Det finns guld där inne och jag kan se det .

Hör och häpnad .. det finns killar som får en att känna sej älskad och levande utan att bara utnyttja en till deras fördel . Jag har sett det nu . Och det värmer i mitt hjärta till sån gräns att jag inte kan förklara ..


blå blå känslor i natten

om jag bara slapp spendera den i ensamhet .

Du kan väl ta mitt namn för 100 :- ?

Jag blir så jävla trött ! Jag är så jävla trött på det sketna 2008 och allt jävla skitsnack . Ser jag dum ut kankse . (vill inte ha svar på det)
Sen är jag så jävla trött på dagens fördommar och att jag alltid ska vara i centrum av det . På grund av alla fördommar har jag till och med lyckats förlora en riktigt bra vän . Hon är helt enkelt inte som hon var förut och jag saknar min gammla vän men ja kan inte vara vän med henne när hon är så här för hon kan inte prata om ngt och är omöjlig att vara seriös nån gång . Synd .

Nyåret närmar sej och i morron blir jag hämtat av Erkki på morgonen för att sedan åka till bästisen igen . Saknat henne så mkt så ska bli kul att spendera ett par dagar tsm med henne . Och på torsdag blir det kankse kina mat med sofia elin o syrra om ja har tur haha .

I går var vi i stan och kollade ut brudklänningar till mamma . Fan vad fin hon var . och smal var hon oxå i dom där klänningarna haha . fast det e hon ju ändå så haha . Sen gick ja o syrran runt o shoppa lite . Hittade två fina tröjor så jag e nöjd .



Cyclone

Nu måste jag ju nästan sätta stopp för det som pågår känner jag innan det blir ett stort problem . Flera nätter i rad har jag suttit upp till 2-3 och sovit ill typ 12 . Inte bra för mig alls . Blir bara segare och segare känner jag . Men va fan det är juh lov å andra sidan .
Satt uppe och prata med roliga personer igår och kollade runt på lite olika sidor då jag lyckades hitta en så jävla söt bh som ja ba vill ha på Evasunderklader.se . men jag tänker inte lägga ut nästan 500 kr på en bh , nej tack . + att jag ska ju få en ny jätte snygg av Tobbe i julklapp så =) .
Idag blir det julbord hemma hos mormor och morfar tsm med moster och c:o . Tyvärr är mamma sjuk så hon får stanna hemma .. bad !
I morron blir det byta julklappar med Tobias och sedan bio på kvällen tror jag så det ska nog bli roligt .
Men nu e det PH på tv så .. ciao ; )


Deliver us from evil


If i could turn back time , i wish that i never had meet you .
Then i woulden't have fall in love with you .

Living la vida loca

Det bästa med att vara ledig , är dagar som just den här dagen . Att bara göra exakt som man vill och sover så mkt man behöver . Så underbart .
Julafton firades hos farmor o farfar med mormor och morfar närvarande , lite långtråkigt men ändå mysigt . Mycket god mat och julklappar och sen kom Billy och hämta mej så drog vi till Marika och hälsade på dom ett tag och sen hem igen . Haha och jag måste säga att jag tröttnar nog fan aldrig på Tomten är far till alla barnen . Fan vad vi skratta .
"Okej såhär är det , jag behöver bara gå in i det här huset och se mig om i 2 minuter för att vilja köra med dubbla kondomer för restan av livet."
"Men vad är det för fel på oss?"

hahaha .
Hitills har jag fått;
Pengar
Servisdelar
Vinglas
Muggar
Kläder
Böcker
Mer kommer i morron när ja åker till mormor och morfar tsm med moster o hennes familj . Blir nog bara pengar antar jag men det är alltid bra .


Snart är det den 4 januari också som jag längtar grymt mkt till för det är en speciell dag , inte bara för att Johanna Bojlert fyller 17 utan för att det är bröllopsmässa som jag och mamma ska medverka i .

Mamma ska vara bröllopsmodell och jag ska få vara med och jobba med modellera =D Fan va kul det är att ha en frisör till moster ibland asså . Så det ser jag fram emot .

Sen blir det nog Nyår i Väsby tsm med Joppe . Saknar henne så jävla mkt asså !



 

 

Relight my fire


Take me to the place where you keep our love



God Jul Bloggen


Syrrans data innehåller dock inte så mkt av mina bilder men det kmr .

vart tog julen vägen ?




as i said , u can't kill me ...


men du kan rispa mitt hjärta , en rispa som aldrig läker!

you can't kill me !

Fan vad skönt med Jullov , jag tror aldrig jag har sovit så mkt som ja gjort nu asså .
I fredags driftade jag runt lite på stan och sen drog ja hem till Sanna o vänta på Adrian och Martin som hade stora problem att hitta till örsa haha .
Sen blev det i alla fall film kväll hela natten typ . Nice nice  =)

Idag fyller faktiskt min farfar 71 så har ätit så mkt gott idag s magen står i fyrkanter haha .
Snart är det Julafton oxå och det ska firas hos farmor på onsdag . Hoppas på sjukt mkt pengar nu asså =)


 

i think 2 mutch

Allt känns så jävla utdraget och värdelöst just nu .
Vad finns det att säganär allt redan har sagts ?
Vad finns det att göra när allt redan gjorts ?
Vem finns det att älska när man är ensam ?
Livet suger iblnad och jag har insett nu mer än någonsin att vad finns det att le åt ? Allt bra har flytit ifrån mej och det är inget att göra åt . Är det mitt eller dears fel ? mitt antar jag . Fan vad skönt med nytt år och nya tankar och bara lägga det gammla året bakom sej .
Jag är trött på att vara singel .

just go home

i hate to feel like this . Just call me !

Vadå uttryck ?

Har ni tänk på det att man säger att man talar i silver men tiger i guld ?!
Ja det har väl alla antar jag , men är det bara ja som tycker att det låter lite underligt ?
För om man tänker efter på det så är ju det dom säger att man tjänar mer på att hålla käften .. hallå ja fattar inte .
Säg tillexempel att ja ska på arbetsintervju då , ska ja sitta o va heöt tyst då eller ? det stämmer ju inte . Samma om ja vill ha en kille på fall kan ja ju inte vara knäpp tyst , då blir man ju som Nias Alice , inget illa menat dock men ni fattar vad ja menar .
Men ja jag kan hålla med om att det finns tillfällen då det är bra att hålla käften men det är ju för fan inte lika ofta somman borde prata .
Alltså , för att dra en slutsatas av det jag menar så borde det vara att tala i guld och tiga i silver . Låter bättre tycker jag . För jag är den tjejen som kan sitta o snacka i hundra år och älskar diskutioner , det e ba fråga alla som känner mej haha . 
Asså märks det att ja har tråkigt eller ?! haha . Ja kommer alltid på saker att agumentera mot eller ställa motfrågor på . 
Eller som min syster tycker e helt cp , men ja kom på för ngr månader sen vrf dte heter berg - o dalbana . Haha , hon tyckte att jag var ganska late då som inte kommit på det tidigare , men grejen med mej är att jag har bara inte tänkt på vrf det heter så . Jag brukar ju inte direkt tänka på vrf Mamma heter anette lixom . Utan man accepterar bara namnet o sägerd et helt enklet . Men det var ju ändå ett smart namn på karusell jäveln haha . 

Nej nu är ja dryg o trött . God natt .

ja bor i en bubbla

Hur är det ens möjligt att vara så här trött ?
Sanna ligger o sover , och lollo roar sej med datan o katten som för övrigt är helt underbar . Synd att hon hårar så mkt bara .
Kom till Sanna för typ en halvtimme sen o våran buss till skolan går 10.39 .. segt . Funderar på om ja ska sova lite men ja tror inte ja kan det , är så ljust ute . Men men .

Shoppa med Tobias efter skolan ska bli nice , ska ju fixa julklappar till varrandra så =)
Men nej , sov då kanske ?! Hehe .




Ja jag vet , tog den av Sanna .
Men se då blev det ju lite reklam för henne oxå =)
Älskar bilden desutom .

kunde inte vara så ...

... det visste ja väl . Fuck it jävla player !

stick kniven i mej bara gör det vet ja

Underbar lycka kännde ja o tjejerna i skolan idag . Åkte dit o hade 2 timmar svenska och bara kollade på film för att sedan veta tt ingalill var sjuk idag så vi slapp GK idag ! Vilken jävla tur säger ja bara . Så drog ner på stan o fika med Sanna på storken o nu sitter vi hemma hos henne med krille och är mätta o glada .

Lördagens fest var som den var kan man väl säga . Började med bara film o raggarrunda i enköping tsm med elin och sedan förfset hemma hos Anna i gränby . Drog sedan vidare till Niklas i Nirby på fest som var så spårad . Eller den hade nog varit kul om man var full , men med tanke på att ja va dne ämda som var nykter så var det lite väl spårat . Rödvin över hela ryggen fick jag oxå på bästa vita tröjan .
Jävla tur att det gick bort i tvätten haha .


eat him

Idag har jag haft en skit dålig morgon typ . Allt har skitit sej . Och jag hatar min data som inte funkar . går ju inte att göra ett skit på den jveln så får låna syrrans som e så jävla seg ....  Fan vad jag hatar den här dagen . Och min mamma går mej på nerverna så det ba skriker om det .
Jag vill åka bort  o göra ngt nu . Ska kanske till stan senrae idag .. eller ngt , bara ja slipper min familj idag så e jag nöjd .

Igår kan ja tala om för er att ja gick o la nej kl nio för ja va så jävöa slut . Tragiskt kan man tycka , men nej underbart tyckte jag . Efter en halvdag på fyris och sedan ute i regnet så var det rätt att sova lite .
Fast nu har ja så jävla boring så det finns inte . rädda mej ngn ? kom på ngt kul att göra ikväll lixom .



Saknar sommaren

holm vs bodin eriksson

just nu sitter ja inne på fyris skolan tsm med holmen , har kollat på deras ganska roliga luciatåg haha . Danne Svensson som alla känner igen från örsa var självklart lucia med jätte heta tuttar . Ironi kallas det .
Carro Bahrman var med och hördes bra så klart , inte dåligt det :P matte var oxå där o söt som vanligt haha .

asså fan ja känner egentligen inte för att blogga just nu så . haha . men nu ska ja dra o säga hej till hassan :P


dream about it .

Sitter just nu på Data lektion och är så vidrigt trött , för dom som har läst insider bloggen om örsa vet vad ja menar kanske . 
natten spenderades nämligen hemma hos sanna tsm med eoch , god mat och film på kvällen . 
Upp tidigt för att gå med han till bussen o sen hem igen till sanna för att slappa i soffan . 

Matte dirre på morronen o ja som brukar klara det galant , vilket ja inte gjorde idag . suck haha . 
nu ska ja lära mej ps sen blir det ner på stan o träffa Eoch sen färga håret =) nice . 

pimp it

Helgen var sjuk . 
Festen var rolig och jag ångrar inget av det ; ) Mycket folk , dom flesta visste ja inte ens vilka det var men det var kul . Nya kontakter och söta killar . That's nice . 
Tyvärr blev ju saker snodda , som vanligt , mobiler och bland annat sannas kamera . Synd för fanns heta bilder där från kvällen o förfesten . 
Kvällen slutade för mig kl 4 typ då ja o Matte gick o la oss , o då dunkade fortfarande musiken på övervåningen o folk sprang runt som galningar och strula o gud vet allt överallt . oj oj .  Morgonen var inte lika het då man hade sjukt ont i hela kroppen verkligen . och det har ja nu med , den stora frågan nu är då vad fan gjorde jag i helgen ?? Svaret är dansa skiten ur mej haha .  Nej men det var hett . 

Nu ska ja ha GK efter 2 timmar svenska . Hemskt . Slutar kl fem idag men ska ju ba sitta vid data så det ska nog gå bra . sonade nästan på svenskan dock haha . 

Nej men tack alla för en kul fest , favorit i repris nästa helg haha . 

Ibland går det både bra o dåligt haha .

God morgon alla . Den stora dagen har anlänt och ja e sjukt taggad för ikväll .
Börja morgonen bra med härlig och välbehövd sovmorgon och nu blir det frukost tsm med syrran och Gossip Girl .
Kan det bli bättre , jo visst kan det det men skit samma .

Måste berätta vad som hände mej igår , Jag tog bussen in till Enköping efter skolan som alla andra fredagar för att sola . Väl där så stoppar ja som vanligt i 3 st tior i trean men den vägrade starta ! Arg blev jag och la dom andra tre tiorna ja hade i tvåan , då fastnade den sista tian !!
Alltså hade ja blivit av med 60 :- Arg som ett bi var jag och tänkte det här händer bara inte .
A men ja hade 40 kr kvar så det va ba gå o växla dom och sola i ettan .
Sen när ja var klar ringde jag till Magus , en av killarna som har hand om stället , och berättade vad som hade hänt .
Tur jag hade då att städerskan kom ner med mina 60 kr så ja fick ju tillbaka dom och fick en vanlig solning oxå =)
när ja var klar och ska säga hej då till städerskan så ger hon mej 30 kr till som plåster på såret typ . det var bara att tacka o ta emot .
Så ja gick hem med 90 kroner i stället för 30 =) grattis till mej haha .

Matthew Tuck

 

Det här e vad jag kallar snygg ; )


where does it come from ?

Satt just och kollade igenom ngr bloggar och besökte en blogg som ja inte kollat på ett tag , min goda vän pojas blogg . Och ja blir lika häpen varje gång ja kollar (vilket inte e offta ) för det han skriver är så bra !
Människan vet verkligen hur man uttrycker sej och hur man för fram sina åsikter .

" Visst så sant, kunde inte säga det bättre själv. Men just där har du paradoxen också. Det är mottagaren som som bestämmer värdet. Var ska gränsen dras? Låt oss säga att en person på 1,95 som är homosexuell och som kommer ifrån Kenya får höra skällsord som berör hans sexuella läggning, etnicitet, kultur, längd och den stickade tröjan han fick av sin pojkväns mamma förra julen. Vad skulle hända om han istället för att bli mest upprörd över det som berör läggningen blir mest sårad utav det faktum att hans älsklingströja som är ett tecken på att hans partners föräldrar har accepterat dem blir brutalt attackerad? Ska vi då dra gränsen att man inte får tala illa om folks kläder för det är så provocerande och det är ens rättighet att inte behöva få höra det? Tänk om någon verkligen älskar kokosbollar och sen får se på tv hur ICA gör reklam för Arraksbollar? Nu kanske exemplen jag framför verkar barnsliga och banala men ändå så bär dem en viktig poäng. "

Du kan du vännen =)
Finns på  lelitemer.blogg.se

Förövrigt orkar ja inte blogga idag då ja har annat för mej . så hörs i morron på den stora dagen ; )

Waking the Demon . Scream Aim Fire . Hearts burst into fire .

Idag är jag ganska trött , men ja trodde att jag skulle vara så mkt tröttare idag . 
Konserten igår var en höjdare , det var så grymt och det är bland det bästa jag gjort . 
Bästa dagen i mitt liv då jag fick se mina idoler live ! 
Köade utanför fryshuset , sthlm , i 2 timmar typ , det var så jävla kallt att ja hade ingen känsel i mina tår efter ett tag . Sen släpptes man in och då blev det liv på folket . 
2 förband som var skit bra , eller i alla fall det första , det andra var inte lika bra . Det var sinnessjukt , det var smockat med folk och det var så jävla varmt så svetten rann från oss alla . Men det är så det ska va . haha . 
Hela havet stormar var det oxå typ , alla knuffades fram o tillbaka och man stod packade som sillar och folk som klev en på fötterna hela tiden . Fick även världens smäll av ngn mitt på munnen med knytnäven , blodigt vart det . tack tänkte jag då . 
sångaren = het som fan ! Även killen som stod framför mej var skit snygg . 
a det var en sjukt bra kväll i alla fall . Men det va jobbigt när man stod där men det var det fan värt =)

Just nu sitter ja o har multimedia , ja för det älskar ja va .. nej . Ska ner på stan snart med Sanna , Johanna , Paulina och Matilda i guess . shoppa lite inför helgen . 

































 

Scream Aim Fire

Som ni kanske sätt så har min blogg varit lie cp på senaste tiden då mina kommentarer inte har setts och mina inlägg inte heller . om ni fattar . cp med andra ord . 
men nu verkar det som om den är tillbaka i alla fall . 

Sitter i skolan nu och hjälper pau med foto uppgiften vi gjort idag , går sådär men det löser sej . Min är i alla fall klar , inte världens snyggaste men jag orkade inte bry mej idag . Egentilgen så har ja fått slutat nu eftersom jag e klar , men ja tänkte att ja väntar . 
Dels för att ja ska träffa min syster på centralen kl tre för då ska vi ta tåget till Stockholm och sen ta oss ut till mårtensdal för att gå på bullet konserten =)=) <3 . Ska bli så jävla kul ! 

Helgen närmar sig med storm steg och det ska bli så sjukt kul . ser fram emot det as mkt . 

6 december - 3 dagar kvar . 
Julafton - 21 dagar kvar . 





let's have some fun the beat is sick

Shit fy fan va skönt , Ja minns fan inte när ja verkligen sov en hela natt och vaknade självmant sist . Har gjort det både igår och idag i alla fall och jag antar att det var välbehövligt då .
Hemma idag oxå för att jag har en så snäll mamma . Så det blir frukost nu sen hade jag ju lovat mig själv att ta ut min hund på en lång promenad (hör o häpnad) men det regnar ju så mkt ute så ja vi får väl se hur det blir .






















Frukost och Sagan om ringen 2 nu i alla fall .


o fuck

Satt just o läste sofias blogg då ja kom på att hallå släckten ! Elin påminde nämligen mej här förra veckan attd et var en hel månad sen vi träffades . Fuck ! Tiden går fort o det finns så lite tid !
Måste träffa dom igen .
Elin och Sofia jag har inte glömt er ! <3


Varför hatar du mig så mycket ?


Ray's Boom Boom Room

Har jag någon gång nämt att jag hatar att vara sjuk ? Om inte så gör jag det nu .

Idag har ja slappat rätt mkt då min mor har typ portat mej från skolan . hade fakiskt tänkt att gå idag häpnandesväckande som det är , men mamma tyckte att ja skulle stanna hemma en dag till . Och se då fick ja en plan , Kan ju inte vara med på idrotten i morron om jag är förkyld haha . så slipper nog den i morron . + att ja känner att ja behöver en dag till att återhämte mej då det faktsikt blir en lång veckan .

På onsdag är det ju dags , Stockholm tsm med syrran =) fan vad ja har längtat !
Men nu ska ja nog ta o plugga lite .


6 December - 5 dagar kvar .
Julafton - 23 dagar kvar .