Massari


KoRn <3


Dima Bilan in my heart


`bodineriksson´

Tvillingarna 22/5-21/6

Du sätter kärleken i första rummet.
Fredagen blir romantisk, innerlig, intensiv och minnesvärd.
Fin kväll.

image83


Jag rakar barn o kastar skorpioner

Måste bara säga att sommarlovet närmar sej med stormsteg =) jag vet att alla blir glada för vi älskar sommaren <3
Sommarens planer:
Finland med carro?
Sandhamn med Jennifer.
Gävle med Elin.
Myshelg på ngt mysställe med hassan?
Edsbyn.
Till Sebastian.

Tror att ja får G i dom flesta ämnena i alla fall. Skönt. tror att ja kommer in på GUC med Sanna o Johanna K
om jag ar tur så kommer ja kankse in på frisör oxå =) fan va glad ja skulle bli då =)

Igår va jag med min älskling <3. så jävla skönt. har saknat honom jätte mkt! Fick en tidig födelsedags present av honom, ett jätte fint halsband =) blev jätte gld verkligen. tack baby <3

Varm dag som vanligt, så det blir nog sol o bad hos Joäna efter luch =) skönt.

men nu ska ja gitta hare bäst!

Pusspuss<3
Hassan min fina älskling <3

image107

Sandhamn

image106

Min älskade Hassan <3

Saknad <3

Sitter o skolan och vet inte vad jag ska ta mej till, dels så är jag skit hungrig o sen så måste ja ba säga att jag saknar min älskling så grymt jävla mkt!
Har inte träffat han sen i lördags så ja känner mej helt tom just nu. men får ju träffa han i morron =D få se om ja klarar av att vänta så länge ;) haha klart ja gör hoppas jag.

Hassan Fadi Slim <3<3

image105

Min stora Idol !

Jag älskar min bror, Robert Bodin


image104

i fucking hate mondays =(

måndagar e dom värsta ever.. trött som fan o jag oxå.. men det e jag ju typ jämt!
Bråkade som fan med mina päron igår, pallar inte med dom längre.. funderar på att bosätta mej hos brorsan i en vecka kankse så ja kommer bort från dom en stund. + att ja får va med mina bebisar oxå =) <3 eller a det e ju fan va rasmus som e bebis, alfons e ju stor nu =) mina älsklingar låter bättre =)
Så ska prata med Nettan när hon kommer hem idag så ska ja ringa min bror sen o kolla med honom. Det bästa då e ju att ja kan åka hem o hämta ngt om det skulle behöva för vi bor ju inte så långt ifrån varran satt säga =)
fett nice det =)

Sen måste ja lägga in här oxå att ja har en tjej som jag älskar så jävla mkt!
Emilia <3
Saknaden är stor gumman min, hoppas jag kan komma till Edsbyn i sommar o hälsa på ett tag ! =)

Sen åker ju Hassan hem till Libanon den 2 juli, så honom kommer ja inte sakna tråkigt mkt eller ! JO!
men han kommer ju hem igen =) hoppas jag XD

pussar<3
Hassan Fadi Slim <3

image69

image103

sleep lika a child baby

Jag vill att du ska vara här så jag kan somna tryggt i din famn, habibi !
Nätterna känns så oändligt kalla och mörka utan dig.
Hassan min habibi

image102

You make the world a better place to live in

Du har fängslat mitt hjärta.
Du håller det hårt men släpper du taget, tappar jag det o det går i tusen bitar.
Det är du som håller mitt hjärta.
Med din varma hand i mitt bröst kan jag känna mej trygg.
Har du väl tagit det, så släpp det aldrig.
Jag vill att du håller mitt hjärta förevigit.
För det är du som håller mitt hjärta.
Älska mej tills dagen gryr och när natten nalkas.
Du är vacker och underbar och du bör vara min.
Släpp inte mitt hjärta uatn håll det hårt och älska mej livet ut.
För det är du som håller mitt hjärta på plats!

image101

When death and life look the same

Oj märkte att det va ett tag sen jag skerv nu.. sry för det. har inte riktigt haft tid eller ork att skriva så mkt. har inte varit hemma så mkt heller för den delan. Men men.. ja kan ju börja med helgen som va då då..

Va ju lediga på fredagen så va nere i örsa o mini festade lite på torsadg kvällen. måste säga att det va lite lamt. satt på Johannas altan o det va nice :) hade kul o så. men sen drog vi till elljusåret o då va det inte lals lika roligt måste jag säga.. det regnade ju ute så det va böltt o härligt.. not! sen börja alla dra hem mot elva snåret så du köre billy o stoffe hem mej. snäll som han e billy lilla =)
Väl hemme gjorde jag mat o satte mej på rummet o snackade med Joakim i telefon typ hela natten. nej men i alla fall i nästan 2 timmar. sen va ja tvungen att lägga på o prata med Hassan. så det blev en sen kväll där i alla fall.

På fredagen sen vaknade jag vid halv 8 av att jag fick sms av Viktor Larsson från Edsbyn, o sa att det snöade hemma hos dom =o tror du jag blev rädd eller. ja ba hoppas fan att det inte e snö här hemma. men som tua va så regnade det brara (om det nu kan räknas som tur)
i alla fall så drog jag ner till läkaren på morgonen då o kollade upp mitt knä o min rygg som jag haft så jävla ont i nu i några år. men inte mkta tt säga om det. =/ ipren kur i en vecka så aa..
sen drog jag hem till Joakim på kvällen o kolla på film, drack öl o åt chips =p mysigt må jag säga.

Lördagen va som den brukar vara när man sovit hos Joakim, SEG! känndes som om nån hade hällt honung i huvudet på mej. men va fan det e så det ska va =) Resten av lördagen vart hemma o softa med Nettan o Peter.

Söndagen jobbade jag lite, sen kom mina kusiner hem till oss o åt lunch sen bar det iväg till Nysätra Hammarby o firade två små pojkar som hade fyllt år. =p Jo Jerry hade ju blivit 18 och Tommy 20 så då va vi o fikade där i så =) mysig dag =)

Igår då, måndagen, vart det Uppsala dirre efter skolan o va med underbarnet Hassan =) hade så sjukt jävla roligt igår. Träffade alla hans vänner oxå (eller inte alla men många) och dom var mkt roliga, förutom när dom prata arabiska för då fatta jag nada XD men annars hade vi as roligt =)

Och idag ska jag åka in till enköping och sola sen blir det Upssala idag igen till Gottsunda o vara med Ali och hans kåta vänner XD haha-.. nej men det blir nog kul hoppas jag =)

2 dagar kvar till balen o jag längtar som fan =)

image99
Hassan Slim

image100
Saknaden <3

prov

ja du, nu e det nationellt prov i matte, muntligt med satu och kaisäter..
hoppas det går bra det =)

c u =) <3

Många bekymmer

Tvillingarna 22/5-21/6

Det händer roliga saker men du har en tillfällig tendens att hitta fel och brister på allt.
Många bekymmer.

Jag har just kommit på (eller för ett tag sen XD) att Aftonbladets horoskop är sjuka.. dom stämmer så precis jämt.
Värt att kika på..
Så min reklam idag går till http://www.aftonbladet.se/horoskop/


En sjukt kall vecka i Enköping

Var ute i bresse med klasen i måndags. det var så jävla kallt. Jag kollade ut genom fönster på morgonen o solen lyste för fullt, så varmt o msigt tänkte jag o packade ner badkläder o drog på mej shortsen.. ajabajja på marre lilla..
sen när ja gick ut till bilen (i shorts o tshirt) kände ja att fitta va kallt, men det e ju ba morgon än så länge. O tur att Nettan tjata på mej en tjock tröja i alla fall för ja trodde seriöst att ja skulle dö för att det va så sjukt kallt.
Tur jag hade att Karin Berner hade ett par överdragsbyxor som jag fick låna, som räddade min dag =) så måndagens ros går till Karin Berner
image94


Annars blev det en ganksa bra dag, var väl lite lamt o som sagt kallt, men med goda vänner blir allt bra =) tyvärr så fick vi ju korv till lunch vilket jag inte äter =( så ja blev rätt hungrig efter ett tag, men va fan jag får skylla mej själv att ja sagt nej till korv + att ja gav bort min andra macka till Malin =p men vafan. jag överlevde juh. det e ju huvudsaken =)

På kvällen blev det dans som vanligt, men aj höll på att dö där med.. o ja kom just på att ja hade värst död dagen i måndags  XD aja i alla fall, jag har ju skadat mitt knä så att dansa satan med det var ju inte det bästa jag kunnat gjort men ajg gjorde mitt bästa för det e ju så jävla kul o jag ville verkligen klara det. men men.. det har man ju fått skit för nu efter =( min kropp känns helt fuckad.. hälen e mkt bättre i alla fall den känner jag inte av över huvud taget =) så det e ju as bra =)
Träffade Hassan efter dansen =/ det va kul men aj va ju så jävla svettig så känndes inte så jätte bra.. men men.. han va en trevlig liten filur, precis som ja hade förställt mej =)

Igår va det bad med Alle, Malin och Jasmin. solade lite oxå, men jag hatar badhusets solarium för dom suger.. dom på free sun e fan så mkt bättre.. men men.. lite brun blev jag väl. sen drog ja in till enköping igen efter skolan o va med jennifer, emma, tobbe o alex. =) ja hade mkt roligt..
Träffade även Lina och hennes kompis, carro tror ja det va, kanske inte lika kul men va fan XD

så nu sitter man hemma o har hemstdiedag.. lite små boring men det e skit samma. =)
så nu ska ja dra..
pusspuss <3

image95

image96

image97

image98

Björn Gustafsson XD


I'm an angel without wings

kan ju säga samma ska som jag säger vaje helg.. fan va ja e trött !
 men det e så det ska va..
igår va jag med sofia, john, niklas, joakim, marcus och stoffe. Hade ganksa kul o vi va nere i örsa o gjorde typ inget :P men det va kul i alla fall. sen drog ja o joakim hem till honom ganksa tidigt o kolla på film o så. mysigt.
Idag drog ja ner till stan o mötte sofia o johanna b så drog vi på info möte om jensen gymnasiet.. liute drygt så vi gick efter ett tag. sen drog vi och köpte min klänning o köpte glass o satt vid vattnet o lapa sol en stund =) jätte skönt.
så nu sitter jag bara hemma o tråkar. men ska dra te carro snart. ska va hemma hos erkki med jonas och emelie ekh o små festa lite ikväll iguess.. som vanligt =)

snart e det min födelsedag =) (4 juni) och då ska vi vara i sthlm hela dagen medklassen kommer inte hem fören 22 på kvällen. så det e ju lite synd =( men va fan skit samma, ja e ju med mina vänner då ialla fall + att ja slipper besök av en viss skitstövel på min födelsedag =D det e värt att fira =p

snart e det vårbalen i uppsala oxå.. längatr som fan. det va därför ja köpte klänning idag =)
det blir bra hoppas jag =)

nu ska ja kila =) ha det bra i värmen.. pusspuss<3

image92

image93

Dina Stjärnor - maj månad

Tvillingen 21/5 - 20/6

Du är ett geni!
Zodiakens skojare Merkurius befiner sig i sitt esse. Energin syimulerar ditt sinne. Dina idéer och visioner är genialiska.
Kärlekslivet funkar bra och bandet du har till en viss person gör livet givande och kul. Knyt kontakter med dom som utvecklar dig intelektuellt. Din horisont vidgas och mår bättre än på länge.
Tidpunkten är perfekt om du skall resa till exotiska platser, skriver, filmar eller är inblandad i er visionära mediaprojekt.

// amelias astrolog Margareta Hedin



image87

You make my day strong, but they make it so mutch stronger


The Studio - Sthlm

marie-louise bodin eriksson gästade The Studio - Sthlm


image81

image83

image84

image85

image86

Gone out, gone out, gone out to see the world

ja du.. vet inte vart man ska börja =p nej men valborg va okej i år med =) men ja hade inte så mkt längtan som jag brkar ha inför sånna saker men det blev gankska bra i alla fall..
jag malin o michan sov hemma hos carro på tisdagen sen blev det uppsala på dagen på valborg då..
men det varade inte länge för det va lte lamnt o kalt så va drog te örsa o hängde där..
pallar inte rabla upp allti vi gjode men ja drack o hade kul o hade ett stort leende i alla fall o det va ju huvudsaken =p så vi hängde med roliga personer i örsa sen drog ja o jocke hem te nisse o sov där =p

sen har ja jobbat en del o sattit dit mitt lös hår =D lagom precis till det att ja o syrran va i sthlm i igår o fotoades =)
så det va nice.. men det e lite ovant att ha långt hår nu =p
men men..

Idag har ja haft så jävla boring kan ja ba säga.. så efter ett tag så drog ja hem te setffie en stund o va med henne så nu har jag just kommit hem.. väntar på att jocke kankse ska höra av sig om ja kan komma te honom eller hur det blir.. tror inte att det blir så men va fan.. det som lever får se (eller i mitt fal inte sover XD )

men nu ska ja dra o kolla klart på tv med peter =)
take it vel =)


<3



image82