direkt hänt förutom att jag har han på kroken haha .

Nej men idag har det varit farsdag och har farit åt alla olika håll o firat det . Dansat har jag gjort idag oxå o fy fan va skönt det va att få röra på sig . men svettigt blev det haha .
Tyvärr har ja inte hunnit plugga på idrotts provet heller vilket jag hade hoppats men det är en dag i morron oxå då jag hade tänkt att träna oxå . Nån årdning på torpet måste det juh vara .
Fuck va snygga vi ska va Sanna haha .

xoxo / lollo .

Som TVÅ hjärtan på msn .

JAG DÖR ! JAG DÖR ! JAG DÖR !

pulsen i galopp och jag kan inte sluta lee =D

Fashionista

Galleriaevent idag på GUC ! Kan ju inte påstå att det var så jätte bra i alla fall . Fullt av folk o skit svårt att se . Modevisning var det ju om man ska föklara i fulllängd . O fan va dom sög , visst vissa var skit duktiga men för det mesta så var dom skit dåliga o såg ut som jag vet inte vad . Men Michelle var bra och hon kan ju omöjligt vara ful oxå .

Inga lektioner idag för våran del typ , eller jo var juh med på matten eftersom vi hade matteprov som för övrigt inte gick som jag hade hoppats . Men man kan ju inte alltid vara på topp .

Senare drog jag och Sanna ner på stan för att hon skulle köpa lite saker ; ) och sedan blev det att dela på en mkt  god sallad på storken .
Bruna o snygga är vi nu oxå då vi tog oss en tripp tll Enköping och solade . Brännde mej i annsíktet faktiskt . men det går snart över .

Nu blir det att sova skit skönt . ; )


xoxo / Lollo .


  


Tell me

Nu sitter man äntligen hemma i värmen . Fick mej en lång promenad i kylan då min mori hade glömt att hon skullle hämta mej vid bussen . Tack tänke jag då . men men . det kanske inte är så dumt ändå med tanke på att det är lite motion och jag o sanna har just kommit överens om att vi ska banta ner oss så mkt vi kan på dom 4 veckor vi har på oss . Måste ju ha ett mål haha . Frågan är bara om vi kommer klara det .


Idag har vi haft det så jävla slött i skolan . Matte e juh kul men det va lite segt att jobba idag med tanke på att det har varit lov så . men det gick rätt bra i alal fall tyckte jag . Sen skippade vi engelskan kan ja faktiskt erkänna vilket ja har lite dåligt samvete över nu men .
Datan då ? ja för det va säkert skit kul och ja kom just på att jag egentligen behöver sitta kvar efter skolan i morron och göra klart lite numbers uppgifter för annars få jag fan IG i data . Det vore ju surt att få det .

Sen i alla fall drog jag sanna mathilda och arnella ner på stan där ja o sanna sedan mötte upp tobias och kalle ör att ta oss ngt att äta . sen kom det som ja väntat på hela dagen  shoppingen ..... Jag o sanna ahr varit o kollat på massa heta underkläder idag till festen . men blir nog till att beställa ändå . Men det ska bli sjukt kul o massa heta boys , hoppas ju på en speciell oxå ; )

nej nu ska syrran få tillbaka sin dator .

xoxo / lollo .



so fucking cute !

Du är den saknade kryddan i min vardag .

Ganska soft dag måste jag säga . Nej det var en underbar dag nästan om ja får säga så . Blickarna jag ser dom i ögonvrån och det värmer i min kropp för han är så snygg .
Hoppas på en bättre dag i morron eller rättare sagt "Dagen" i morron .

Jag antar att ingen vet vad ja snackar om just nu men det gör inget för jag vet .
Snygg ska hon vara i morron i alla fall o blikarna kommer brinna varje gång vi ses ....

xoxo / lollo .

i'm only going under .

Fntastiskt !  Jag vaknade kl 8.20 utan att klockan ringde o jag kände mej riktigt utvilad fast ja kunde få sova i nästan en timme till . Sönt måste jag säga .
Sanna stannar hemma idag pga öroninflammation , stackare så det blir bara ja o johanna som drar in till Uppsala idag . Fast Johanna ska sedan till tandläkaren så ja får joina våra emon på idrotten . inte för att det gör mej ngt alls  ; ) hehe . Tur jag hade för ayo sa att det bara skulle vara teori idag så ja slipper idrott haha .

men nu ska ja göra ngt annat tänkte jag .

xoxo / lollo .

le mot mej en sista gång

   


Första dagen efter lovet avklarad . Gick mkt bättre och fortare än vad jag hade förväntat mej . Svenska i 2 timmar glev förbi rätt bra då vi fick lov av staffan att sitta i bibblan och jobba , för det gjorde vi va .. hehe . nej rast för våran del . sen var det lunch o ännu mera rast helt enkelt för att sendan sätta sej på en GK lektion med en lärare som var väldligt underlig .. hmm .. sen var det slut kl 2 då ja johanna o sanna drog ner på stan med somchai och satt och snacka sex haha .
För min och Somchais del blev det fika på BK och ännu mera prat . Jätte mysigt .
Det ända som var negativt med dagen så var väl att jag saknade snyggingen i skolan . =( I'll hope he be there tomorrow .

Nu blir det krypa ner i den nybäddade sängen ocg sova bed tanke på hur mkt klockan är .. och måste juh vara taggad för idrott i morron som jag ska tvinga mej sj att gå till . så länge det inte är i allianshallen då är det förståeligt att hoppa över ..

xoxo / lollo .


yeah for the life

Min dag är räddad ! Jag trodde att jag skulle behöva gå i skolan idag från 9.50 till 16.55 , Vilket betyder att jag skulle haft GK i fyra o en halv timme . Jag trodde att ja skulle dö men då har vi sån jävla tur att vi får sluta kl 14 idag . HELL YEAH ! 

Efter skolan blir det nog ner på stan och kanske träffa en god vän som jag inte sett till på mer än ett år . Nervöst jag visst . Men aa vi får se hehe . Annars blir det bara hem och plugga tror jag . eller städa . skulle behövas . 

xoxo / lollo . 

go long go down

En mkt trött liten lollo sitter vid sin dator just nu och kollar ut över sitt sovrum och tänker "fuck vad här behöver städas" . För det är just det som behövs kan ja lova .
men det är inget som jag ska tänka på idag för jag o min mamma har just varit uppe hos Tim i ateljén och testat klänningarna som snart är klara . =)
Hoppas på en höjdar kväll ikväll .
Synd bara att festen skulle förfalla just denna kväll då ja har blvit medbjuden på fest med ngr klasskompisar  det va ju synd att man inte kunde skutta iväg på den . men men . ja ska nog få en bra kväll ändå i hope .
Nu därimot ska ja gå o fixa mitt löshår inför kvällen =)

xoxo / lollo .