Shopping

ja va o shoppade igår med sofia o fanny o hitta mkt snyggt mste ja säga, men köpte inte så jätte mkt =p
men det drog iväg typ 100 kr i alla fall =(
men men ja e nöjd =)
Jag hade en underbart härlig dag med er tjejor :) tack för den!


Svart brottarlinne från fishbone på NEWYORKER 49:-


Svart/vit byxa från UND. - NEWYORKER 169:-

Mönstrad tubklänning från VILA 260:-

Linnea smocktop från Zoul - MQ 149:- (ord. pris 299:- 50%rabatt)
fynd

vrf vara 1337 när man kan vara 920604-4985


Jag lever mitt egna liv och jag gör det väl
så se tillbaka på dej själv o tänk efter vem du är innan du dömmer mig!
För jag är
Marie-Louise Bodin Eriksson
En elit av eget slag som inte är som alla andra
men jag älskar det!



Lockvattnet

Ser mina egna lockar från barndomens guldgula hår
De har fått sin färg från sjöns gnistrande vatten
Där tvärs över på andra sidan ligger min strand
Kände kraften
Lockvattnet den lilla flickans sjö


Mona Bodin


how does it feel? how does it feel for u?

hur känns det? ja, hur känns det att bli övergiven av den person som du älskar så mkt? den som alltid skulle vara vid din sida, men som nu aldrig finns där. jag kan tala om för dej att det suger.. jag vet att jag inte är ensam om det här men för mig så e det de jobbigaste i världen. och ja saknar honom. visst han finns alltid här men ändå så finns han aldrig här. allt han gör är att jobba. han har ingen tid för sin egna familj längre o det är det som svider. men det som är jobbigast är att han har inte fattat det sj.
kan ja se dej som pappa längre, eller har du förstört den bilden i mina ögon? Det är ingen pappa som är där ute, utan det ända ja ser när jag kollar på dej genom köksfönstret är en vanlig hantarbetare som hjälper oss med byggandet o bjuder på mat nån gång om dagen. för mej som alltid varit van vid att ha en familj som bor tsm o har det bra känns det här jätte jobbigt o vill bara att han ska komma tillbaka. för som läget är nu, har ja ingen pappa längre!

Fuck midsommar, nu går jag och dör i soffan!

jo du, fuck midsommar! nej inte fuck midsommar, utan fuck förkylning på midsommar.
idag var planerna att åka hem till familjen Träff o ha mysigt med lekar o grillar sen skulle jag hem till sanna. men nu blev ju jag otroligt sjuk idag. jag fick feber hemma hos träffs. inte så kul. vi ungdommar satt inne i köket o alla tycket det var varmt o skönt medans ja satt med två thocktröjor o filt o kunde inte sluta skaka. då tyckte ja ganksa synd om mej sj om ja ska vara ärlig. så det blev äta o sen hem för min del tyvärr. ja hade ju verkligen sett fram emot den här kvällen. men men. det är sånt som händer.

Nu har min farmor och farfar åkte till USA o kommer hem i början på juli. saknar dom :( men men, dom kommer ju hem igen. hoppas jag haha.

nu ska ja bädda ner mej i soffan igen och slå en pling till älsklingen.

pussar<3




Sverige - Ryssland

Tyvärr blev det förlust i matchen igår.. Jag blev så jävla sur att jag visste inte vart jag skulle ta vägen asså. Till och med jag tyckte att dom skulle byta ut Zlatan igår. tror faktiskt att det hade gått bättre då, + att ja bad till gud att han inte skulle skjuta frisparken för han är inge bra på det. jag visste att han skulle missa på ngt sätt, så e det jämt, och tro mej jag vet eftersom ja e gift med zlatan (in my dreams) så vetjag att det är hans svaghet. se sverige mot holland VM 2006, samma där, över! samma iår. så typiskt.
visst han e bra i när kamper och har stått för största delen av målen, men just frisparkarns där är hans svaghet. han e så lång o vig att han klagar det aldrig. men men. vi kommer igen nästa gång hoppas jag.
och inga andra svenskar hade kunnat klaga det bättre än dom här grabbarns. tack!


En mörk och tråkig dag, helt ensam.. som vanligt !

Sitter här hemma o tråkar som vanligt. vill bara att klockan ska springa iväg, för ikväll ska bvi till mormor och morfar som fyller år idag. så det ska bli mysigt + att det är fotboll ikväll..
jag blir galen om vi inte vinner det här nu asså. Och så får vi be till Gud att Zlatan kan spela ikväll !



Synd att det är så mulet ute för hade det inte varit det så hade jag ju i alla fall kunnat bada i poolen. men nej nu. tog första doppet för året igår, och fy i helvete va kallt det va! haha men nej det tyckte ju inte mamma, fören ja stänkte vatten på hennes rygg då gav hon med sig o tyckte att det va bajskallt hon med xD.

men nu ska ja ta en promenad med hunden.
HEJA SVERIGE IKVÄLL!


Falling Behind

Ja jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. inte för att ja brukar skriva så vettigt o kul, men ändå. jag vet ju att det e några som läser. o anledningen till att ja inte skrivit är att min systers internet har varit trasigt så det har varit inne på lagning så ja sitter vid pappas dator, och där har vi bara modem som är så jävla segt så därför har ja inte skrivit. men så tänkte jag idag när sanna andersson frågade mej vrf ja inte uppdaterade den, att va fan, skit i om den e seg ja gör det ändå. jag har ju hela dagen på mej. så nu sitter jag här och skriver, äntligen. känns skönt att göra det igen. det är fan kul att blogga, haha.

Jo du, sommarlovet har ju varit skit kul.. eller inte ! eller jo det har haft sina roliga stunder. I lördags satt jag och Sofia Holm hemma hos henne och kollade på fotbollen. sen tog vi oss en riktigt cyckeltur, där vi då cycklade förbi fam karlsson där det va fest så vi stannade där o lånade pengar av syster och fick då träffa hennes "kille" björn. mkt snygg liten typ det. dom passa bra dom, är mkt glad för henne, haha.
Sen i måndags sov tobias karlsson hemma hos mej så vi kollade på film o myste o hade allmänt skit trevligt. Tack för den Tobbe.

Så annars har inte mkt hänt. men ja hoppas ngt händer snart i alla fall.

ja det här va min uppdatering då. Hope u like it.

pussar<3

I try but i hurts

N o w  s h e  i s  t h e  o n e  c r y i n g .
J u s t  l i k e b e f o r e .
W h y ?

Shoppa??

dags att shoppa lite k'nner jag.. har en del saker som ja vill köpa in nu ja.. men har ju inte så mkt pengar men det e ba o spara =)
så på köplistan står nu:

kamera
vattenpipa
navelpiercing






Saknaden är så stor!

Jag kan inte med ord förklara hur mkt jag saknar min Älskling..
träffade honom i lördags så vi va hemma hos honom och myste ett tag sen drog vi med malin, krisse och emil till björklinge. jag hade jätte trevligt verkligen o jag älskar att han kom så bra överens med krisse o emil. känndes bra =)
igår var jag hem till elin holmis o badade, eller aa hon o robert badade ja solade. jag har just tagit hål i min navel så jakan ju inte bada. men det e skit samma. jag överlever nog haha.
nu e det femkamp i skolan som man kankse ska kolla på eller så kan man ju sitta kvar här men johanna o ha det soft i stället haha. lät nice det.
ha det bra så länge.

pussar
hassan <3


sommarbild från sommar 2007 - Ellet o jag

`bodineriksson´

Tvillingarna 22/5-21/6

Bra dag för sport, rätt bra dag för nöjen.
Se upp med andras bekymmer, du trasslar lätt in dig i dem.



Controll is the pain so go 2 the ...

Ja jag övelevde =)
klart jag gjorde.. inte skulle jag dö inte haha. nej men igår hade vi det så jävla roligt måste jag säga asså.
jag gick med johanna k hannaolivia o amansa och fy fan va jag hade kul asså. xD jag hade ont i huvvet för att jag hade skrattat så jävla mkt.
Lyckad dag!

Min dag

Japp idag är det min dag. Idag fyller lilla jag 16 år. Grattis till mig. Så nu sitter vi på bussen på väg till sthlm, med vi så menar jag hela alfa laget. Ska nog bli kul. Blir ju Grönan ikväll. :) men jag har haft en känsla sen jag var liten att jag kommer dö antingen innan jag blir 16 eller när jag e 16 så vi får väl se om jag överlever alla karuseller idag då. Haha klart jag gör. :) nej nu e det sjung på bussen. Så pusshej.
Hassan <3

When i win, i win it all

JAA!
Jag fick just veta att ja kom in på GUC =) så jävla härligt =)
sen kom micke just o sa att ja klarade NO provet bra o får G i NO, + att han just sa att ja får VG i bilden =O tror du ja blev jävligt chockad eller.. så jävla nice. VG i bild! ja fattar inte.. hahah e så jävla glad nu =)
Hem o fira idag då =9
Bra jobbat Lollilainen ;)

puss
Hassan <3

image110 
GUC nästa, here i come


Vad e det för en dag? Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är lollos födelsedag, hurra hurra hurra!

Eller, a det e ju inte idag utan på onsdag men alla kom o grattade mej idag =) mysigt. fick 1100:-, en plattång och ett presentkort på H&M på 150:- så det va nice. har ätit jätte mkt smörgåstårta idag så ja är så jävla mätt =)
haha.
Igår var jag med min älskling hela dagen o hade det jätte mysigt! underbar lördag verkligen !
Nu ska ja väl plugga lite sen ska ja kolla på Zlatan på tv =) jag e kär i Zlatan haha. har alltid varit det.
men ha det bra =)

pusspuss
Hassan<3


image108

image109